- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.341
- 823
- Konu Sahibi holdmetight
-
Bizdede eltim cıngar çıkaracaktı neymiş küçük kaynımın düğünü otelde olacak diye para yardımı yaptı herkes o ise onun düğünü salonda oldu diye para yardımı yapmayacağını ve haksızlık olacağını söyledi bende eğer sen ortalığı karıştırırsan bir daha diğer eltiyle asla iyi ilişkilerin olmayacak dedim ve vazgeçirdim ki o eltim çalışıyordu ama kendisi okumamış ev kızıydı ve aileside fazla ceyiz yardımı yapamadı
evet olabiliyor boyle seyler, bende o yardim etmek istemeyen eltiyin karakterindeyim biraz galiba, kendimde fesatlik oldugunu kabul ediyorum, ve haksizliga asla gelemem
Ömür boyu yüzüne bakacağın insanların içinde bulunacağını unutma iyi ilişkilerde bulunman seni huzurlu edecektir kavgalı olman huzurunu bozacaktır mutluluğunuda gölgeliyecektir
Gün vermişler miydi size ? Verdilerse elbette çok ayıp etmişler. Telafisini yapmaları gerekiyor.
Vermediyseler sizde anlayışla karşılamanız gerekiyor. Bu ve bunun gibi durumlarla aranıza uçurumlar açmayın derim ben.
Ne kadar sonra gelecekler ?
Ben hala öfkenizin nedenini anlamış değilim. Bu kadar yoğun duygular besleyen bir insansanız evliliğinizde zor geçebilir.
Düşünsenize şimdiden ailesine karşı doldunuz bile.
Hem hayrın nerde olduğunu bilemeyiz. Belkide böylesi guzel yollar açacaktır size.
Sukunet çoğu zaman iyidir.
Sevgilinizle bu konuda tartışmanız; sanki çok hevesliymişsiniz ve kıskançlık yapmışsınız gibi göstermiştir sizi.
İyi de bu kadar kin fesatlık neden bariz eltiyi kıskanmışsınız abi de büyük öncr ına gidilse ne olur ki sanki sana gelmicez istemiyoruz dediler ne bu yani bir de ben istemiyorum diyeceksiniz önemli olan eş adayınızı sevmeniz değil mi ha bikaç hafta önce ya sonra ne farkediyor tabi canım abin büyük öncelik onların olsun acelemix yok ya demek zor mu ki artık her hareketi batar size yazık kıza.
evet kizada bu durum yuzunden icten ice cephe aldigimi fark ediyorum ki hicbir sucu yok evet
bu yaptiklari bana deger vermediklerini gosterir, ailemede deger vermediklerini gosterir (bu benim dusuncem) ailem boyle dusunmyor ne var kizim bunda diyebiliyorlar ama ben diyemiyorum iste
Ailen normal karsiliyorsa neden bu kadar buyutuyorsun? Hani ailen baski yapsa ya da bu ne bicin is dese su anki sikintini anlarim da senin simdiki ruh halin sadece hirs... Birak evlenen evlensin, bu kadar fevri olma lutfen. Er ya da gec hayirlisi neyse o olsun.evet ve okadar saf mi diyim iyi mi diyim ne diyim iste bir ailem var ki, onlari hakli buluyor, abi buyuktur olsun kizim ne var bunda diyorlar
ya sizi beni hice saydilar nasil boyle dersiniz diyorum, kotu dusunme ne olacak gec olsun sizinkide diyorlar
böyle devam edersen aileninde sevgiline ve ailesine karşı kin tutmasına sebep olacaksın canım.senin gözünden olaya baktığımda evet biraz üzülürüm keşke olsaydı şimdi derim ama 1 hafta sonra geleceklerini düşününce abartmam.sen ikinci plana atıldığını hissediyorsun ama öyle değil aslında.yıllarca beklemişler,ailesi ikna olmuş kızın,sizden daha eski bi mazileri var,ben olsam sorun etmezdim.seni yada aileni ezen yok inan buna.2 düğün bir arada zor olur siz 1 sene bekleyin deselerdi haklısın derdim.sıkma tatlı canını ilişkinede zarar vermeevet kizada bu durum yuzunden icten ice cephe aldigimi fark ediyorum ki hicbir sucu yok evet
bu yaptiklari bana deger vermediklerini gosterir, ailemede deger vermediklerini gosterir (bu benim dusuncem) ailem boyle dusunmyor ne var kizim bunda diyebiliyorlar ama ben diyemiyorum iste
Oy kuzum benim bu konular okadar basit ve onemsizki ilerde anlicaksin.birak abisinin isi hal olsun seninkide olur niye bu kadar fevri davraniyosun.ailen sorun etmiyomus sende konuyu komsuyu takma kimseyi mutlu edemezsin.sen bu zamanlarin tadini cikar zehir etme bu guzel gunleri sevgilinede kendinede birak iki hafta gelsinler bu heyecanlari bidaha istesende yasayamicaksin oyuzden sakin ol sevgilinden ozur dile gonlunu al.sen benim dugun zamani yasadiklarimi bi bilsen sizinkileri davul zurnayla karsilardin kapida.sevgilini gercekten seviyosan bazi seyleri gormezden gelip yutucaksin inan baska turlu gecim olmuyor.bunuda zamanla ogrenceksin cok gencsin nederler kanin deli akiyo oyuzden arada frene bas.nacizane abla tavsiyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?