Böyle bir durumda ne yaparsınız?

Exorcist

Pantolonlu Bulut
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
799
11
296
düşünün ki akşam eşiniz eve geliyor ve eve geldiği andan yattığı ana kadar durmaksızın eli burnunda, karıştırıyor, oynuyor ve bunu karşınızdaki koltukta oturarak yapıyor böyle bir durumda ne yapardınız?

işte evliliğin en sevmediğin taraflarından biri
her şeyi yapabilir hale gelmek
tüm evliliklerde bu durum söz konusu değildir belki ama
çeşitleri mevcuttur

BU BENİM EŞiM OLAMAZ.
BÖYLE BiRŞEY GÖZÜME SOKULARAK YAPILIRSA ŞAŞIRIR KALIRIM.

canım karşındaki kişi eşte olsa bu yapılmaması gerekir...
temizlenme içgüdüsünün umarsızca dışa vurumudur bu.
halbuki su var.suyu kullansa ne olur sanki...
utangaclik duvarinin cok cabuk asildigi bir eylemdir..sürekli uyarmanız gerekir...

oggg... korkunc cok problem yasiyosa banyoya gitsin ya cocuklara da kotu ornek.. insan igrenir..
aksam o herifin yanina yatilmaz yahu..

İlginç bir durum..
Uyarırdım herhalde ama uyarırken onun utanması gereken yerde ben utanırdım herhalde...

insan gibi söylerdim anlamazsa hasta bile olsa kavga çıkarırdım,ya o evden giderdi, yada ben başka odaya giderdim

nasıl birşey bu ya :1shok:
lavabo yokmu burun karıştırıp yıkayacak
ayyy insanın miğdesi bulanır

böyle bişeyin hayali bile iğrenç...
midem bulandı....:mymeka:

ben sakin durup izlemezdim.
elini yıka, banyoda hallet vs başının etini yerdim. o ellerle sağa sola dokunacak bir de. öğğğğ

gördüğüm an bağırırdım ne o öyle ya iğrenç birşey :mymeka: klava:..ıyyy burnuyla ilgili sorun yaşıyorsa dr gitsin.iyi valla susmuşsun. ben susmazdım o ellerle herşeye dokunacak çocuklar görecek olmaz ayıp denilen bişi var...

:roflol:ya canım kusura bakma olurmu güldüüm için:roflol: şimdi,benim ilk aklıma gelen psikolojik bir sorunu olabilir,el alışkanlığı olmuşsa eğer bırakması da zordur,elini başka şeylerle oyalaması gerekir ne biliyim başka şeyler yaparak buna engel olması gerekir,sende sessiz kalma mutlaka uyar,her seferinde uyar, başkalarının yanında yaparsa çok daha utanç verici olur onun açısından işyerinde falan düşünsene yaptığnı,bence bu bi psikolojik sorun.kesinlikle el alışkanlığıyla ilgili,belki de farkında bile olmuyor yaparken

bencede alışkanlık edinmiş ama çok pis bir alışkanlık.koskoca adam evin dışındada yapıyorsa adı çıkmıştır valla.konuşup sebeplerini bulun.yok sadece düşüncesizlik ve saçma sapan bir rahatlıktan yapıyorsa bu hareketi yanında oturmayın.katlanılır birşey değil çünkü.belki anlar bir süre uzak kalırsanız.

sırnaşık şey allah razi olsun bu yorum cok güzel olmus nefes almada bir sorun olabilir kaydirigubbakcemile3 cok cici yazmisin yaa ne kadar güldüm

karşımda hemde :1shok:
sert bir dilde uyarırdım
allah vermesin evlerden uzak :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…