Böyle ayrılık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Çoktandır bunalımda biriydim. Sonra yeni bir işe başladım ocakta o sıra hayatıma biri girdi sonunda. Netten tanışmıştım ama güvendim içimde bir sıcaklık oldu ona karsı mantığıma yattı bu kişi zamanla. İlk buluşmada begenmemiştim onu pek etkilenmemiştim acıkcası ams acele etme dedim kendime zamanla olur yargılama dısarı görünüşle dedim. Zamanla gözüm alıstı herkes de begeniyordu ve bizi cok yakıstırdılar. Bana destek oldu hep sabırlıydı beni anladı sevdi bende onu güzeldi hersey onun işe girmesini bekledim sabrettik hep kısa zamana cok sey sığdırdık. Sonra bir ara devamlı tartıstık asırı kıskanclık yapıyordu bunaldıgımı hissettim ve sonunda kavgalar ettik konustuk anladı beni özür diledi. Ben psikologa filan gidiyorum o da gitmeyi kabul etti öfke kontrolu için. Beni hiç yargılamadı hep yanımda oldu. Kendi içimde birkaç gündür kararsızdım ne hissettiğimi anlamıyordum gecer dedim zamanla ama baktım yok olmuyor bugün bulustuk sarılasım öpesim gelmiyor baktım sürekli içimden telkin ediyorum kendimi. Ama yok rol yapamadım o da anladı soğukluğumu ki sordu söledim hislerimi ayrılalım o zaman dedi sinirlendi ki haklı hiçbi lafım yok. Sonra agladım minibüs te sarıldı bana yol boyunca agladım metrobüse gectim hala ağlıyorum.. Sarıldı öptü kokladı daha da kötü oldum agladım agladım suçlama kendini dedi bizim su cumz bu durumda isek suan senin değil sadece dedi. Kendimi ezilmiş hissettim. Biliyorum ki o iyi biri beni de gercekten seviyor bu yüzden içimdeki bu eziklik bu mutsuzluk... Onu üzmeye ne hakkım vardı. ve anılarımız şu 5 aya sugdırdıgımız anılar beni aksam bıraktıgı sokak artık heryerde o var sanki.. İşyerimde yeni yolladığı orkide.. yani hem soğutup yapamayan benim hemde üzülüyorum.. Vicdan yapıyorum onu üzdüğüm için. Ve üzülüyorum evlenme üzerine kurmuştuk ilişkimizi ki ben hayatıma cok zor birini alıyorum bu yüzden de üzülüyorum kim bilir birdaha karsıma biri cıkacak mı cıkma bile bukez sevilecek miyim bunlar beni mutsuz ediyor.. Psikolojik sorunlarımdan aile.sorunlarımdan bir nebze arınmısken yeniden aynı sorunlarları yasamak da korkutuyor beni.. Onu üzmeye cidden hakkım yok tu benim.. Daha 1 saat oldu ayrılalı aglaya aglaya.. Varmı böyle bir durum yasayan seviliyorum ama hislerimden emin olmadığım için suan kopmak zorunda kaldık..

Madem hislerinden emin degilsin niye aglayip sizliyorsun.
Turk filmi tadinda olayi dramatize etmen cok sacma.
Sevmiyorsan bitirirsin kapanip gider, uzulmeye degecek bisey yok.
Onun adina da vicdan yapma merak etme bulur yakinda yeni birini.
Sen kendi hayatina bak.

