boyle bır annenin hakkı gecer mı ?

berenix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
49
21
3
25
sureklı aılem benı aşalayıp duruyor bıde o yetmezmış gbı akrabalarında aşalamasına ızın verıyor benı sadece okumam için sevıyorlar ıste bılmem ne okusunda sonra benım kızım okuyamadı demesınler dıye sevıyorlar hep özguvensız bırıydım okuldada hep aşalandım ve bu eylulde evden ayrılmaya karar verdım evlenmeyı dusundugum bırı var evlenıp onunla bırlıkte yaşıcagım telefonumu degıstırecegım hatta ısmımı bıle bıcok seyı degıstırecegım bana ulaşamasınlar dıye cunku eger boyle devam ederse ıntıhar etcektım az kala delirdim yanii

sureklı aılem benı aşalayıp duruyor bıde o yetmezmış gbı akrabalarında aşalamasına ızın verıyor benı sadece okumam için sevıyorlar ıste bılmem ne okusunda sonra benım kızım okuyamadı demesınler dıye sevıyorlar hep özguvensız bırıydım okuldada hep aşalandım ve bu eylulde evden ayrılmaya karar verdım evlenmeyı dusundugum bırı var evlenıp onunla bırlıkte yaşıcagım telefonumu degıstırecegım hatta ısmımı bıle bıcok seyı degıstırecegım bana ulaşamasınlar dıye cunku eger boyle devam ederse ıntıhar etcektım az kala delirdim yanii

Bu okumuş haliniz mi???
Keşke bir de annenizden dinleyebilseydik olayın diğer yüzünü...

Bemce evlenmeyi bir cözüm olarak görmeyin calisin ayaklarınızın üzerine durun kendinise güvenin herşeyden önce ailenizden kacmak icin bir başkasınla evleneceksiniz Allah korusun eviliğiniz iyi gitmese napıcaksınız bence kendi hayatınısı kendiniz elinize alın cıkın evden ama herşeyden önce bir ailenizle konuşun neden size böyle davranıyorlar sizi bu davranlışları kırdığını söyleyin bide pisgologdan yardım alın

Bir

Az olgunlaşmaya ihtiyacınız var
Kaldı ki bir annenin hicbir hakkı olmasa bile 9 ay hakkı var
Sorgulanamaz bu .
ben mı dedım benı dogurun dıye ?
ayrıca onun 9 ay hakkı var dıye burda ölen ben mı olım yanı ben mı ıntıhar edım ?

Bemce evlenmeyi bir cözüm olarak görmeyin calisin ayaklarınızın üzerine durun kendinise güvenin herşeyden önce ailenizden kacmak icin bir başkasınla evleneceksiniz Allah korusun eviliğiniz iyi gitmese napıcaksınız bence kendi hayatınısı kendiniz elinize alın cıkın evden ama herşeyden önce bir ailenizle konuşun neden size böyle davranıyorlar sizi bu davranlışları kırdığını söyleyin bide pisgologdan yardım alın
doğru soyluyosun canım son bıkez daha konsuucam eger olmassa artk Allah buyuktur zaten oyle suan unıversıteye gıdıyorum kndı paramı kazanıcam ınsallah cok saol yazdıgın ıcın

Bu yaşta, bu sorumsuzlukla kaçacak üstüne evlenecek, birde koca-kaynana kahrımı çekeceksin.
Kendine ve ailene bunu reva mı göruyorsun.
Canın istemiyorsa okuma ama ailenin yanında kal.
Yarın gidince onların lafınıda,sevgisinide çok özleyeceksin.

Bir

Az olgunlaşmaya ihtiyacınız var
Kaldı ki bir annenin hicbir hakkı olmasa bile 9 ay hakkı var
Sorgulanamaz bu .
Ama 9 ay taşıdı diye insan evladını hor görüp asagilamamali. Konu sahibi artık ne raddeye gelmişse intiharı bile düşünmüş o yüzden 9 ay hakkı kalmamıştır yazık günah ya böyle davranacaksa anne babalar çocuk sahibi olmasın çok üzülüyorum böyle konular okuyunca :(

Bu yaşta, bu sorumsuzlukla kaçacak üstüne evlenecek, birde koca-kaynana kahrımı çekeceksin.
Kendine ve ailene bunu reva mı göruyorsun.
Canın istemiyorsa okuma ama ailenin yanında kal.
Yarın gidince onların lafınıda,sevgisinide çok özleyeceksin.
suan okuyorum zaten unıversıteme devam edıcegım tabıkıde yanı oyle dusuncesızce davranmıyorum ama evlenmeden yalnız kalmak da cok zor ya

doğru soyluyosun canım son bıkez daha konsuucam eger olmassa artk Allah buyuktur zaten oyle suan unıversıteye gıdıyorum kndı paramı kazanıcam ınsallah cok saol yazdıgın ıcın
Rica rica ederim canım herzaman kendi ayaklarının üzerine durmaya bak Rabbşm yardımcın olsun

Ama 9 ay taşıdı diye insan evladını hor görüp asagilamamali. Konu sahibi artık ne raddeye gelmişse intiharı bile düşünmüş o yüzden 9 ay hakkı kalmamıştır yazık günah ya böyle davranacaksa anne babalar çocuk sahibi olmasın çok üzülüyorum böyle konular okuyunca :KK43:
keşke cocuk yetıstırmeyı bılmeyenler cocuk dogurmasa :(

keşke cocuk yetıstırmeyı bılmeyenler cocuk dogurmasa :KK43:
Ah keşke.. Daha dün bir konu da konu sahibinin eşi de 1 yaşında ki öz kızı için o çocuğu da al git senin kanından olandan da hayır gelmez demiş. Nasıl yüreğim sızladı içim burkuldu 1 yaşında ya da 20 hiç bir ebeveyn kendi evladına bu şekilde davranmamali inşaAllah hakkınızda hayırlısı olur..

Bence üniversiteye farklı bir şehre git. Okulunu bitir, iş bul. Kendi hayatını kur. Bu şekilde evlenirsen emin ol pişman olursun. Çok tecrübesizsin hayata karşı. Maddi açıdan zayıf kalacaksın. Dik durursan kimse seni ezemez. Farkında mısın ailenden çıkıp başkasına sığınmak istiyorsun?

Ah keşke.. Daha dün bir konu da konu sahibinin eşi de 1 yaşında ki öz kızı için o çocuğu da al git senin kanından olandan da hayır gelmez demiş. Nasıl yüreğim sızladı içim burkuldu 1 yaşında ya da 20 hiç bir ebeveyn kendi evladına bu şekilde davranmamali inşaAllah hakkınızda hayırlısı olur..
1 yasındakı cocugun ne gunahı var ya :( gercekten cok uzucu benım annem de benım hakkımda teyzemlere hep dalga gecıyor kötü kötü konusuyor aşalıyor :(

Back
X