Bekar kardeşimle beraber yaşıyorlar. Evlerine güzel para giriyor. Gözüm olduğu için değil imkanları olduğu için anlatıyorum bunu. Çok üzüldük vah vah tüh tüh dediler ama sonuç bir daha arayıp sormuyorlar. Son durum nedir, onu bile sormadılar.
Maalesef öyle. Eş ailesi karşısında küçük düşmeyi geçtim. İnsan torunundan neden sakınır? Üstelik en sevdiği torunu sözde.Konu sahibinin ağrına giden de kendi ailesi ve kardeşleri bir gram manevi olarak bile ilgilenmezken, eşinin ve ailesinin karşısında düştüğü durum. Adamın kardeşleri şak diye havale etmişler. İnsan keşke ailesini seçebilse
Allah arttırsın durumları iyiÇok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Durumları nasıl normalde, cidden zorda olma ihtimalleri var mı ki ?
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrunuz. Diğer konu için bir şey söyleyemeyeceğim. Kötü günde yanınızda kim varsa aileniz onlardır.
Normalde nasıl ilişkiniz?
Yani yok muydu ellerinde diyeceğim ama yoksa bile bir şekilde yardımcı olmaya çalışıp, arayıp sorarak yanınızda olmaları beklenirdi.
Anladım sizi ben. Çok geçmiş olsun. Paradan ziyade aile bildiğiniz insanların aramaması sizi üzen.
yoksa da yok deselerdi bari, yazıklar olsun.
Olmasa zaten rica etmezdim ki. Ama onlar bizi yok saymayı tercih etti, kendileri bilir. Ben de onları yok sayacağım.Kötü günümde beni arayıp sormayanı ailem saymam ben
Para yoksa da yok der insan manevi olarak destek olmaya çalışır yazıklar olsun
Gücenmekte çok haklısınız.
Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyi olsun kuzucuk.
Bundan sonra herkesin olması gereken yer nahoş şekilde belli olmuş. Ha maddi durum olmayabilirdi, veremeyebilirlerdi. Ama aramamak çok ayıp resmen sepet havası yapmışlar. Olmamış.
Maalesef gerçekten insafsızlarmış. Diyecek bir şey bulamıyorumBen boyle bir durumda yeğenime ihtiyacı olmasa da keyfi yerine gelsin diye birseyler yapmaya calisirim bari yok diyin arayıp sormamak nedir.
Kırılmakta haklısınız zamana bırakın ztn üzgünsünuz enerjinizi harcamayin
Amin Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun insan zor gününde görüyor ilesini dostlarını Allah acil şifalar versin
Maalesef gerçekten insafsızlarmış. Diyecek bir şey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?