• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir durumda ne yapardınız ?

cok cok zor bir durum..Allah gerçekten kimseyi "ev üstünde ev halinde" yasamak zorunda birakmasin..

ama egri oturup dogru konusmak lazim..kendi anneninizi düşünün..Allah muhafaza bir durum olsa ve anneniz size muhtac olsa ne yapardiniz? elbet yaniniza almak isterdiniz..eşiniz tepki verse onu karşiniza alabilirsiniz..anne bu neticede..

kolay bir durum demiyorum..gerçekten cok zor..ama basa gelince çözüm üretmekten baska elden bişey gelmez..

Valla bence ne olursa olsun ev ev üstünde olmaz.Tamam zor durumda olabilirler ama, kayınbabanızda boşandı diye eşine ve kızına hiç mi yardım etmiyecek, nafaka vermeyecek?
Tabi şimdi eşiniz olacak kişi de kendinde sorumluluk hissediyor doğal olarak. Babasından sonra kendini onlardan sorumlu kişi olarak görüyor.
Ama bence siz sevdiğiniz adama, güzelce beraber haklı olduğunu, onları yalnız bırakmayacağınızı, ama aynı evin içinde olursanız sorun olacağını, bir şekilde en ufak birşeyden bile anlaşmazlık çıkabileceğini ve bu yüzden onlarında sizin de huzurunuzun kalmayacağını anlatın.
Ve bir oda bile olsa, onlara bizim yakınımızda ev tutalım, babanda yardım eder.
Böylesi hepimiz için daha iyi olur derim.
Böylece o da haklı olduğunuzu anlar sanırrım...

Valla bence ne olursa olsun ev ev üstünde olmaz.Tamam zor durumda olabilirler ama, kayınbabanızda boşandı diye eşine ve kızına hiç mi yardım etmiyecek, nafaka vermeyecek?
Tabi şimdi eşiniz olacak kişi de kendinde sorumluluk hissediyor doğal olarak. Babasından sonra kendini onlardan sorumlu kişi olarak görüyor.
Ama bence siz sevdiğiniz adama, güzelce beraber haklı olduğunu, onları yalnız bırakmayacağınızı, ama aynı evin içinde olursanız sorun olacağını, bir şekilde en ufak birşeyden bile anlaşmazlık çıkabileceğini ve bu yüzden onlarında sizin de huzurunuzun kalmayacağını anlatın.
Ve bir oda bile olsa, onlara bizim yakınımızda ev tutalım, babanda yardım eder.
Böylesi hepimiz için daha iyi olur derim.
Böylece o da haklı olduğunuzu anlar sanırrım...

aynen bu dediğiniz gibi konuştum oda bana hak veriyor çünkü huzurunu bozulmasından korkuyor aynen benim gibi bende açık açık söyledim zaten huzur olmaz diye...sen kendine güvensen ben kendime güvenmiyorum dedim...
ama eğerki maddi durumumuz olmazsa hiçbir şekilde elimden sadece soframa bir tabak fazla koymaktan başka birşey gelmiyosa ne yapabilirm dedi huzur evinemi götürüyüm dedi
tabiki hayır dedim eğer gerçekten böyle bir durum olursa yani maddi anlamda o zaman evet beraber oturabiliriz çünkü maddi olarak ilerde ne durumda olucağımızı bilemeyiz bu yüzden birşey diyemedim diyememde ..

Back
X