- Konu Sahibi Meryemasiye1
-
konuşmayı kestiğinizi yazdığınız kısmı görmemişim, kestiyseniz tekrar iletişime geçmeyin tabii kiKonuşmayi net bir dille kestim ve kendisi de yazmadı bunun üstüne daha ne diye yazıcam ki yazmış olsam? Birde ben üniformaya vs değer vermediğimi alelen belli ettim ya anladı gayet o beni. Mesleğine olan bilgimi konu açınca konuştum ama hayranlık dile getirmedim hatta kötüledim vs
AskerMesleği ne ki bu kadar tantanasını yapmış
Yok kuzum ya. Hiç de bilmiyor senin yaş grubundakiler. Bence biraz sosyal medya kullanımina dikkat et. Benimki bir abla tavsiyesi.Hesabın içine girip araştırınca internetten öğrenmem çokta uzun sürmedi açıkcası. Hesabın zaten normal olmadığı bakınca belli storylerine baktım neyin nesi diye anladım zaten. Birde çocuk instagramdan çok kişi ekleyen ya da takipleşen birisi değil. Baktığım zaman zaten kabak gibi belliydi. O sayfa zaten çok popüler oldu gençler arasında. Kime sorsanız benim yaş grubumda bilir az çok
Karışık yazmışsınız ben hçbir şey anlamadım.Sürekli kendinden bahseden biriyle olmaz.Benim böyle biriyle bir buluşmam olmuştu ikinci buluşmaya gitmemiştim.Bir beyefendiyle konuşmaya başladık 2 haftadır neyse buluştuk tabi. İlk buluşmada full mesleği ile alakalı konuştu. İnstagramdan konuşurken bile benim ona çok basit sorduğum doğum günün ne sorusuna senin bile demedi. Laf arasında ben söyledim doğum günümü. Yüz yüze neye sinirlenirsin, ya da neyi sevmezsin vs bunları dahi konuşmadık hiç aslında çok temel şeyler bence. Ondan biraz ışık görsem ben kesin fazlasını sorardım çünkü tanımak bu yani. Kıskanç biri mi onu bile bilmemSürekli sen istediğin zaman beni çağır ben gelirim yaparız dedi her şeyi bana bıraktı gibi oldu. Onun dışında gece işten gelirken nasıl döneceksin vs diyordu instagramdan konuşurken ama yakında iken full mesleğinden konuştuk. Yani böyle beni merak ediyormuş gibi gözükmedi. Sadece başıma bir şey gelir mi diye merak edıyordu onun dışında soru sormak açısından çok meraklı gibi değildi. Sürekli ben konuştum gibi oldu konuşmaua konu olmayınca da benden bekledi kendisi. Hani nereye gidelim dediğimde bile kararı benden bekledi sen mutlu ol gibi bende onun da fikir sunmasını istedim. Yani ben ilk adımı atsam gerisi gelir gibiydi. Neyse arkadaşlar bu durum bana garip geldi 2.buluşmaya gitmeden ben ne konuşcaz diye düşünmeue başladım. Hani heyecan illaki vardı ama işte öyle oldu. Sürekli erkeğim gibi mesleğini konuştuk durduk. Onun dışında takipçileri vs asla artmadı benimle konuşurken ben dikkat ederim böyle şeylere ama korktuğumdan kötü bir şey oldu. Belki aranızdan bilen vardır barış reus diye birisi var instada. Bu kişi onu takipe aldı bu kişi de insanların ifşalarını paylaşan birisi. Bende tabi garip hissettim. Bana asla o tarz yaklaşmadı ama madem bakıyorsun neden takip ediyor ki? Erkeklerin böyle şeylere evet ihtiyacı vardır ama alelen bunu takip etmesi hoş mu? Kafam zaten karışmıştı birde üstüne bu olay eklendi. Sizce ne yapmam lazım? Nasıl karar almam lazım? Adamı da beğenmiştim oysaki
Sorsan eli çarpmıştır :)Galiba bakmasam adamı iyilik meleği sanacaktım. Normalde ben ihtiyaçları var demişim ama ne bilim erkekler bizden farklıdır ya. Bende düşündüm ki böyle rahatlıyor dur. Ama sakin kafayla da düşününce madem bakıyorsun neden takip ediyorsun ki niye edersin yani
Ya şöyle araba falan aldı bende çok dokunmak istemedim beni paragöz sanar diye. Alelen sen yap demedi de ben tepki gösterdim ister istemez bu ne ya sürekli ben seni zorluyorum sanki buluşmaua bana öyle hissettiriyorsun dedim. Oda hayır gerçekten böyle düşünmedim hiç seni bunaltmak istemiyorum ondan dolayı sana bırakıyorum. Senin mutlu olduğun şeyleri yapmak istiyorum gibi konuştu.Buluşmaya sen ayarla sen yap nedir yahu ?
