• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle aile düşman başına.

İnşaAllah bu zor günleri atlattıktan sonra Onlarla konuşmayl iletişimi kesin görüşmeyin. Böyle zor bir durumda size hadi maddiyi geçtim manevi bile destek olmayıp arayıp hal hatır durumu sormuyorlarsa Bu aile değil. Zatem sırf annen ya da kardeşin diye ömür boyu konuşmak zorunda değilsin. Ne insanlar var aynı kandan olmadıkları halde bir birine bağlı destek veren kardeş gibi seven dostlar var.. Neyse bu duruma fazla üzülmeyin hatta sevinin İyi günün dostu kötü günün düşmanı belli oldu.

Çok geçmiş olsun
Gerçekten üzücü,hep söylerm insana kendinden başka kimseden fayda yoktur diye. Paranız bol olsa peşinizden ayrılmazlar. Çünkü akrabalık bunu gerektirir
Maalesef çok haklısınız.

Geçmiş olsun öncelikle. Eğer yanlış hatırlıyorsam duzeltin lütfen beni ama sizin ailenizle daha once de böyle sorunlar olmuştu sanırım. Onlar size sürekli sıkıntı çıkarıyor zaten. Mesafe en iyisi olmuş
Kendimden geçtim, torununa karşı bu kadar duygusuz olmasını hazmedemiyorum.

İnşaAllah bu zor günleri atlattıktan sonra Onlarla konuşmayl iletişimi kesin görüşmeyin. Böyle zor bir durumda size hadi maddiyi geçtim manevi bile destek olmayıp arayıp hal hatır durumu sormuyorlarsa Bu aile değil. Zatem sırf annen ya da kardeşin diye ömür boyu konuşmak zorunda değilsin. Ne insanlar var aynı kandan olmadıkları halde bir birine bağlı destek veren kardeş gibi seven dostlar var.. Neyse bu duruma fazla üzülmeyin hatta sevinin İyi günün dostu kötü günün düşmanı belli oldu.
Bana karşı her zaman böylelerdi. Benim çocuğum olduğu için acımıyor belki de.

Keşke hayatınızı kurar kurmaz çıkarsaydınlz onları bazı ebeveynler SADECE hayal kırıklığı hayatında var oldukları sürece hep ezik kötü yalnız vs hissedersiniz..
şimdij aynısını senin kızınada yaşatmalarına izin vermeyin o yüzden sürekli annenizdsn bahsetmeyin kızınıza üzülmesin sizin için

şimdij aynısını senin kızınada yaşatmalarına izin vermeyin o yüzden sürekli annenizdsn bahsetmeyin kızınıza üzülmesin sizin için
Yoo bundan sonra hiçbir şekilde ulaşamayacaklar bana her yerden engelledim. Kızım zaten unutur bir süre sonra.

Selam kızlar.

Kızımın omuriliğinde sorun çıktı. Çok üzüldüm, tedavisi mümkün çok şükür. Bu süreçte birçok doktora gittik, teşhisten emin olmak ve tedavi süreci için. Ve maalesef maddi olarak sıkıştık. Annemden ve kardeşlerimden geri ödemek şartıyla kısa dönemli ve çok olmayan bir miktarda borç istedim. O günden beri asla aramıyorlar. Çok zoruma gitti.

Eşim kardeşlerine bir alo dedi, ertesi gün havale ettiler.

Ailem olmayan aile üyelerini her yerden engelledim.
Cok gecmiş olsun began, bu konunun yeni gordum,Rabbım acıl ve en guzelınden sifalar versin insallah❤️🤲🤲 Yavrun nasıl sımdi?

Çok çok geçmiş olsun. Kızınız iyi mi şuan? Ailenizin tavrı nedir, hâlâ umarsizca mi davranıyorlar.

Cok gecmiş olsun began, bu konunun yeni gordum,Rabbım acıl ve en guzelınden sifalar versin insallah❤️🤲🤲 Yavrun nasıl sımdi?
Çok teşekkür ederim. Allah tüm çocuklara şifa versin. Kızım 18 yaşına kadar 6 ayda bir kontrol altında olacak.

Çok çok geçmiş olsun. Kızınız iyi mi şuan? Ailenizin tavrı nedir, hâlâ umarsizca mi davranıyorlar.
Teşekkür ederim. Kızım 18 yaşına kadar 6 ayda bir kontrol altında olacak.
Geçen gün eşimi aramışlar ama kızımı sormamışlar. Başka bir mevzu varmış onu konuşmuşlar.

Çok teşekkür ederim. Allah tüm çocuklara şifa versin. Kızım 18 yaşına kadar 6 ayda bir kontrol altında olacak.
Skolyoz gibi bir sorun mu,Allah sifa versın, takıpte oluyorlar ve en nihayet ameliyat gerekse bile güzel sonuçlar alınıyor. Yine de oraya varmadan düzelsin insallah, bol sıfalar dilerim en acıl ve hayırlısından❤️

Skolyoz gibi bir sorun mu,Allah sifa versın, takıpte oluyorlar ve en nihayet ameliyat gerekse bile güzel sonuçlar alınıyor. Yine de oraya varmadan düzelsin insallah, bol sıfalar dilerim en acıl ve hayırlısından❤️
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun İnşallah Ona gerek kalmadan iyileşir.

10 yaşında. Evet erken teşhis çok şükür ama anne yüreği işte birkaç doktor görmeden rahat edemiyoruz.
Kesinlikle kesinlikle. Rabbım en iyisine, tedavısı en isabetlisine rastgetirsin insallah. Rabbimiz saglıkla ama hele evlatlarımızın saglıgıyla hiç bir zaman sınamasın amin amin...

Cok üzücü hadi veremiyorsun elimde yok kizim falan de ama aramamak sormamak ne demek. Ayip etmisler en dogru olani yapmissin engelemekle. Torun ya ötesi varmi. ALLAH sifa versin.

Cok üzücü hadi veremiyorsun elimde yok kizim falan de ama aramamak sormamak ne demek. Ayip etmisler en dogru olani yapmissin engelemekle. Torun ya ötesi varmi. ALLAH sifa versin.
Amin teşekkürler.

Back
X