Böyle bir durumda sizin tavrınız ne olurdu?

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
9.238
49.298
548
Merhaba, gece gece uyku tutmadı. Fikirlerinize ihtiyacım var hanımlar. Biz eşimle memleketten uzak yaşıyoruz 1 hafta önce memlekete geldik. Eşimin ailesine yaklaşık 1 senedir hiç gitmiyorum gitmeme sebebim de bana karşı aşırı iyi olup arkamdan akla hayale gelmeyecek dedikodular yapmaları hatta ailem hakkında bile iftiraya varan şeyler söylemeleri neyse bu konu uzun. eşim de hiç baskı yapmadı illa gel falan demedi. Bu geldiğimizde biraz sitem etti kırmadım gittim ama kalmadım falan. Bugün eşimle dışarı çıktık sanki biraz farklı geldi bana. normalde de kızsa kırılsa falan belli etmez hiç anlamam yine anlamıyor muyum? Yoksa kendi kendime kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum. Ve çevremde bazı insanlar "kocanı orda yalnız bırakma ya da gönderme" tarzı şeyler söylüyorlar. Sonuçta ailesi diye ses çıkartmıyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.

Merhaba, gece gece uyku tutmadı. Fikirlerinize ihtiyacım var hanımlar. Biz eşimle memleketten uzak yaşıyoruz 1 hafta önce memlekete geldik. Eşimin ailesine yaklaşık 1 senedir hiç gitmiyorum gitmeme sebebim de bana karşı aşırı iyi olup arkamdan akla hayale gelmeyecek dedikodular yapmaları hatta ailem hakkında bile iftiraya varan şeyler söylemeleri neyse bu konu uzun. eşim de hiç baskı yapmadı illa gel falan demedi. Bu geldiğimizde biraz sitem etti kırmadım gittim ama kalmadım falan. Bugün eşimle dışarı çıktık sanki biraz farklı geldi bana. normalde de kızsa kırılsa falan belli etmez hiç anlamam yine anlamıyor muyum? Yoksa kendi kendime kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum. Ve çevremde bazı insanlar "kocanı orda yalnız bırakma ya da gönderme" tarzı şeyler söylüyorlar. Sonuçta ailesi diye ses çıkartmıyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.
Eşinize açıkca neden sormuyorsunuz? Ben de yalnız göndermezdim sanırım.

Eşinize açıkca neden sormuyorsunuz? Ben de yalnız göndermezdim sanırım.
Açıkça sorunca açıkça cevap verecek bir karakterde değil her şeyi içinde yaşar maalesef. Bu huyu sinir ediyor zaten beni

yalnız birakmayin bence de
1 yıl olmuş gidip siz de onlara numaradan iyi davranın eşiniz mutlu olsun en azindan

Eşler birbiri için idareci olmalı bence.
Ben olsam onunla birlikte giderdim.

Bence eşinizle birlikte gidin. İdare edin durumu. Zamanla araya soğukluk girecekmiş gibi geldi eşinizle bu şekilde devam ederseniz çünkü

Şahsen eşimi yalnız bırakmazdım ya. Biz bir aileyiz, anca beraber kanca beraber diye düşünüyorum. Ailesi terbiyesizlik ederse, ağızlarının payını verin orası ayrı. Ama eşiniz gel diye ısrar etmediğine göre, zaten kafa olarak sizin yanınızda. Siz de onun yanında olsanız, değmez mi?

Esinizi yalniz birakirsaniz noluyor ki yiyor mu ailesi? Kuruntulariniz yersiz. Siz cevrenizdekilere bakmayin,arada bir sorun olmasa da insanlar kendi aileleriyle yalniz gorusebilirler. Bu yasina kadar ailesinin yanindaymis da sizinle evlenince neden yalniz gidemesin?

Yalnız göndermek doldurmalarına fırsat vermektir. Eşiniz dolduruşa gelecek biriyse önleminizi almanızı öneririm.

