• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle aşk mı olur?

Ayrılır ayrılmaz birini bulması, yatması, isler yolunda gitmeyince tekrar sana yazması gösteriyor büyük aşkını.
Bi kez baktım demiş, değer vermediğini gözüne sokacak kadar değer vermiyor sana, umursamazlık da diz boyu. Cool görünmek için yapıyosa daha beter; o kadar samimiyetsiz hissediyor demek sana karşı.
Ayrıca, ilişkiyi bitirme sebeplerin ortadan kalktı mı? Ne barışması ne evlenmesi?

Ayrılır ayrılmaz kendini başkasının yatağına atması sevgilinizin aşırı rahat olduğunu gösteriyor. Evlenilecek erkek değil, eğlenilecek erkek olduğu belli. Çok istiyorsanız hevesiniz geçene kadar eğlenin bununla. Sonra namuslu bir erkek bulup evlenirsiniz.

Ben baya hoslanıyordum aslında ama oyle geldı kı asla unutmadım dıye bu aksam da boyle pıskın pıskın bır kere baktım demesı
Sosyal medyada ne kadar çok anlam yüklüyorsunuz?merak eden adam sosyal medyaya bakmaz, arar ,ne yapıyorsun der.ayrildiktan 15 gün sonra sevgili bulup,birde ilk gün beraber olan adamdan hayır mi gelir?aklinizi başınıza toplayın.

Ben gordum ac dedım bakıcam orda ogrendım daha uzun surdugunu. Ya kıvanc tatlıtug gıbı adam. Zaten bela olurdu basıma sıleyım ben.
O zaman bi durup düşünmek lazım. Ayrılmasan mı? Karakterli olmak, şerefsiz olmamak fazla abartılıyor ence :)

Back
X