gitmek ister tabii niye ailesini sıkıntıya soksun az para değil ki..
sen gelip hizmet ediceksin hümanist bi insan olarak, ben bayılmıyorum buranın insanına sen bayılıyosun buraya gelip insanları savaşmayalım sevişelime ikna edebilirsin belki, ömrümü burda çürütecek değilim heralde, zorla gelmedim ama bayılmıyorumda
herkes degil benim kuzenim kalp hastası askerlik den muaf tutuldu ama o ne yaptı ne etti yinede gitti hemde sınır karakolunda yaptı askerligini bu bence icten gelen birsey para var diye herkes bedelliye kosmaz
Olur mu sizin gibiler gidecek ,benim bi sorunum yok...Bakın orada suçu ,günahı bile olmayan insanları da aşağılıyorsunuz pek de güzel.Hani güzel ahlak,din,vs? :)sen gelip hizmet ediceksin hümanist bi insan olarak, ben bayılmıyorum buranın insanına sen bayılıyosun buraya gelip insanları savaşmayalım sevişelime ikna edebilirsin belki, ömrümü burda çürütecek değilim heralde, zorla gelmedim ama bayılmıyorumda
20 yaşında bi delikanlı, kanı deli adı üstünde kendisi gitmek istedi doğuya gitcem diye diye doğuyada gitti, burda benim kızdığım hem adaleti sorgulamak hemde parası olan gitmesin demek bu adaletsizlik değilmi, bu dünyanın düzeni birileri zengin olacak birileri fakir, adriana lima mesela güzel olmaktan başka ne vasfı var, hiç, ama Allah onu müthiş güzel yaratmış parayada para demiyo dimi, basit bi örnek
Olur mu sizin gibiler gidecek ,benim bi sorunum yok...Bakın orada suçu ,günahı bile olmayan insanları da aşağılıyorsunuz pek de güzel.Hani güzel ahlak,din,vs? :)
muaf olduysa nasıl gider ki muafsa muafdır..
ne yapıp edip gidemez ki
Allah sağlık versin
anacım sorunun yoksa gel işte, bizim sorunumuz var yanlış tanıtıyoruz burdaki güzel insanlara kendimizi,senin gibi güzide insanlar gelmeli buralara, taş atan "çocuklara" sevgi dolu kollarını açarsın, lütfen yollara mayın döşemeyiniz hepimiz kardeşiz bu öfke ne diyeeeee dersin
O zaman gitmeyin oraya istifa edin bugün.Para için neden vatanınızın bir köşesini aşağılıyasınız ki...
O zaman gitmeyin oraya istifa edin bugün.Para için neden vatanınızın bir köşesini aşağılıyasınız ki...
sen mi bakcan bana?
Yoo,siz hepsini yakıp yıkıyorsunuz.Genelleme yapıp,bunlara bayılmıyorum diyorsunuz. :)ayrıca ben vatanımın köşesini falan aşağılamıyorum bazı insanları aşağılıyorum ki hakediyolar
Yoo,siz hepsini yakıp yıkıyorsunuz.Genelleme yapıp,bunlara bayılmıyorum diyorsunuz. :)
Hizmet ettiğin yere nankörlük etmeyeceksin o zaman ya da o insanlara hizmet edecek mesleği seçmeyeceksin.Bu kadar basit.Zorla ,silah dayayarak götürmüyorlar ya sizi oraya !
haaa bak işte kilit nokta bu, bizde burdakilere diyoruzki ekmek yediğin vatana ihanet etmiceksin, bunu her daim hatırlatmak için burdayız, vergi verme fatura ödeme, hatta yeni kurulan üniversitelere bile (burda olanlara) puansız gir, sonra sokağından kedi geçse devlet de, adam memur olmuş devletten maaş alıyo küfür ediyo devleti sevmiyosan memurluğunuda yapma
Vatansever biri dönmez,ben bunu bilirim ,bunu söylerim.O mesleği seçmişse gidecek,hizmet verecek.Eğitecek,öğretecek,sevgiyle bakacak,kinle değil.anca laf konuşuyosun, boş teneke çok şıngırdar derler, çok biliyosan gel yaşa burda biz görev süremiz biter bitmez dönücez ailemizin yanına, sonrada başka askerler ve polisler gelecek buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?