Böyle bi emrivaki görmedim..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhaba.
Bir haftadır zaten hastayım gribim.
Kimseyle uğraşamayacağım açıkçası.
Eşimin amcasının eski karısı aradı. Bianda pat diye yarın kızım sizde kalcak dedi söyleyiş şekli bu. Kız da 15 yaşında filan. Hasta olduğumu da biliyor. Yarın sizde klcak dedi evdemsn dedi evt dedim. Bn bi arayın kocanı dedi. Evdeyiz ama eşim evde yarın fark etmez demk zorunda kaldım ayıp olmasın diye de.
Gecede kalınca ee bizim haftasonu planımız var belki ki vardı yani. Ne alaka şimdi haftasonu bize çocuğu itekkliyo. Off. Böyle bi emrivaki yok ya gerçekten

Niye kendi planlarımız var demediniz. Mecbur musunuz milletin çocuğuna bakıcılık yapmaya?
Şahsen ben bu konuşma şekline işim gücüm yoksa da var derim..

ben de planımın bozulmasından hiç hoşlanmam bir de yatılı misafir gelmeden günler öncesinde haberim olsun isterim. öyle telde pat diye yarın size gelecek denmemeli.

haftasonu müsait değiliz evde değiliz diyip reddedebilirdiniz bundan sonra aklınızda bulunsun istemediğiniz şeylere katlanmak zorunda kalmayın..

Duyan da çocuğu sepete koyup kapınıza bırakmış zanneder. Aramış söylemiş. Musait değiliz, başka programimiz var vs deseydiniz

Merhaba.
Bir haftadır zaten hastayım gribim.
Kimseyle uğraşamayacağım açıkçası.
Eşimin amcasının eski karısı aradı. Bianda pat diye yarın kızım sizde kalcak dedi söyleyiş şekli bu. Kız da 15 yaşında filan. Hasta olduğumu da biliyor. Yarın sizde klcak dedi evdemsn dedi evt dedim. Bn bi arayın kocanı dedi. Evdeyiz ama eşim evde yarın fark etmez demk zorunda kaldım ayıp olmasın diye de.
Gecede kalınca ee bizim haftasonu planımız var belki ki vardı yani. Ne alaka şimdi haftasonu bize çocuğu itekkliyo. Off. Böyle bi emrivaki yok ya gerçekten

Zamaninda cok yuz vermis olabilir misiniz

15 yasinda cocuk degil o kocaman birey. Evde yalniz kalabilir. Siz esinizle planinizi uygulayin normal,cikacaksaniz cikin gezin. O da otursun madem evde

Back
X