Bu konularda bildiğim şey, çok düşünmemen gerektiği. Çünkü deli gibi tutkuyla aşık olsan dahi süreceği taş çatlasın 2 yıldır, sonra hayat telaşı falan derken seviyor muyum? demiyor hiçbir evli insan ilk günkü gibi hissetmediği halde. Çünkü ilk günkü gibi olmaz, coşkulu, tutkulu olmaz. Sadece yanındadır ve huzurlusundur, sorgulamaya gerek duymazsın. Sorguladığın anda "ee bir şey hissetmiyorum ki neden buradayım ben?" demeye başlıyorsun... Bence onun yanında huzurlusun, hatta seviyorsun, ama aşk olmadığı için sorguluyorsun. Bunalımdaymışsın uzun süre, hala kalıntıları olabilir, hayata dair soğukluğundan kaynaklanabilir. Ama sorgulamadan yaşa derim, bi dene en azından. Her baktığında öpmek istiyor muyum, seviyor muyum, yakışıyor mu düşünceleri değil de, anı paylaşmak birlikte mutlu olabilmenin üzerinde dur...

Emin değilseniz niye ayrılığı hemen kabul ettiniz ki hem durumu da anlatmışsınız. Bi süre kendimi dinlemek istiyorum da diyebilirdiniz iletişimi çok koparmadan

Pırlantan mi küçük geldi ?

Senin biraz dram yaşayasın gelmiş ...

Sevmediğin biriyle ömür geçmez. .ayrıca o adamın da sevilmeye hakkı var ..bırak mutlu olsun ,başka biriyle ...

Emin değilseniz niye ayrılığı hemen kabul ettiniz ki hem durumu da anlatmışsınız. Bi süre kendimi dinlemek istiyorum da diyebilirdiniz iletişimi çok koparmadan

Zaten öle bişe dedim kafamızı dinleyelim biraz filan ams dönüşü olmayacak biliyorum dedi.. Sürekli olmayacak sonu gibi bir his vardı içimde.. Tipini yargılıyodm ama alısmıstım ona işte

Bunu denedim ama onu kandırıyor gibi hissettim.. O tutkuyla bakarken ben gözlerine bakmıyorum mesela illa ki anlıyor geçici bişey mi ne anlamadım ama rol yapamadım ve patladı..

Ben öyle düşünmüyorum beni gercekten seviyor.. Mutsuzum ve olay cok yeni dramatize etmeye calısmıyorum

Bunu denedim ama onu kandırıyor gibi hissettim.. O tutkuyla bakarken ben gözlerine bakmıyorum mesela illa ki anlıyor geçici bişey mi ne anlamadım ama rol yapamadım ve patladı..
Ama ben rolden, seviyormuş gibi yapmaktan bahsetmedim. Bir süre yakın arkadaşmışçasına anı yaşamalı, birlikte olduğunuz vakit kafandaki soruları atmanı söyledim. Bunun içinde tutkuyla bakmana, öpmene ya da rol yapmana gerek yok :) belki daha iyi anlarsın ve bu aldatmak olmuyor...

Anladım ama bukez de o sarılıp öpmek öpüşmek vs isteyince içimden gelmiyor top yapamam

Ben öyle düşünmüyorum beni gercekten seviyor.. Mutsuzum ve olay cok yeni dramatize etmeye calısmıyorum

Sen oyle dusunmelisin cunku erkekler takmiyor boyle seyleri.
Gun gelir seni sutlarsa anlarsin gercekten sevip sevmedigini.
Bu kadar cok guvenme yani, babana bile.
Ayrica suan seni seviyor olmasi ilerde bir baskasini sevemeyecegi anlamina gelmez.
Sever, hatta belki senden daha cok.

biliyorum kimseyi sevemicek hep beni sevecek demiyorum ki..
aama gidipte 2-3 ay sonra severse tabiki üzülürüm hani seviyordu diye şok yaşarım o ayrı..
ki insan psikolojisi işte bn bıraktım die yalnızlıktan birine de sarılabilir bilemem ne olacagını bunları neden sölüyorsun canım acısın diye mi? hakkettn sn mi diyorsun yani bana?

ben onu üzmek istemedim ayrılırken ağladım birsürü dün suan da da ağlıyorum cnkü bukez evleneceğim kişi olacaktı sözde anlayıslı biri iyi bir insan şefkati bana iyi geliyordu ama işte duygularımdan aşk olarak emin olamamak beni yordu
ona da bunu yapmak istemedim (

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…