Böyle ayrılık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tipini yargılamaktan vs bahsetmişsiniz. Bir insanın içini sevin arkadaşım ya. Fiziksel olarak güzel yakışıklı diye evlenmiyoruz. O adamın ruhuna kalbine vicdanına bakın merhametine bakın da evlenin.
İlişkide tamamen canınız sıkılmış yok yere ayrılmışsınız. Seviyorum diyosunuz. Emin değilim diyosunuz.
Çocuk oyuncağı gibi adamı evirip çevirmenin anlamı yok.
Bence de ağlayın yani o adamı üzdüğünüz için.
Haa benim düşüncem yine, bundan sonra bir şey olduğunda yine böyle yapacaksanız hiç barışmayın yazık olur.

bende zaten fiziksele bakmadan basladım eli yüzü düzgün biri ama içimde oturmayan bişe var.. ayrıca sadece bu dğeil bazı davranısları da tabiki soguttu.. vicdan yapıyorum ben zaten yeterince yok ağlayın filan ne demk ya..
inşallah basına bu durum gelirde görürsün.

Sürekli bulduğun fırsatta buradan beddua ve hakaret ediyorsun. Bence gerçekten psikolojik destek alman gerekiyor polemik için demiyorum yanlış anlama insanız hepimiz ben de aldım senden çok daha ağır bir acı yaşadım "ölüm" gibi mesela. Alıyorsan da inşallah etkili olur. Ayrıca sen en başından bu ilişkinin sonunu getirmiştin, açtığın konulardan belliydi güvenemiyordun. Güven yoksa ilişki olamazdı zaten sen korkuyordun sürekli bırakır da gider diye. Hakkında hayırlısı.

Canim ben senin canini yakmaya calismiyorum.
Ama resmen kendinle celisiyorsun.
Hem sevmiyorum diyosun hem bi kac ay sonra biriyle birlike olursa koyar diyorsun.
Sanane yani ayrilmissin gitmis , hislerim , duygularim yok diyorsun.
Yani dengesiz bi ruh hali icindesin kusura bakma ama.
Cocugu birak sen gerisine karisma o kendi hayatina istedigi sekilde yon verir.
Isterse yeni birini alir hayatina isterse almaz sanane yani.
Senin ki hem karnim doysun hem pastam dursun hesabi, ne yani bir kenarda kosede seni mi beklicek ?
Diger arkadaslarin da dedigi gibi aglicak bisey yok senin dram yasayasin gelmis.
Bende dun evlenecegim gozuyle baktigim cokta sevdigim insandan ayrildim , cok uzdum onu.
Oturup agliyor muyum? Hemen cikmalisin bu ruh halinden, kendine zarar kimseye degil.

NEDEN AYRILDIN ?

TERAPİ ALIYORUM onlar bnm kaygılarımdı zaten terapi alma sebebim kaygıydı..
suan üzüldüğüm neden tam istediğim gibi biri cıkmadı..
yalnızlıgı sevmiyorum mutlu olamıyorm bosluga dşüyorum...
dost dediğim insan sayılı herkes kendi derdnde oluyor ..
aile sıkntılı bunlar daha cok ayrılıklarda etkiliyor bni

Şimdi sen bana beddua ettin diye düzeldi mı yasadıkların. Düzeldiyse eyvallah da hadi onu geçtim Ramazan günde Allah bilsin kardeşim ağzından çıkanı.

Şimdi sen bana beddua ettin diye düzeldi mı yasadıkların. Düzeldiyse eyvallah da hadi onu geçtim Ramazan günde Allah bilsin kardeşim ağzından çıkanı.

kimsenin acısını küçümseyip yargılamıcaksın kınadıgın basına gelir cünkü.. bedduaya gerek de yok haklsn

NEDEN AYRILDIN ?

Problemlerimiz vardi. Herseyiyle dort dortluk bir insan ama uyusamadigimiz noktalar vardi. Cok sevdi beni, bende onu sevdim ama hic bi zaman onun sevdigi kadar degil. Bana bir kez olsun ayrilalim teklifinde bulunmamistir. Ben milyon defa dile getirdim bunu, bi kac gun once de tamamiyle bitirdim iste. Onu haketmedigimi dusunuyorum. Bi baskasiyla beraber oldugunu, mutlulugunu gorursem uzulmem sevinirim onun adina cunku ben onu mutlu etmeyi beceremedim. Sende onun sensiz daha iyi olacagini dusunuyorsan, kendini yipratma soylemeye calistigim bu. Yani evet uzulecekler ama sonsuza kadar degil. Belki gun gelecek iyiki hayatimdan cikmis diyecekler bizim icin. O yuzden kendini suclamayi birakmalisin. Senin yasattigin aci onu oldurmez yakinda toparlar.

hiç bişey anlamadım.

bu kadar ağlayacaktın maden neden ayrıldın?

