ona kötü söz söylediğimi gizli işler cevirdigimi söylüyor. anne tarafında herkesle düşman gibiyim cunku annemın konusmalarına göre hareket ediyor. yemek yediğimizde bile yüzüme bakıp senden iğreniyorum diyor. o yediğim yemek boğazımda düğüm düğüm kalıyor..geçmiş olsun annen babani sana karşi ne soyleyipte dolduruyor
o zamana kadar bu olaylar beni daha fazla yıpratıcak. benım yasımdakı kızların sevgili sorunları alamadıgı ayakkabı giyemediği kıyafetler sorunken ben bambaska bi dünyadayım omuzlarım küçük ama dü nyanın yükünü tasıyorum..Off. Allah kimseyi sasirtmasin diyorum.
Her doguran anne olamiyor iste. Hayatini egitimine ada. Gelecegini iyi sec. Her konuda bilgili ol. Iyi bir yerlere gel. Ve düzgün bir adamla evlenip duzgun bir eş ve düzgün bir anne ol. Hakkinda hayirlisi olur insallah.
Ha annen ve baban icin de her zaman dua et.
o zamana kadar bu olaylar beni daha fazla yıpratıcak. benım yasımdakı kızların sevgili sorunları alamadıgı ayakkabı giyemediği kıyafetler sorunken ben bambaska bi dünyadayım omuzlarım küçük ama dü nyanın yükünü tasıyorum..
Ben babamıda kaybetmek üzereyım. boşansak nolur siz perişan olursunuz ben bu hayattan çok mu memnunum diyor.. Ailede başkıyor ya hayatın, benimkide ailemle beraber bitti. yaşamak istemiyorum artıkNe yapabilirsin canim? Bununla yasamayi ogrenmelisin. Yapacak baska ne olabilir? Sabirli olmalisin. Anneni kurcalama. Kurcalama ki daha da hayal kirikligina ugrama. Gez, eglen. Ailen icin dua et.
Kendini üzme. Daha cok gencsin..
hersey berbat hır gürAnnenle babanın ilişkisi nasıl? Mutlu gibi mi görünüyorlar?
bu süre içerisinde ya canımdan olucam yada kendımden. kanser tedavisi gördüm bi kere destek olmadı sırf onun yaptıklarının farkındayım diye. görüpte susamamkiYa ne denir ki ...
Çok isterdim, içini rahatlatacak, yüzünü güldürecek birşeyler yazayım ama...
Büyü falan değildir, vardır bir sebebi güzelim. Belki baban annene çok aşık, belki "aldatılan adam" olarak bilinmek istemiyor.. İnsan psikolojisi, akıl sır ermiyor işte bazen.
Sen okulunu bitir, hayatını kur. Kimsenin hesabı kimsede kalmaz.
Ah canım, seni gerçekten çok iyi anlıyorum.merhaba anlatıcak kimsem yok yalnızlıgın dibine vurmus durumdayım. su an 19 yasındayım kendimi tanımaya başladığımda 6 yasındaydım.. annem babamı bildim bileli aldatıyor aldattıgı kişi yıllar içerisinde değişti. mesajlarını gördüm bulustugu adamı gördüm.. konusmalarının ıcınde uygunsuz kelimeler geciyordu. babama gösterdim sustu konusmadı benımle agladı. baban bişey demiyor mu diceksiniz. inanıp inanmamak size kalmıs ama babamın üstünde büyü var papaz büyüsü oldugundan süpheleniyorum. babam bu hayatta tek tutunacak dalım 14 yasında başka bir şehre okumaya gittim. küçücük bir kızken.. şimdi üniversite okuyorum eve gitmek istemiyorum. ben yokken annem babamı fitneliyor yalan yanlıs seyler anlatıyor. astım hastasıyım bugun kriz geldi ve benim artık dayanacak gücüm kalmadı. tutunamıyorum bu hayata. büyük hatalar yapmaktan korkuyorum.. yalvarırım yardım edin..
babamda evde bunalıyor bana yükleniyor. daha ne kadar dayanabilirim inanın bilmiyorum..Böyle annelik olmaz evet.
Annenin kişiliği hatalari yüzünden ne bunalima gir ne hata yap.
Onlar onun yanlışı ve senin hayatını etkilemesin.
Aksine daha dik dur daha iyi bir kadin ol eşine daha iyi bir es ol çocuklarına iyi bir anne ol.
