Boyle bir durumla karşılaştınız mı?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Eski ilişkilerinizde suçunuz olmadığı halde size ters davranıp bir anda görüşmek istemeyen kişilerden geri dönüşleri özürleri vs oldu mu? Liseden seneler önce once bana boyle davranan kişi beni instagramdan bulmuş sürekli istek yolladı reddettim :( Doğru yaptığımı düşünüyorum ama emin olamadım.

Eski ilişkilerinizde suçunuz olmadığı halde size ters davranıp bir anda görüşmek istemeyen kişilerden geri dönüşleri özürleri vs oldu mu? Liseden seneler önce once bana boyle davranan kişi beni instagramdan bulmuş sürekli istek yolladı reddettim :KK43: Doğru yaptığımı düşünüyorum ama emin olamadım.
Sadece gülümsedim. :) Asil duruşunuzu tüm KK üyeleriyle paylaşın lütfen.

Eski ilişkilerinizde suçunuz olmadığı halde size ters davranıp bir anda görüşmek istemeyen kişilerden geri dönüşleri özürleri vs oldu mu? Liseden seneler önce once bana boyle davranan kişi beni instagramdan bulmuş sürekli istek yolladı reddettim :KK43: Doğru yaptığımı düşünüyorum ama emin olamadım.
Böyle bir şey başıma gelmedi.Size istek yollaması sizden özür dileyeceği anlamına gelmiyor bence.Belki isteği kabul etceksiniz sonra sizi kendi silecek :-D Böyle saçma şeylere kafa yormayın.

Back
X