Böyle bir adamdan olur mu?

Ne ifşası gizli çekim mi? Ya bu adam ortamci dedik olmaz dedik üçüncüye konusunu açıyorsun daha ne olacak adam leşin teki

Ifsa kovalayan adam sapıktır kızım ne ihtiyacı kendinize gelin biraz

Öfff hiç sarmadı yani ,ne hissediyorsan o şöyle mi böyle mi kılı kırk yatmaya gerek yok vakit değerli, bırak o düşünsün üstünde durma geç

Ya instagramda falan da takipcisi asla artmıyor hep aynı kişiler ekli hemde 1 kız ekli yani. Başkalarıyla nereden konuşcak ki? Hadi konuştu kızlar hiçmi sormuyor instagramdan ekliyim vs diye?
Fake hesap hic mi duymadın? Adama bahane arayıp duruyorsun elin sapığına. Yürüyüşü elleri bilmem ne diyordun yürüyüşü batsın

Ne ifşası gizli çekim mi? Ya bu adam ortamci dedik olmaz dedik üçüncüye konusunu açıyorsun daha ne olacak adam leşin teki

Ifsa kovalayan adam sapıktır kızım ne ihtiyacı kendinize gelin biraz
Ünlülerin vs ifşalarını atan bir hesap var işte instada onu takip ediyordu. Yaa bende anlamadım gereksiz şekilde aklıma takıldı bu kişi aşırı gereksiz biliyorum zaten. Aklımdan çıkmıyor işte sorgusuz suailsiz hayatımdan çıkardım ya

Şey… beni aldatan sevgilim hiçbir kız takip etmiyordu.
Bence bu yeterince açık olmuştur

Niye bu kadar uğraşıyosunuz ya istese gelir zaten salın gitsin
Bende anlasam keşke neden uğraştığımı nedensiz şekilde aklım takıldı. Sildiğim insana dönüp bakmam normalde. Bence direkt konuşmayi kesip içimdekileri demediğim için. Yüzleşme olmadı ya diceklerim içimde kaldı gibi oldu

Bir de yanlış anlamayın ama bir insanın takip ettiklerini böyle didik didik etmek bana biraz tehlikeli geliyor. Hani tamam bir yerde takip ettiklerimiz bizim aynamızdır ama “takipçisi dün şu kadardı bugün bu olmuş” biraz korkutucu.
Birisiyle konuşuyordum, o da aynen böyle takipçilerime takip ettiklerime takıyordu, mekân olsun çocuklu anneler olsun bana her şey yasaktı, sayısını sürekli kontrol ediyordu ama kendisi bana yasakladığı her şeyi yapıyordu. Ben artık uğraşamadım, kendisinden de korktum. Bence siz de çok peşine düşmeyin.

Merakı yoksa elektriklenme pek olmamış.

Ya yok ben tabi yasaklamadım. Böyle böyle yapma gibi kelimeler de söylemeden hayatından çıktım. Daha önceki ilişkilerimde hep takip ettikleri insanlardan dolayı kazık yediğim için şimdi de dikkat ediyorum. He takip ettikleri her şey değildir ama bir yerde de bir şeydir bence. Mesela o kişiyi takip ettiğini görmesem belki de başka olacaktı. Şimdi peşinde değilim zaten konuşmak istemiyorum diyerek hayatından çıktım. Kafama takılma nedeni aniden kestirip attiğim için acaba yanliş mı yaptım düşüncesi oldu. Onun dışında hoşlanmadım ve çıktım zaten hayatından

Uzakta ikende pek sormazdı yakında da çok bir şey değişmedi. Keşke elektriklenme olmadıysa direkt kestirip atsaydı böylesi daha doğru kimse kimsenin vaktini almamış olurdu en sağlıklısı bu olurdu
Zaten size ayılıp bayoldiysa bile
belli ki ayrı dünyaların insanlarsınız
Uzun vadede çok mutsuz bir kadın
Ömrü bosa giden Bi anne olursunuz
Boşa giden Bi ömür

Bnece yeni maceralara yelken açın bu sayfayı kapatın, hem güzel yeni insanlarla tanismak

Yok sizi haklı buldum zaten de daha bu konudan ağzım yeni yandı ondan demiştim

Melih gökçek le resmini profil fotoğrafı yapmak mı hahshahshhs uzun zamandır bir şeye bu kadar gülmemiştim kaçırmışsın yaa tüh

İnstagramdan konuşurken bile benim ona çok basit sorduğum doğum günün ne sorusuna senin bile demedi. Laf arasında ben söyledim doğum günümü.
Yüz yüze neye sinirlenirsin, ya da neyi sevmezsin vs bunları dahi konuşmadık hiç aslında çok temel şeyler bence. Ondan biraz ışık görsem ben kesin fazlasını sorardım çünkü tanımak bu yani.
Sürekli ben konuştum gibi oldu konuşmaua konu olmayınca da benden bekledi kendisi.

Daha önce de bu adamla ilgili konuna yorum yapmıştım. Konu sahibi sende içten bu adama güvenmiyorsun ve adamın aslında seni hiç merak etmemesinden yakınıyorsun ki bu çok doğal… sürekli karşı tarafın kendinden bahsetmesi ve sana soru sormaması çok bencilce geldi bana…

Uzakta ikende pek sormazdı yakında da çok bir şey değişmedi. Keşke elektriklenme olmadıysa direkt kestirip atsaydı böylesi daha doğru kimse kimsenin vaktini almamış olurdu en sağlıklısı bu olurdu
Erkekler genelde ayrılmaz sürüncemede bırakır karşı tarafın ilgisi hoşuna gider çünkü

Dediğin hesabı bilmiyorum ama ifşa dediğin kadınların ifşalarıysa koşarak uzaklaş bu adamdan. Önceki konunu okumadım ama herkes o zamandan olmaz demiş bu kadar insanın vardır bir bildiği. Erkek mi kalmadı Allah aşkına ilgisiz adamlarla uğraşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…