Sırf bu sözü bile tekrar görüşmemek için yeterli bir sebep
Ya size burada anlattıklarımı ona söylesem işler çoook uzardı. Belki o zaman beni takıntılı sanacaktı bu kız bana bu kadar anlam mı yükledi cidden diye. Sonradan o "bazı şeyleri doğru bulmadığı" Arkadaş grubunda lafım vs dönerdi. Ya aga işte kıza baksana şunu takip ettiğimi bile biliyor demekki bana bakıyor her dakika diye. Ama alakası yoktu takipten çıkarken fark ettim oysakiSorsan eli çarpmıştır :)
Bana bir şeyler sordu da konuşmalar aşırı sığ geldi yani. Geneli askerlik, devriye, eğitim birde benim staj anılarım. Birde bana konuşmaua bir şey bulamayınca şey demişti her şeyin ortada ne sorcam kiKarışık yazmışsınız ben hçbir şey anlamadım.Sürekli kendinden bahseden biriyle olmaz.Benim böyle biriyle bir buluşmam olmuştu ikinci buluşmaya gitmemiştim.
Allah'ın işi işte denk getirmiş şans eseri görmüşsünüz. Ben de öyle görmüştüm seneler önce takip ettiklerinin hareketleri kısmı vardı instagram'da seneler önce. Çok efendi naif dediğim adamin beğendiği şeyleri görünce son geçirmiştim içinde neler saklamış diye :) neyse sebebini bilmesine gerek yok ne düşünürse düşünsünYa size burada anlattıklarımı ona söylesem işler çoook uzardı. Belki o zaman beni takıntılı sanacaktı bu kız bana bu kadar anlam mı yükledi cidden diye. Sonradan o "bazı şeyleri doğru bulmadığı" Arkadaş grubunda lafım vs dönerdi. Ya aga işte kıza baksana şunu takip ettiğimi bile biliyor demekki bana bakıyor her dakika diye. Ama alakası yoktu takipten çıkarken fark ettim oysakizaten benden sonra da birilerini ekledi çıkardı bir şeyler yaptı anlamadım amacını. Galiba arkadaşlarının takıldığı kızlardan buldu birilerini bilemem artık
Bide yan yanayken o kadar mesafeliydi ki. Böyle adamdan melek çıkar diye beklerimAllah'ın işi işte denk getirmiş şans eseri görmüşsünüz. Ben de öyle görmüştüm seneler önce takip ettiklerinin hareketleri kısmı vardı instagram'da seneler önce. Çok efendi naif dediğim adamin beğendiği şeyleri görünce son geçirmiştim içinde neler saklamış diye :) neyse sebebini bilmesine gerek yok ne düşünürse düşünsün
Enerjiniz tutmamıştır o yüzden konu sıkıntısı yaşamışsınız.Yani sizden olmaz.Bana bir şeyler sordu da konuşmalar aşırı sığ geldi yani. Geneli askerlik, devriye, eğitim birde benim staj anılarım. Birde bana konuşmaua bir şey bulamayınca şey demişti her şeyin ortada ne sorcam kişok olmuştum ben bunlardan mı ibaretim bilmediğin çok şey var demiştim. Daha ilişkide kıskanç mıyım değil miyim onu dahi sormadı ya onu da geçtim sorulacak aşırı soru vardı ben şey gibi hissettim sanki 1 2 yıllık sevgilim de konuşacak bir şey yok maksat yan yana durmak vakit geçirmek olsun
Yok ya instadan da aynı şeyleri konuştuk geneldeEnerjiniz tutmamıştır o yüzden konu sıkıntısı yaşamışsınız.Yani sizden olmaz.
E tamam işte.Kendin söylüyorsun instagramda da aynı şeyleri konuştuk.Konuşacak konunuz yok demek bu.Aynı şeyleri konuşup durduğunuza göre.Yok ya instadan da aynı şeyleri konuştuk genelde
Ayyy yok darbe alacak gücüm yokOluru olan birisi değil herkes de aynısını söylüyor ama siz nedense ısrarla aslında şöyle oldu bunu da dedi vs vs..Birilerini neden ikna etmeye çalışıyorsunuz ki burda yani yapacaksanız yapın görüşün darbeyi yiyin ders alın oturun madem
Ama bence bi tane olumlu yorum görseniz ona tutunup ateşe yürüyeceksiniz çok belli. Ve bunun adamla hiçbir ilgisi yok farkında degilsiniz. Siz sadece güzel bir ilişkiniz olsun diye çok istiyorsunuz duygusal bi boşluk var hayatınızda. Kafanızdaki kalıba bu adamı uydurmaya çalışıyorsunuz -ki uymuyor- buna inanmak istiyorsunuz ısrarlaAyyy yok darbe alacak gücüm yokgaliba olmasını istediğim için böyleyim bilemedim
Haklısın galibama bence bi tane olumlu yorum görseniz ona tutunup ateşe yürüyeceksiniz çok belli. Ve bunun adamla hiçbir ilgisi yok farkında degilsiniz. Siz sadece güzel bir ilişkiniz olsun diye çok istiyorsunuz duygusal bi boşluk var hayatınızda. Kafanızdaki kalıba bu adamı uydurmaya çalışıyorsunuz -ki uymuyor- buna inanmak istiyorsunuz ısrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?