Peki benim duydugum acı ne olacak alıştığımı biliyorum alışkanlık diyebilirsin onu bende farkediyorum ama sevmenin bile yarısı alışkanlıktır aşkın da öyle.. Eski resimlerimize bakıyorum sevebilirdim sevgimiz cogalabilirdi diyorum. Karsıma cıkan her kişinin bir eksiği olacaktır 4 4 lük insan yok bunu da bilmek üzüyor beni. Tek basıma evde ölece uzanıyorum yalnızlık ne kötü sey beni anlamasını seviyormuşum meğer bana öğrettiklerini beraber öğrendiklerimizi beraber gezmelerimizi konusmalarımızı.. Pişman olur muyum ilerde diyorum suan zaten tamamen bitti gibi de değil durum instagtamdn fotoğraflarımızı silmedi bir süre zaman tanıyalım kendimize birden bitirmek istemiyorum dedi bugun bnde tamam dedim.. Bnde silemedim adını instagramımdan.. Böyle karısık seyler.. Cok duygusalım ben.. Kendi kendime yetişemiyorum ilgisi sevgisi şefkati öyle alısmıstım ki..

Canim bence sen tamamen sevmiyorum diyemiyorsun. Duygularindan emin degilsin.
Sevmediginden emin olsan suan bu halde olmazdin. Sevgi tamamiyle bitmemis bence.
Aliskanlik tabi ki olur bende de var elim surekli telefonda arar mi mesaj atar mi diye.
Muhtemelen daha yasin kucuk merak etme karsina yeni birisi cikar.
Hatta ondan daha iyisi cikar.
Benim hayatima her yeni giren bir oncekinden daha iyi oluyor gozlemledigim kadariyla .
Bilmiyorum herkeste de boyle midir ama, simdi ki iliskinden ders alarak, ne istedigini daha iyi bilerek,
tecrubelerinden yola cikarak bidaha ki sefer hayatina alacagin insani daha iyi seciyorsun.
Bi bosluktasin suan, yalniz hissetmen normal , aliskanligi ustunden atamamis olman normal.
Bence de birbirinize zaman taniyin 1 ay gibi bi sure ondan uzak kalmayi dene bakalim ozliycek misin.
Duygularindan en iyi bu sekilde emin olabilirsin.
Kafan suan allah bullak gibi gorunuyor ve evet bu ruh haliyle aldigin bi kararda pisman olma ihtimalin yuksek.

Canım 25 yasındayım. Sen kaç bu arada? Benimde hay at ım girenler eskisinden daha iyi cıktı ama cok insan da girmedi işte zor ısınıyorum birine ben. Asırı sorguluyorum en basta inanmama güvenmeme kaygılarla ilişkiye baslamak zor oluyor benim için bu yuzden cok önemsiyorum ilişkilerimi. Sevgimden emin değilim evet... Fiziksel çekimin de azaldığını görünce baska seçeneğim kalmadı

Ben 22 yasindayim. Evet bende zor isinanlardanim kolay kolay etkilenemiyorum artik birinden. Hissizlestirdiler iyice beni . Guvensizlik bende de var. En son aldatildim kimseyi almadim uzun sure hayatima. Simdi ki erkek arkadasimla normal arkadastik biz, dosttuk hatta. Sonra o beni sevdigini itiraf etti. Baslarda sicak bakmasam da sonra bulunmaz bi firsat gibi geldi. Ondan baska kimseye guvenemem dedim yillarca taniyorum sonucta. Cok yorucu geliyor bana artik yeni birini tanimaya calismak , vakit kaybi gibi geliyor. O yuzden bu iliskin olur da biterse , zaman ver kendine hazir hissettiginde sans vermek istedigin biri olursa denersin . Hayatimizda her zaman biri olmak zorunda degil. Tam tersi yalnizligi daha cok seviyorum ben sahsen. Fiziksel cekim de azaldiysa zamana yay iliskinizi canim. Pat diye bitirmek belli ki senin icin de zor olacak onun icin de o yuzden en dogrusu bu olur .

Bütün bunlar ocaktan mayısa mı oldu. İşte hızlı Tüketimin zararları.

Karşındaki çok iyi bir insan olabilir. ruhunu sevebilirsinde. Ancak fiziksel çekimin karşılıklı olması gerekir. Dokunmak istemediğin bir adamla ne sen mutlu olabilirsin ne de onu mutlu edebilirsin. Beraber koyun koyuna yatacağın bir insana karşı fiziksel çekim hissetmelisin. Bu zamanla iyileşecek bir durumda değil bana kalırsa. İkiniz içinde işkence olur. ne kadar üzücü olsada ayrılmakla en doğru kararı verdin. Geri dönüş yapma. Geri dönüş yapmış birinden tavsiyedir.

Bir ay da uzun bir süre ne diyeceğim ki ona sen bekle ben sevmiyorsam dönmem seviyorsam denerim bunu bilmeyecek kadar garip ne hissettiğimi bilmeyen bir tipim mi.. Yalnızlık yasamadıgım birşey değil aslında baya baya yasadigim birşey birde aile sorunlar ı vs olunca insan evlenmek sevip sevilmek istiyor bunları kaybettiğine üzülüyor en cok. Belki senin ailen veya arkadaşların dolduruyordur boşluğunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…