- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
Valla biraz zor durum
Ev üstünde Ev olmaz gibi laf vardı
Biliyorlar ki söylüyorlar işte
Ev üstünde Ev olmaz gibi laf vardı
Biliyorlar ki söylüyorlar işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şahsen ben kabul ederdim . yarın öbürgün aynısı benim annemn başına gelse abim annemi yanına almk zorunda . gelininde bişey diyeceğini sanmıorum .ben bu konuya hiç kötümser bakmıorum . çnkü geçen zaman içerisnde aynı duruma bende maruz kalıcaktmki kıl payı direkten döndü kayınvalidem ve evliliğine devam etme kararı alındı . sevdiğim annemler ayrılırsa beraber otururuz dedi bende hayhay dedim . ve düşün iki kız bi erkek kardeşide olucaktı bizimle. . . bence böyle bişeyi sorun etmemelisin canm :)
bu benim için kolay birşey değil işte
ben kendime güvenmiyorum tamam beraber oturmayı kabul ettik
ama onların aile kavramlarıyla bizimki farklı ben onlar gibi konuşamam
onlar gibi hareket edemem bana göre onların davranışları saygısızlık ama onlara göre çok normal
ben bundan rahatsız olurum bir şekilde dışarı çıkar bu benden onlara göre bu şaka laylaylom ama ben bu şekilde yetişmediğim için yadırgıyorum alışmam buna
ama en çok sevgilimle ben evlenince zarar görürüz huzurumuz bozulur bunu istemiyorum
ben o kadar iyi bir insan değilim :çok üzgünüm:
senin annen baban boşansa anneni kardeşini sokağa mı atacaksın? yardıma muhtaç olduklarında eve almayacakmısın?istediğiniz kadar kalın demeyecekmisin?eşin surat yapsa , gitsinler dese bu seferde burada dert yanacan ,insanlarda vay vayy nasıl kabuul etmez eşin, o kadar vicdansızmı diyecek...
ben sokağa atalım demiyorum aslada demem
ayır ev açmak yanı başında, sokağa atmak değildir
ben ne halleri varsa görsün demiyorum
beni ilgilendirmiyor bakamam da demiyorum
ama ömür boyu bir evde hep beraber yaşamak bu kolay birşey değil
bu durum aynen benim ailem içinde geçerli aksi takdirde bencillik olur bu
söyledim canım açık açık ama oda eğerki durumum yoksa ayrı bir ev açıcak ayrı bir ev görücek nasıl yapıcam dedi bende oturmak istemem seninle hayallerimiz var ki kimse istemez de diyo saygıda duyarım ama ne yapabilirm diyo böyle bir durum olursa
şunuda tekrar belirtiyim herhangi bir boşanma yok şu an böyle bir durumda yok
ama böyle bir konu açıldı konuşuldu yani olası bir durumdan bahsediyorum
belki gerçekten böyle birşey olucak yada olmuycak
aynı duruma kendimi koyuyorum aynı şey benim başıma gelse diyorum işte burda tıkanıyorum
ama ayrı ev açmaya sevgilinin durumu yokmuş? açıkcası maddi durumlar nedir,mal nasıl paylaştırılır bilmiyorum..oturdukları evin sahibi iseler o zaman belki babası evi eski karısı ve kızına verebilir..kadının emeklisi varsa kızda çalışırsa belki bir eve çıkarlar..belki kadın annesinin babasının yanına gider ( yanlız yaşıyorlarsa)....bence herşeyi akışına bırak,kafanda kurma
eğer sevgilin başına geldiyse bunlar HEMEN AYRIL NET SÖLÜYORUM bende kaynanamla beraber oturdum görümce karşı evde otuyordu uyumadan tutta çamaşır asmana kadar her şey sorun oluyor ne kadar iyi desende kaynananı (benim kaynanmda çok iyiydi (!) yarumlar canımlar kızımlar) veeeee birbirnize tahammüllünüz kalmadınızda ağız sürtüşmeleri çıkıyo üzülüyosun eşine söylüyosun ve eşin onların haklı olduğunu ikisininde sende büyük olduğunu ve sesini çıkartmamam gerektiğinin sölüyor daha ilerisinide söleyeyim canım kapıyı gösteriyor onları kapıya atamam diyo acı ama bunlar GERÇEKLER aklının başına topla sevgilinse sakın evlenme eğer eşinin annesiyse ikimzi de çalışalım kardesinde çalışsın ayrı evleri olsun biz maddi destek olalım de bakalım nediycek
işte anahtar cümle bu...
ya aynı şey senin ailenin başına gelirse?boşanma olması şart değil,Allah korusun ölüm olsa mesela.annenin yada babanın yalnız yada senden uzakta yaşamasını istemezsin.
ben istemem şahsen.
böyle bi durumda kalsam tüm çareleri masaya yatırırım.yani boşanma durumunda en azından adam nafaka vermek durumda.buda demektirki size yakın bi yerlerden küçücükte olsa bir ev tutulabilir.gerekirse karşı daireniz.
ama hiç bir fayda yoksa adamdan yapacak bişey yok.
bu durumda eşinizin tavrı daha önemli.
annesinin lafıyla sizi huzursuz edecek biriyse sorun orda çıkar.
yoksa gecelikle dolaşamamak,sarılıp tv izleyememek falan boş laflar.
adamın aklı dışarda bir yerlerde yalnız kalan annesindeyse evdeki romantizm numaraları hikaye...
Zor bir durum senin açından...
Vijdan muhasebesi yapıyorsun haklı olarak...
Senin hayallerin var canım, başbaşa kalmak, rahat etmek istiyorsun...
Şuan ayrı evlerde oturup rahatıma bakan bir insan olarak sana söyleyeceğim, böyle şeyler hiç belli olmaz. Böyle bir ihtimal olmazda başka şeyler çıkar. Kendini kasma. Kesin değilmiş zaten ayrılık...
Umarım olmaz.Ama aynı evde oturma durumun olursa sorun yaşayacağın da kesin. Kız kardeşi evlenince belki annesini yanına alır. Gün doğmadan neler doğar???
Bir de kaç kardeşler başka kardeşi yok mu????