böyle aile istemiyorum

zeytinduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
29
0
36
40
Ankara
eşimin ailesi herşeye karışıyor.5 yaşında bir kızım var onun ismine kadar onlar koydu.bize sormak bile yok.aynı binada oturuyruz.kendi evleri olduğu için taşınma gibi bi şansımız yok.bide eşimin tayini çıktı.aile götürlmeyecek bi yer olduğu için ben onlarla kaldım.ama 2 sene sonra tayinimiz çıkıp gittiğimizde yanlarına uğramayı düşünmüyorum

kızının ismine karışmamaları gerekirdi ama bak kendin de söylüyorsun 2 sene daha sabret ondan sonra inşallah semtlerine uğramazsın

valla ben de hamileyim kız.kayınvalidem çok cadoloz.o da belki karışabilir.şimdilik sesi çıkmıyor cinsiyeti belli değil daha ama karışırsa çok fena ortalığı karıştırırım.inşallah öyle bir durum olmaz.canım ben de 2 yıllık evli ve kayınvalidemle sorunluyum arkamdan kuyumu kazıyor.ben de onunla çok gerekmedikçe konuşmuyorum gerekirse de yeni tanıştığım bir insanmış gibi konuşuyorum.siz filan diyerek yani.samimiymiş gibi numara yapmaya gerek yok.kendisinden hoşlanmadığımı bilsin.hem yaptıkları karşılıksız kalmasın.araya inanılmaz mesafe koydum.kafam çok rahat.hiç yüzgöz olmuyorum kendisiyle.bence sen de öyle yap derim.uzak dur biraz.ama hiç gitmemezlik etme.sonuçta kocanın annesidir onu üzersin.ben sırf eşim üzülmesin diye konuşuyorum mesela.ona kıyamıyorum.yoksa dönüp yüzüne bakmam.

İki yıl az bir zaman değil.
Umarım bu süre içinde psikolojiniz iyice bozulmaz.
Ve daha da önemlisi kızınızı istediğiniz gibi yetiştirebilirsiniz.
İsmine bile karışmışlarsa çok zor zamanlarınız olabilir.
Kendi ailenizle kalamaz mısınız?
Ya da eşiniz müdahale etse ve size zarar gelmesini engellese
Sizi anlayan bir eşe mi sahipsiniz

arada bir mümkünse kendi ailenizin de yanına gidip kalın.onlarlada çok yüzgöz olmayın.allah sabır versin

gerektiğinde cevaplarınıda veriyorum ama anlayana .eşim beni tutuyo.oda bıkmış onlardan.eşimde sabret tayinde gittikten sonra herşey düzelecek diyo bi gidelimde bak onlara ben neler yapacam her horoz kendi çöplüğünde ötermiş onların sesini kısacam sacece 2 sene kaldı 3ayda bi eşimin 20 gün izni var onları biraz sıkılar

2 yıl az değil ama yinede birgün ordan uzaklaşacağın için sabırlı ol bence kimseyle yüzgöz olma:31:en azından ömür boyu onlarla oturmayacaksın bunu düşünüp kendine moral ver:40:

Back
X