- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
Neyyyyyyyy kayinvalide kendinimiii tokatliyormussss:))))))) vallahiiide tallahideee billahideee koptummmmm:))))))))))))))))))
Neyyyyyyyy kayinvalide kendinimiii tokatliyormussss:))))))) vallahiiide tallahideee billahideee koptummmmm:))))))))))))))))))
boşanma dedık tedavı olalım dedık ozur dıledık, ona afedersın de bı b.. olmaz, kotu olacak olsaydı cat dıye boşanmaya kalkmazdı, ınan ben cok uzuldum, acıdım , acıma yetıme lafının ne anlama geldıgını gordum, dayak atan, kendıne vuran adama acımıorum ben artık, kendıme de ona da cok acıdım, alt tarafı tedavı gorucektı yapmadı, kactı nedıyeyım
aman bacim dayak atiyo kendini tedavi de ettirmek istemiyorsa bu adamin hastaligi filan yok insan kendini iyilestirmek ister degil mi ?? bilmiyorum aklim karisti belki de kendini acindirmak icin yapiyor uff bosver hic ugrasma kendi hayatina bak :26:
Arkadaşım ;
Aşk ağlatır , dert söyletir derler ! ALLAH kimseyi o duruma düşürmesin inşaallah . Çözüm aramak için her yolu denersin .
Mesela ; bana anlatan kızcağız , benim sadece bir tanıdığım , arkadaşım bile değil . Kızcağız bir çıkış yolu arıyor o yüzden anlatıyor . Yoksa ; ne kendini ne de eşini insanlara güldürmek gibi bir derdi yok .
Bir de insanların algıları farklı haliyle , senin için önemli olan konu , karşı taraf için komik olabilir . Bunu da tatlı bir dille uyarırsın olur biter .
Sevgiler ...
he dıokı yanı ben delıyım gelın ona gore :))) yersen :)()O kayinvalide kimbilir ne icin kendini tokatlamistirrrrr:)))) ya biz ne komik bir milletir kardesim yaaa...Birinden duymustum bir hikaye anlatmisti...Adamin biri bi eve misafirlige gitmis sofra
kurulmus ama evin gelini sofraya yaklasamiyormus hic( eskiden terbiye anlayisi ne tuhafmis yahuu:)))) misafir ev sahibi adama sormus aman efendim ne saygili bir gelinin var senden
senden cekindigi icin yemege bile uzanamiyor bunun sirri nedir...???? adamda böbürlenerek ben bu gelin i evime getirdigim gün gözü önünde bir yilanin kafasini kopardim oda korktu
benden simdi saygida kusur etmiyor...Adam ertesi gün gelinin gözü önünde bir yilanin kafasini koparmis...korkutacak ya hesapta:))) gelin hic istifini bozmamis yemege devam etmiss...
SONRA dönüp demiski kayinbabab kayinbaba o yilani en basinda koparticaktin yahu ben 2 senelik gelinim:)))))))) iste biz böyle misallerin verildigi bir toplumuz:))) yani kayinvalide kendini
bu yüzden tokatliyor olabilirmii acabaaa:))))))))
vardir boyle yapmasinin bi nedeni ama hastalik oldugunu dusunmuyom cok sukur kurtuluyorsun insallah saglikli ortamda guzel bir hayatin olur
Nıhayet benıde guldurMeyı basardınız su son yorumlarla=) yanlıs soyledım kına gecesınde cıkan basıt bır sorundu tam gelın cıkarken kadın mutfakta yere atıp kendıne vurmaya basladı.Yuzune falan su serpıp gelını cıkardık herkes gormemezlıkten geldı.Sızın bu konuyu arastırcagınızı bılseydım sorardım teyze senın ne sorunun ne dıye=) evlendıler ama bır daha problem oldumu bılmıyorum.Ama kadın pek ıyı bırı degılmıs her kaynana gıbı=p
.Ama kadın pek ıyı bırı degılmıs her kaynana gıbı:))))))))))))))))))))))))) zuhahahahahha:))) kaynanayi nasil bilirdiniz...???? kendini tokatlardi:)))))))))
Valla nıye yaptı bılerekmı goz korkutmak ıcın falan mı yoksa hasta mı onu bılemem ama olay soyle cereyan ettı..bızm kına gecelerınde evde kalınır sakalar falan yapılır.Bız de erkek tarafına saka yaparken gorumce cok buyuk tepkı verdı.Ertesı gun kayınvalıdeye bırı x abla kızın ayıp ettı dedı sadece sonra kv yere attı ıste kendını olay bu kadar basıt...
.Ama kadın pek ıyı bırı degılmıs her kaynana gıbı:))))))))))))))))))))))))) zuhahahahahha:))) kaynanayi nasil bilirdiniz...???? kendini tokatlardi:)))))))))
AY aklima ne geldi ben Almanyada yasiyorum tramvaya bilet cekip biniyoruz...KONTROL memurlari bindi bi seferde...karsimdada süslü püslü gayet sakin bir kadin oturuyodu
kadin memurlari gözünce bi kendini yerlere atmaya sacini basini yolmaya basladi görceksiniz uyanip tabeee bilet almadan kacak binmis..40 euro cezayi yememek icin
ama nasil sanirsin sara krizi geciriyo...memurlar cakti tabi biri baya ugrasti kadinla kadin halen devam ediyo kriz numarasina..neyse yanindaki diger memur birak gidelim
dedi ALLAHINDAN bulsun beyaaa der gibiiydiii hahahahahha...neyse memurlar indi kadin aninda normale döndüüü sacini basini düzeltti yolculuguna devam etti ...ben saskinligindan
inecegim duragi kacirdim artik siz düsünün halimii:))))))))
Neyse bızım kızımıza dokunmasında kendıne naparsa yapsın=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?