Böyle bi insan olmak istemiyorum

Bu hisleriniz evlilik arefesinde olmanızla mı alakalı bilmiyorum ama terapi alsanız iyi olur, terapi alacak durumda değilseniz de iyi hissetmek diye bir kitap onu alıp okumaya başlayın bence

Haşimato kesinlikle etkiliyor, bir tahlilleri yenileyip kontrole gidin, dozaj ayarlaması gerekiyordur belki.

Bebek bezi reklamlarına ağladığımı bilirim, ki ben kesinlikle ne romantik, ne de anaç bir insanım.
İlk teşhis konulduğunda özel hastaneye gitmiştim sonra tahlillerime tekrar baktırmak için birde araştırma Hastanesi'ne gitmek istedim fakat değerlerime internet üzerinden baktığımda bile fazlaca artış vardı doktor hiçbir şey olmadığını söyledi ve gönderdi. En kısa zamanda tekrar gidip kan değerlerime baktirayim o zaman dediğiniz gibi 50 mgyle başladım duruma göre yukseltilebilecegini söylemişti ilk gittiğim doktor

Bu hisleriniz evlilik arefesinde olmanızla mı alakalı bilmiyorum ama terapi alsanız iyi olur, terapi alacak durumda değilseniz de iyi hissetmek diye bir kitap onu alıp okumaya başlayın bence
Devlet Hastanesi'ne psikologa mı gitmeliyim, psikiyatrise mi gitmeyelim ikisi farklı dallar ben hangisine gitmeliyim bı bilginiz var mı

Sağlık ocağında bile yaparlar testi sanırım. Ben genelde kızılay da yaptırıyorum

Evet malesef değer aralıklarını çok geniş tutuyorlar, iyi bir endokrinolog değilse, diğer doktorlar tiroidi hafife alabiliyor.

sizi çok iyi anlıyorum. olumsuz duygularıda ben had safhada yaşadım. bu dönemde hayatımda çok kötü şeylerde oldu annemi kaybettim. ne olumsuzluk olursa olsun ona ağladım. bi şeye kızdım sinirden ağladım ama baktım ki sonra aslında ben anneme ağladım 1 buçuk sene sonra farkettim. ilaçlarını düzenli alıyorsanız birde ruhsal yönden bir bilene danışmanızı tavsiye ederim. kendi başınıza çözmeye çalışmaktansa süreç hızlanır belkide farkında olmadan dert ettiğiniz şeyler vardır evlilik korkusu olsun ya da nişanlınızla işgili kafanıza takılan olsun...

Ldl kolosteroldan sağlık ocağında ki doktorum anlamıştı. Yarın gidip testlerimi yenileteyim en iyisi. Çok teşekkür ederim

İlaçları ramazan boyunca düzenli alamadım o dönemde iyice yüksek düzeyde olmaya başladı. Ya o kadar ince bı çizgi ki sinirlenmem,sinirlerimin yatismasi içimde yaşadığım vicdan muhasebesi çok garip gerçekten. Nişanlımla ilgili bı soru isaretim yok çocukluk aşkımdı,ilkokul aşkımdı belki de aileme çok düşkün olduğum için ayrı yapamıyor olmakta beni korkutmuş olabilir. Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun annenizin

Devlet Hastanesi'ne psikologa mı gitmeliyim, psikiyatrise mi gitmeyelim ikisi farklı dallar ben hangisine gitmeliyim bı bilginiz var mı
Psikolog terapiyle tedavi uygular psikiyatrist genelde ilaçla (antidepresan vb) tedavi uygular. Bu yüzden ilk etapta kesinlikle psikoloğa gitmelisiniz, bütçeniz uygunsa özele gitseniz daha iyi olur çünkü devlet hastanelerinde 20 dk 30 dk gibi kısıtlı bir zaman oluyor, ismini verdiğim kitabi alırsanız ve okursanız o da çok işinize yarayacaktır.

Çok teşekkür ederim kitabı sipariş ediyorum hemen

Böyle bir sorun bende yaşadım. Televizyon izlerken bile aglayasim geliyodu. Saçma şeylere dakikalarca kahkaha atiyodum. Geçti bir süre sonra. Muhtemelen sıkıntı yapmadığını düşünüp içten içe bazı şeyleri dert ediyorsundur. Eğer ciddi bir boyuttaysa ve uzun süre devam ediyorsa ihmal etme doktora görün.

Belki hastalığınız ilgili olabilir.

Belki de gün yüzüne çıkarmadığınız, basit gibi görünen evlilik kaygılarınız vardır. Atıyorum kayınvalide ile nasıl olacak, ev işleri nasıl olacak vs...

Hashimoto hastalığım var ve bu hastalığın depresyonu da tetiklediğini okumustum. Tabii internetten edindiğim bilgi ne kadar güvenilir olabilir orası ayrı

Hashimoto hastalığım var ve bu hastalığın depresyonu da tetiklediğini okumustum. Tabii internetten edindiğim bilgi ne kadar güvenilir olabilir orası ayrı.
Sizin atlattiginiza sevindim. Basit bı olay gibi duruyor ama içsel olarak çok büyük bi çöküntü

Sizinki de geçer elbet. İçinizi ferah tutun karamsar olmamaya çalışın.

Haşimoto hastasıyım. Öncesinde hipotiroidim vardı. İkisi de hem sinir, hem depresyon yapar.

O ilacı kullanırken bende böyleydim üstüne birde hamileydim hiç ilaca baglamamistim demekki biryerde tetikliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…