Baban konusunda da üzülme annene inanmiyordur.
ne zaman böyle düşünsem ardından beni yıkacak bi cok sorunla karsılasıyorum. eskiden daha güçlüydüm dik durabılıyordum. ama su an uçan kuşa bile ağlayabılırım.kafam bu sekılde dolu oldukca ne kadar eğitimime devam edebiilirim onuda bilmiyorum. yurtta arkadaslarım anneleriyle konusunca içim öyle acıyorkı. öyle özeniyorum ki. ama biliyorum hiçbir zaman onlar gibi bi annem olmayacakAh canım, seni gerçekten çok iyi anlıyorum.
Aynı şeyleri yaşamadık ama aynı duyguları paylaştığımıza eminim.
Bazen bu hayatın kahrını çekemiyorum diyorum, isyan etmek istemediğimden susuyorum.
Sana teselli olarak şunu söyleyebilirim, kendimi de böyle teselli ediyorum.
Elbet bir gün geçecek, güzel günler uzak değil inşallah.
Yazıp yazıp siliyorum diyecek hiçbir şey bulamıyorum.ne zaman böyle düşünsem ardından beni yıkacak bi cok sorunla karsılasıyorum. eskiden daha güçlüydüm dik durabılıyordum. ama su an uçan kuşa bile ağlayabılırım.kafam bu sekılde dolu oldukca ne kadar eğitimime devam edebiilirim onuda bilmiyorum. yurtta arkadaslarım anneleriyle konusunca içim öyle acıyorkı. öyle özeniyorum ki. ama biliyorum hiçbir zaman onlar gibi bi annem olmayacak
yaa şimdimerhaba anlatıcak kimsem yok yalnızlıgın dibine vurmus durumdayım. su an 19 yasındayım kendimi tanımaya başladığımda 6 yasındaydım.. annem babamı bildim bileli aldatıyor aldattıgı kişi yıllar içerisinde değişti. mesajlarını gördüm bulustugu adamı gördüm.. konusmalarının ıcınde uygunsuz kelimeler geciyordu. babama gösterdim sustu konusmadı benımle agladı. baban bişey demiyor mu diceksiniz. inanıp inanmamak size kalmıs ama babamın üstünde büyü var papaz büyüsü oldugundan süpheleniyorum. babam bu hayatta tek tutunacak dalım 14 yasında başka bir şehre okumaya gittim. küçücük bir kızken.. şimdi üniversite okuyorum eve gitmek istemiyorum. ben yokken annem babamı fitneliyor yalan yanlıs seyler anlatıyor. astım hastasıyım bugun kriz geldi ve benim artık dayanacak gücüm kalmadı. tutunamıyorum bu hayata. büyük hatalar yapmaktan korkuyorum.. yalvarırım yardım edin..
Anlamiyorum ben ya git madem mutlu degilsin sevgilinle evlen. Benim annemde ben daha 7 aylikken yapmis aynisini sonrada ogrenilince cekip gitmis. Sen kendini ferah tut. Büyuye falan inanma. Babanin psikolojik problemleri vardir belki.Ama anneannen deden falab yokmu hi aile buyugu konusup anlatasan?merhaba anlatıcak kimsem yok yalnızlıgın dibine vurmus durumdayım. su an 19 yasındayım kendimi tanımaya başladığımda 6 yasındaydım.. annem babamı bildim bileli aldatıyor aldattıgı kişi yıllar içerisinde değişti. mesajlarını gördüm bulustugu adamı gördüm.. konusmalarının ıcınde uygunsuz kelimeler geciyordu. babama gösterdim sustu konusmadı benımle agladı. baban bişey demiyor mu diceksiniz. inanıp inanmamak size kalmıs ama babamın üstünde büyü var papaz büyüsü oldugundan süpheleniyorum. babam bu hayatta tek tutunacak dalım 14 yasında başka bir şehre okumaya gittim. küçücük bir kızken.. şimdi üniversite okuyorum eve gitmek istemiyorum. ben yokken annem babamı fitneliyor yalan yanlıs seyler anlatıyor. astım hastasıyım bugun kriz geldi ve benim artık dayanacak gücüm kalmadı. tutunamıyorum bu hayata. büyük hatalar yapmaktan korkuyorum.. yalvarırım yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?