Böyle aile düşman başına.

Anladım sizi ben. Çok geçmiş olsun. Paradan ziyade aile bildiğiniz insanların aramaması sizi üzen.

Allah acil şifalar versin..Ailenizin yaptığı gerçekten üzücü..Teselli veremiyorum.Bende olsam üzülürdüm..Parayı geç,torunlarını bi merak edip sormamaları en çok üzen kısım

Cok geçmişler olsun, onları bloklayan elleriniz de dert görmesin. Geri adım atmayın uzun bir süre

Gücenmekte çok haklısınız.
Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyi olsun kuzucuk.
Bundan sonra herkesin olması gereken yer nahoş şekilde belli olmuş. Ha maddi durum olmayabilirdi, veremeyebilirlerdi. Ama aramamak çok ayıp resmen sepet havası yapmışlar. Olmamış.

Maalesef öyle. Eş ailesi karşısında küçük düşmeyi geçtim. İnsan torunundan neden sakınır? Üstelik en sevdiği torunu sözde.

Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Durumları nasıl normalde, cidden zorda olma ihtimalleri var mı ki ?
Allah arttırsın durumları iyi

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrunuz. Diğer konu için bir şey söyleyemeyeceğim. Kötü günde yanınızda kim varsa aileniz onlardır.

Normalde nasıl ilişkiniz?
Yani yok muydu ellerinde diyeceğim ama yoksa bile bir şekilde yardımcı olmaya çalışıp, arayıp sorarak yanınızda olmaları beklenirdi.

Anladım sizi ben. Çok geçmiş olsun. Paradan ziyade aile bildiğiniz insanların aramaması sizi üzen.

Normalde de ailem beni dışlayan bir yapıda zaten ancak torununa karşı bu kadar ilgisiz olması canımı acıttı.

yoksa da yok deselerdi bari, yazıklar olsun.

Kötü günümde beni arayıp sormayanı ailem saymam ben
Para yoksa da yok der insan manevi olarak destek olmaya çalışır yazıklar olsun
Olmasa zaten rica etmezdim ki. Ama onlar bizi yok saymayı tercih etti, kendileri bilir. Ben de onları yok sayacağım.

Amin teşekkürler. Allah razı olsun. Rabbim acil şifalar versin tüm çocuklara.

Sağlık durumu bu önemli ben olsam varsa verirdim yoksada yapacak birşey yok bu şekilde davranmaları çok üzücü zor günde yanınızda değillerse aile ne için var?

Ben boyle bir durumda yeğenime ihtiyacı olmasa da keyfi yerine gelsin diye birseyler yapmaya calisirim bari yok diyin arayıp sormamak nedir.
Kırılmakta haklısınız zamana bırakın ztn üzgünsünuz enerjinizi harcamayin

Maalesef gerçekten insafsızlarmış. Diyecek bir şey bulamıyorum

Geçmiş olsun öncelikle. Eğer yanlış hatırlıyorsam duzeltin lütfen beni ama sizin ailenizle daha once de böyle sorunlar olmuştu sanırım. Onlar size sürekli sıkıntı çıkarıyor zaten. Mesafe en iyisi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…