Evet maalesef özgüven eksikliğim var.üzgünüm ama özgüven eksikliğiniz var sanırım. bu kanıya sessiz olmanızdan değil size söylenen rahatsız olduğunuz bir konuya mahcup olup cevap verememenizden vardım. gülmek yerine benim yapım bu ama sende gereksiz konuşuyorsun bu zamana kadar kimse senin kadar dile getirmedi diyin.
Yok sevgilisi var. İlgilenmekten kastınız flörtse.seninle ilgileniyor, bunu dert edecek ne var?
Neden ki? Sessiz olmak suç mu? Herkesin kişiliği farklıdır. Dışlanmayı hak edecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Dedikodu yapmıyorum, kimseyle kavga etmiyorum,yalan söylemiyorum,insanlara rahatsızlık vermiyorum sonuçta...Kendimi sessize aldım.
Sabah sesli öğlen titreşime alıyorumdeseydin.
Bide ek olarak bu kadar sessiz ve neşesizken arkadaş grubundan atılmaman büyük şans.
Ay evet. Dünyanın en sinir bozucu sorusu olabilir. Çok saçma. Buna ne cevap verilir ki? Kişiliğim böyle.Bende lisedeyken herkes sorardı sen neden sessizsin diye en son dayanamadım sanane dedim çok sinir bozucu bir soru ya
Bende kişiliğim böyle diyordum bu sefer başlıyordu sorular neden böyle vs diyeAy evet. Dünyanın en sinir bozucu sorusu olabilir. Çok saçma. Buna ne cevap verilir ki? Kişiliğim böyle.
İyi de bir kere söylemedi ki bunu. Her bir araya geldiğimizde hususi olarak bu konuyu açıyordu.yahu çocuk takılmış işte amma abartmışsın rahatsız olmayı..
çocuk: çok sessizsin
sen: sende çok seslisin.
oldu bitti.
İnsanları anlamak zor... Farklı olanlara saygıları yok.Bende kişiliğim böyle diyordum bu sefer başlıyordu sorular neden böyle vs diye
HaklısınızGereksiz ve boş konuşmayı sevmiyorum derdim
Ama şöyle de bişey var ki sessiz insanla ben fazla zaman geçiremem bir iki kelamı olmalı bir insanın. Benim eşimde sessizdir her yerde konuşmaz ama açılan bir konuda fikrini çok güzel ifade eder ve savunur. Sessiz olanı eziyorlar gereken yerde gereken cevabı vermelisin
İyi de bir kere söylemedi ki bunu. Her bir araya geldiğimizde hususi olarak bu konuyu açıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?