Arkanızdan atıp tutan bi ailesi oldugu icin ben olsam yalnız görüştürmezdim
Kim bilir hakkınızda gene neler dediler

Sakın eşinizle ailesinin arasına girmeyin . Dünyanın en kötü ana babası olsa da siz tek laf soyleseniz dünyanın en iyi ana babası olur benden söylemesi. Ben olsam girderdim kalırdım da duruma göre hareket ederdim . Laf sokulduğunu hissedersem ben de gülümseyerek tüm zarifligimle lafımı söyler hiç bir şey olmamış gibi davranirdim. Eşimin olmadığı ortamlarda kesinlikle onlarla yalnız kalmazdim. Çok rahatsız olursam eşimle bir hafta kalmam 3-4 gün kalıp bir bahane bulur ordan ayilirdim

Daha önce eşinle birlikte gitmen, senin yüzüne gülüp ailene kadar iftira atmalarına engel olmamış !! Bu aşamadan sonra onlar hatalarını kendileri dile getirip özür dilemeden sanki hiçbir şey olmamış gibi esinin ailesinde kalmaya başlarsan 1-kendilerini haklı gorecek ve seni çekiştirmeye devam edecekler 2-esin yaşadığınız her problemde problemi çözmek yerine sana tavır koyacak aynı şimdi yaptigi gibi suratını asip senin geri adım atmani sağlayacak

Gidecen kv ye hizmetini ettircen yemekleri yaptircan ohh sefam olsun diyecen. Sonra kocani doldurup ustune yollar. Ha benim gecinmeye gonlum yok dersen baska..

Kocanı yalnız gonderdıginde dolmuşa gelecek trıbe girecekse yanlıs adamla evlisiniz
7,24 annesi gibi elinden tutup gezemezsiniz.
Dolmuşa gelmemeyi ogrencek.
Size nası davranıyorsa sizde aynı davranın

Sakın eşinizle ailesinin arasına girmeyin . Dünyanın en kötü ana babası olsa da siz tek laf soyleseniz dünyanın en iyi ana babası olur benden söylemesi. Ben olsam girderdim kalırdım da duruma göre hareket ederdim . Laf sokulduğunu hissedersem ben de gülümseyerek tüm zarifligimle lafımı söyler hiç bir şey olmamış gibi davranirdim. Eşimin olmadığı ortamlarda kesinlikle onlarla yalnız kalmazdim. Çok rahatsız olursam eşimle bir hafta kalmam 3-4 gün kalıp bir bahane bulur ordan ayilirdim
Bana yüzyüze laf soksalar kötü davransalar kendim halleder üstesinden gelirim sorun yüzüme çok iyi olup arkamdan bir o kadad kötü konuşmaları.

Gidecen kv ye hizmetini ettircen yemekleri yaptircan ohh sefam olsun diyecen. Sonra kocani doldurup ustune yollar. Ha benim gecinmeye gonlum yok dersen baska..
Ne demek geçinmeye gönlüm yok. Saçmalamayın lütfen.

Esinizi yalniz birakirsaniz noluyor ki yiyor mu ailesi? Kuruntulariniz yersiz. Siz cevrenizdekilere bakmayin,arada bir sorun olmasa da insanlar kendi aileleriyle yalniz gorusebilirler. Bu yasina kadar ailesinin yanindaymis da sizinle evlenince neden yalniz gidemesin?
Ben de sizin gibi düşündüğüm için gitmiyordum aslında. Sonuçta dolduran tlfnla da doldurur. Mesela geçen gittim baktım annesiyle balkonda oturmuş sigara içiyorlar baya oturdular doldurmak isteyen orda da doldurur. Mıç mıç sürekli kocasının dibinden ayrılmayan bi kadın olmak da istemiyorum.

Daha önce eşinle birlikte gitmen, senin yüzüne gülüp ailene kadar iftira atmalarına engel olmamış !! Bu aşamadan sonra onlar hatalarını kendileri dile getirip özür dilemeden sanki hiçbir şey olmamış gibi esinin ailesinde kalmaya başlarsan 1-kendilerini haklı gorecek ve seni çekiştirmeye devam edecekler 2-esin yaşadığınız her problemde problemi çözmek yerine sana tavır koyacak aynı şimdi yaptigi gibi suratını asip senin geri adım atmani sağlayacak
İşte aradığım şey. Beni anlayan çıktı. Hiç bir şey olmamış gibi davranırsam yaptıkları her şeyi mübah görecekler. Çünkü daha önce de ufak şeyler oldu (ki aslında başkası olsa yüzlerine bakmaz) ben yine sesimi çıkartmadım eşimin hatrı var dedim üstünü örttüm meselenin. Şimdi yine aynısı olacak diye korkuyorum

Back
X