Böyle bir adamdan olur mu?

konuşmayı kestiğinizi yazdığınız kısmı görmemişim, kestiyseniz tekrar iletişime geçmeyin tabii ki

Beyefendiyi beğenmiştiniz oysa ki ama beğendiğiniz gibi çıkmadı. Boşverin uzatmayın, next'e geçin.

Yok kuzum ya. Hiç de bilmiyor senin yaş grubundakiler. Bence biraz sosyal medya kullanımina dikkat et. Benimki bir abla tavsiyesi.

Buluşmaya sen ayarla sen yap nedir yahu ?
Sırf bu sözü bile tekrar görüşmemek için yeterli bir sebep

Karışık yazmışsınız ben hçbir şey anlamadım.Sürekli kendinden bahseden biriyle olmaz.Benim böyle biriyle bir buluşmam olmuştu ikinci buluşmaya gitmemiştim.

Sorsan eli çarpmıştır :)

Buluşmaya sen ayarla sen yap nedir yahu ?
Sırf bu sözü bile tekrar görüşmemek için yeterli bir sebep
Ya şöyle araba falan aldı bende çok dokunmak istemedim beni paragöz sanar diye. Alelen sen yap demedi de ben tepki gösterdim ister istemez bu ne ya sürekli ben seni zorluyorum sanki buluşmaua bana öyle hissettiriyorsun dedim. Oda hayır gerçekten böyle düşünmedim hiç seni bunaltmak istemiyorum ondan dolayı sana bırakıyorum. Senin mutlu olduğun şeyleri yapmak istiyorum gibi konuştu.

Sorsan eli çarpmıştır :)
Ya size burada anlattıklarımı ona söylesem işler çoook uzardı. Belki o zaman beni takıntılı sanacaktı bu kız bana bu kadar anlam mı yükledi cidden diye. Sonradan o "bazı şeyleri doğru bulmadığı" Arkadaş grubunda lafım vs dönerdi. Ya aga işte kıza baksana şunu takip ettiğimi bile biliyor demekki bana bakıyor her dakika diye. Ama alakası yoktu takipten çıkarken fark ettim oysaki zaten benden sonra da birilerini ekledi çıkardı bir şeyler yaptı anlamadım amacını. Galiba arkadaşlarının takıldığı kızlardan buldu birilerini bilemem artık

Karışık yazmışsınız ben hçbir şey anlamadım.Sürekli kendinden bahseden biriyle olmaz.Benim böyle biriyle bir buluşmam olmuştu ikinci buluşmaya gitmemiştim.
Bana bir şeyler sordu da konuşmalar aşırı sığ geldi yani. Geneli askerlik, devriye, eğitim birde benim staj anılarım. Birde bana konuşmaua bir şey bulamayınca şey demişti her şeyin ortada ne sorcam ki şok olmuştum ben bunlardan mı ibaretim bilmediğin çok şey var demiştim. Daha ilişkide kıskanç mıyım değil miyim onu dahi sormadı ya onu da geçtim sorulacak aşırı soru vardı ben şey gibi hissettim sanki 1 2 yıllık sevgilim de konuşacak bir şey yok maksat yan yana durmak vakit geçirmek olsun

Allah'ın işi işte denk getirmiş şans eseri görmüşsünüz. Ben de öyle görmüştüm seneler önce takip ettiklerinin hareketleri kısmı vardı instagram'da seneler önce. Çok efendi naif dediğim adamin beğendiği şeyleri görünce son geçirmiştim içinde neler saklamış diye :) neyse sebebini bilmesine gerek yok ne düşünürse düşünsün

Bide yan yanayken o kadar mesafeliydi ki. Böyle adamdan melek çıkar diye beklerim he yine bana yanlışı olmadı da devam etseydim daha çok boynuzlanır ve anlamazdım. Hem kaç km uzaktayım hemde nerden bilicem.

Enerjiniz tutmamıştır o yüzden konu sıkıntısı yaşamışsınız.Yani sizden olmaz.

Oluru olan birisi değil herkes de aynısını söylüyor ama siz nedense ısrarla aslında şöyle oldu bunu da dedi vs vs.. Birilerini neden ikna etmeye çalışıyorsunuz ki burda yani yapacaksanız yapın görüşün darbeyi yiyin ders alın oturun madem

Ayyy yok darbe alacak gücüm yok galiba olmasını istediğim için böyleyim bilemedim

Ayyy yok darbe alacak gücüm yok galiba olmasını istediğim için böyleyim bilemedim
Ama bence bi tane olumlu yorum görseniz ona tutunup ateşe yürüyeceksiniz çok belli. Ve bunun adamla hiçbir ilgisi yok farkında degilsiniz. Siz sadece güzel bir ilişkiniz olsun diye çok istiyorsunuz duygusal bi boşluk var hayatınızda. Kafanızdaki kalıba bu adamı uydurmaya çalışıyorsunuz -ki uymuyor- buna inanmak istiyorsunuz ısrarla

Haklısın galiba güzel ilişkim olsun istiyorum bu adamda hoşuma gidince öyle oldu galiba. Ayyy asla duygularımı anlamlandıramıyorum. Bu kişiyle ilişkiye başlasam zorlanacağımı en son anladım yüz yüze iken ama hala aklım ondaaa nasıl geçecek bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…