boyle bır annenin hakkı gecer mı ?

ben mı dedım benı dogurun dıye ?
ayrıca onun 9 ay hakkı var dıye burda ölen ben mı olım yanı ben mı ıntıhar edım ?
Bu yaşadıklarını evlenicem dediğin kişide biliyor haliyle. Ve sen evlenip ailemi silicem diyorsun. Olduki anlaşamadın ki bu yaşta evlenipte herşeyin güllük gülistanlık olması zor, ne yapmayı planladın. Daha ilk kavganızda bunu yüzüne vurmazmı? Akıllı ol biraz. Ailen seni okutmaya çalışıyor bi meslek sahibi ol ayaklarının üzerinde dur diye. Annenin mizacı yanlış olabilir ama yapmak istediği şey gayet doğru. Ne yapmasını isterdin okuyupta napcan git evlen demesini mi? Aklını başına topla hayatını yakma. Biz evlendik al nasıl kurtulcaz diye kara kara düşğnüyoruz oku forumları hepsi kocasından dertli. Kendine acıycağına silkelen biraz.

Kendınızı ifade sekliniz, düşünceleriniz hiç eğitimli birine yakışmıyor henuz çok gençsiniz ve korkarım bir terapiste gıtmezsenız veya hayatınızdaki hedefınız kendınızı geliştirmek , kendı ayaklarının üzerinde durmam olmazsa bi 18 yıl sonra çocugunuzda sizin için aynı cümleleri kuracak

Back
X