Evet kesinlikle öyle herhangi bir durumda bu borç eşimin kredi ile aldığı evi etkiler mi ve reddi miras nasıl yapılır bunu öğrenmek istiyorumvalla kızlar densiz bir kaynın borcu bende ödemek istemem ,
ki kaynım denilen canlıdan gerçekten bende nefret ederim ,
bence konu sahibi borcunu ödedikleri eve bir haciz gelir mi diye merak ediyor ,
Tabi kide temelden babası almış etmiş ama eşim küçük yaşta çalışmaya başlamış ve kendi dairesinin herşeyini yaptırmış ve kaynıma ailesi çok inanıyor herşeye evet diyorlar sadece sorduğum bize yansıması durumunda ne yapabilirizBelli belli zaten birde kaynini dolandırıcı ilan etmiş, kayniniz sorumlulugunu bilmeyen biri dolandırıcı degil, ailelerin en büyük hatası boyle durumdayken iyilik yapiyorum diye kötülük yapmış olması ama onlar anne baba cocugum olarak bakar ve kendi malı icinde kimseye hesap vermez.
En fazla icini yaptırmıştır, icini yaptirdiysa vermediginiz kiraya sayarsınız, komplesini yaptıysanız niye kendi üzerine degil, soyler babasina ölmesine gerek yok adamın alir üstüne bu kadar basit.
Evet kesinlikle öyle herhangi bir durumda bu borç eşimin kredi ile aldığı evi etkiler mi ve reddi miras nasıl yapılır bunu öğrenmek istiyorum
Borç eşine mallar size kalıyorAllah gecinden versin bu borç aynı miras gibi tüm çocuklara mı kalıyor direkt önce eşine mi böyle bir durumda ne yapılabilir bilgisi olan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim..
Olası durumda böyle hakkı var yanireddi miras kocanın anne ve babası öldükten sonrra yapılacak bir işlem diye biliyorum ,
valla kızlar densiz bir kaynın borcu bende ödemek istemem ,
ki kaynım denilen canlıdan gerçekten bende nefret ederim ,
bence konu sahibi borcunu ödedikleri eve bir haciz gelir mi diye merak ediyor ,
Ayyy ya bak şimdi içim o kadar rahatladı kiBorç eşine mallar size kalıyor
Hadi yine iyisiniz
Ama şimdi başka para içerikli dert bulmanız gerekecekAyyy ya bak şimdi içim o kadar rahatladı ki
Var tabi. Hatta borçları için eşinizin maaşına haciz bile gelebilirOlası durumda böyle hakkı var yani
sabahın köründe kimsenin aklına kp ölürse borç nolur gelmez ama ya
Evet kesinlikle öyle herhangi bir durumda bu borç eşimin kredi ile aldığı evi etkiler mi ve reddi miras nasıl yapılır bunu öğrenmek istiyorum
Yani siz olsanız bu durumu hiç umursamazdınız değil mi yaaa nasıl hemen dalga geçmeyi beceriyorsunuzAma şimdi başka para içerikli dert bulmanız gerekecek
Hicbirsey yapamazsınız malesef, aile binasındaki daireyi babasi verirse şimdiden üzerine geçirir, kalanına reddi miras yaparsınız. Reddi miras yaparsanız sizin krediyle aldığınız eve birsey olmaz ama aile apartmanindakini alamazsınız.Tabi kide temelden babası almış etmiş ama eşim küçük yaşta çalışmaya başlamış ve kendi dairesinin herşeyini yaptırmış ve kaynıma ailesi çok inanıyor herşeye evet diyorlar sadece sorduğum bize yansıması durumunda ne yapabiliriz
akşam nasıl bir ortamdan konudan sonra uykuya daldı allah bilir ,
Bak doğrusunu yazıyorumYani siz olsanız bu durumu hiç umursamazdınız değil mi yaaa nasıl hemen dalga geçmeyi beceriyorsunuz
Ben de inanmıyorum kendine. Ne kendinin dediği gibi saf biri ne de aile tarafından ezilen biri. Fazlaca rahat olduğu için o rahatlık onu rahatsız ediyor. Sürekli dert arıyor kendine.ben eski konularından dolayı inandırıcı ve samimi bulamıyorum kendisini
tek derdi habire mal edinmek olan biri için bence üzücü bir ortamdan sonra görülen kabus değil, hin fikirle düşünmek.
Evet dert edilmezdi, esiniz dert etmiyor size ne oluyor bunu anlamiyorum. Bu malı siz mi yaptınız hayir, derdi niye size dustu. Suanda kira vermeden oturuyorsunuz, kar sayın geçin. Ben kendi babama reddi miras yaptim, düşünmüyorum bile ondaki mal ne olacak diye, annemin tarafını mahkemeye verdim, sizin gibi yıllardır oturuyorlar, birde kendilerine fazlasini hak görüyorlar, butun malları sattirmaya çalışıyorum, kimseye kalmasın diyorum sizin gibi zihniyette oldukları icinYani siz olsanız bu durumu hiç umursamazdınız değil mi yaaa nasıl hemen dalga geçmeyi beceriyorsunuz
Ben de inanmıyorum kendine. Ne kendinin dediği gibi saf biri ne de aile tarafından ezilen biri. Fazlaca rahat olduğu için o rahatlık onu rahatsız ediyor. Sürekli dert arıyor kendine.
İşte sinekten yağ çıkaracak kadar kurnaz biri. Aklı fikri para. hiç bir eğitim almadığı halde sırf çocuğunu kreşe bedava göndermek için kreşte öğretmenlik yapmaya çalıştı bir ara. covidli eşini işe göndermeye çalıştı. Yani falsoları saymakla bitmez.ya ben "evin içini yaptırdım o ev benim" denmesini kimse için doğru bulmuyorum. içi yapılacak ev kolay alınmıyor.
sıkıysa o evi satın alsa ya, alamaz.
içine harcanan parayı alıp helalleşsinler.
benim çocuğum içini yaptırdım evi bana ver dese höst derim.
ha kp söz verdiyse zamanında o ev sizin diye o zaman neden en baştan tapuyu vermemiş ?
çünkü iç yaptırmakla bitmez o işler.
zaten aile apartmanında oturmamak için başka ev almadılar mı ? o zaman neden o ev de onların ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?