Böyle Bir Durumda Nasıl Hissedip Nasıl Davranıyorlar?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar merak ettiğim için soruyorum.Diyelim ki hayatınızda bir erkek var ve kendini geri çekiyor.Siz ona ilgi gösteriyorsunuz,arıyor,mesaj atıyorsunuz,vs. Diyelim ki en son siz aradınız ve konuşma güzel geçti çok ilgili,sıcak konuştunuz.Onun da hoşuna gittiğini anladınız.Bu konuşmadan sonra hep arayıp soran siz birdenbire bu ilgiyi kesseniz ne olur,nasıl hissederler?Örneğin birkaç gün irtibata geçmeseniz hiçbir şekilde.Onlar irtibata geçiyorlar mı? Yani bu güzel geçen görüşmeden sonra siz bir süre aramasanız o mutlaka arıyor mu?Sabırla beklenmeli mi?Böyle durumda erkekler nasıl davranır,tecrübelerinizi rica ediyorum.

Eğer seviyorsa tutuşur direkt haber alamazsa. Yok sevmiyorsa vakit geçirmek için yokluğunu hissedince bi arar onun dışında umursamaz.
Yok sevmese de egosunu tatmin etmek için peşine düşmez mi?Sonuçta onunla ilgilenen birisi aniden kendisini geri çekmiş.

Önemsemesi lazim o insanı.o zaman merak eder kapıyı sesi çıkmıyor der

Seviyorsa zaten o arar o msj atar
Sevmiyorsa istersen 1 hafta yazma takmaz
Bence olc bi napacak.

bahsettigin karakterdeki erkek aa beni kac gundur aramadi bisey mi oldu asla demez aramaz uzgunum tecrube konusuyor

İlgisi olan bi erkek bile kendini belli eder kaldı ki karşıdanda ilgi görüyor

vur kac taktigi genelde ise yarar. ilgiye bogdugun birinden kendini geri cektiginde ilk gun farketmez. sonra x arardi ama Allah Allah der. sonra x arasa iyi olur der. sonra du ben arayim der. ama bunun icin dogru ve yerinde bi ilgi verilmis olmasi gerek.

Ilgisi olan insan bu kadin olsun erkek olsun fark etmez böyle oyunlara girmez. Acaba kendimi geri ceksem arar mi. Arasa ne kadar zaman dönmek icin beklemeliyim gibi düsünceler bana ters geliyor. Cünkü samimiyetsiz hareketler. Ben esimle tanisirken ona net söyledim: "Isinden telefona bakamazsin eyvallah birsey demem. Ama olur ya sen günlerce geri dönmezsin veya oyun oynamayi denedigini anladigim anda seni gözümü kirpmadan seni silerim" diye. Bana karsi samimi olmayani barindirmam. Sizde barindirmayin. Bir erkek kendinden sana yazmiyorsa ilgisi yok demektir. Ilgisi olan yazmaya bahane bile arar

önemli olan arayıp aramaması değil
kendini geri çeken erkeğe bu kadar ilgi gösterilmez
sürekli mesaj, telefon peşinde koşulmaz
bi erkek sırf sen aramadın diye seni arıyorsa, o erkekten de bi hayır gelmez
kedinin fareyle oynadığı gibi oynar seninle
oh aradı der rahatlarsın yine yapar yine yapar
iyice sinir olur, kendini hırpalarsın
bi erkeğin ilgisi varsa, hiç böyle oyunlara gerek kalmaz

ve o adamın sana ilgisi yok

Malesef hiç böyle taktikler yapamadım ilgileniyorsam bazen abarttığımdan dolayı karşı tarafı soğuttum bile taktik benim işim değil

bir erkek bi kızı gerçekten isterse bu durumda arar ama eğer seviyorsa her durumda arar bekle yani değer veriyorsa arar mutlaka

Benimki aramadı, bir süre bekleyip yoluöa döndüm. 1 yıl oluyor neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…