- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi holdmetight
-
Gemileri yakacak ne var anlamadım bir isteme yüzünden bu şekilde davranıyorsanız gerisini tahmin edemiyorum.
Size göre eskidir ama onlara göre uygunu öyledir daha şimdiden aileye hükmetmeye çalışmayın bence kabullenmeyi öğrenin azıcık
Öfkeyle kalkan zararla oturur
anladım hayırlısı olsuneylulde gelcez dememislerdi, eylulde konusuldu aralikta gelcez diye daha dogrusu sevgilimle ben aralikta olsun istemistik onlarda tamam demislerdi..
cok kizginim, beni ve ailemi hice saydilar resmen, ilk gelicez diyip sonra karar degistirmek ne demek
inatlik degil mi bende bu sene isteme soz birsey istemeyecegim yaptirmayacagim
Bu kadar abartmayin ya. O abisi ilk onun sozu olsun ne olacak.Bide kendince ceza veriyormus gibi istemiyorum bu sene soz nisan olmasin diyeceğim diyorsun. Ne diyelim.
Sonuçta isteneceksiniz işte. Nolcak ki 1 hafta sonra olsa
Kırılcak üzülecek bi durum yok ki ortada... Fesat kalp li olmaya gerek yok!
Kız tarafı ağır olur ! Taş yerinde ağırdır..
Meraklı melehat!
Kırılma,alınma degil bence kıskançlık bu.simdiden eltiniz olacak insani kiskanmaya baslamissiniz. Sanirim evlenince bol bol konularinizi okuyacağız.tamam haksizmiyim?
cok kirildim, cok alindim, icimden cikmiyor iste, keske umrumda olmasa keske
Kırılma,alınma degil bence kıskançlık bu.simdiden eltiniz olacak insani kiskanmaya baslamissiniz. Sanirim evlenince bol bol konularinizi okuyacağız.
suç değil tabiki.. Sonuçta istemeye gelicekler seni ? Biraz tarih uzar okadar ! Bunun içinde yaygara koparmak gerekmez. Olgun olkiz tarafi agir olur! cok dogruymus
cok iyi kalpli annem babam var benim, elalem ne der demediler eve davet ettiler yemege, caya, kahveye, ogullari gibi davrandilar
diger kizin tarafi cok soguk oldu herzaman ve bir dedikleri iki edilmiyor
evet merakli melehatim her genc kiz hayatinda bir kere yasiyor bende bu heyecani yasamak isterdim gonlumce ayip mi suc mu
Önceliği onlara vermeleri sizi ezdikleri anlamına gelmez. Zaten onlar sizden uzun suredir birlikte ve zamanında olacakken bir takim sebeplerden ertelenmis merasimleri. Buyuk olmasi da cabasi. O yüzden siranizi beklemeniz en doğrusu. Sizin yerinizde olsam onlar evlenip aradan birkaç ay geçmeden istemeye dahi adim atmazdim çünkü bu şekilde herseyiniz yaris halinde olacak. Daha güzeli için bir biriniz ile yarisacaksiniz ve ipler tamamen kopacak. 2 sene beklemissiniz uygun muddete kadar da beklemenizi tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?