böyle bir erkek duydunuz muuuu !!!!!!

Neyyyyyyyy kayinvalide kendinimiii tokatliyormussss:))))))) vallahiiide tallahideee billahideee koptummmmm:))))))))))))))))))

aman bacim dayak atiyo kendini tedavi de ettirmek istemiyorsa bu adamin hastaligi filan yok insan kendini iyilestirmek ister degil mi ?? bilmiyorum aklim karisti belki de kendini acindirmak icin yapiyor uff bosver hic ugrasma kendi hayatina bak :26:

aman bacim dayak atiyo kendini tedavi de ettirmek istemiyorsa bu adamin hastaligi filan yok insan kendini iyilestirmek ister degil mi ?? bilmiyorum aklim karisti belki de kendini acindirmak icin yapiyor uff bosver hic ugrasma kendi hayatina bak :26:

yok bacım bıttı zaten o işte, ben sadece hastalıgının ısmını merak edıorum hıc bulamadım, evlıykende gecelerce arastırırdım, nedır bu dıye, aman Allah herkese ona da saglık versın, benden uzak nereye ısterse ona yakın

Nıhayet benıde guldurMeyı basardınız su son yorumlarla=) yanlıs soyledım kına gecesınde cıkan basıt bır sorundu tam gelın cıkarken kadın mutfakta yere atıp kendıne vurmaya basladı.Yuzune falan su serpıp gelını cıkardık herkes gormemezlıkten geldı.Sızın bu konuyu arastırcagınızı bılseydım sorardım teyze senın ne sorunun ne dıye=) evlendıler ama bır daha problem oldumu bılmıyorum.Ama kadın pek ıyı bırı degılmıs her kaynana gıbı=p

O kayinvalide kimbilir ne icin kendini tokatlamistirrrrr:)))) ya biz ne komik bir milletir kardesim yaaa...Birinden duymustum bir hikaye anlatmisti...Adamin biri bi eve misafirlige gitmis sofra

kurulmus ama evin gelini sofraya yaklasamiyormus hic( eskiden terbiye anlayisi ne tuhafmis yahuu:)))) misafir ev sahibi adama sormus aman efendim ne saygili bir gelinin var senden

senden cekindigi icin yemege bile uzanamiyor bunun sirri nedir...???? adamda böbürlenerek ben bu gelin i evime getirdigim gün gözü önünde bir yilanin kafasini kopardim oda korktu

benden simdi saygida kusur etmiyor...Adam ertesi gün gelinin gözü önünde bir yilanin kafasini koparmis...korkutacak ya hesapta:))) gelin hic istifini bozmamis yemege devam etmiss...

SONRA dönüp demiski kayinbabab kayinbaba o yilani en basinda koparticaktin yahu ben 2 senelik gelinim:)))))))) iste biz böyle misallerin verildigi bir toplumuz:))) yani kayinvalide kendini

bu yüzden tokatliyor olabilirmii acabaaa:))))))))

vardir boyle yapmasinin bi nedeni ama hastalik oldugunu dusunmuyom cok sukur kurtuluyorsun insallah saglikli ortamda guzel bir hayatin olur

he dıokı yanı ben delıyım gelın ona gore :))) yersen :)()

.Ama kadın pek ıyı bırı degılmıs her kaynana gıbı:))))))))))))))))))))))))) zuhahahahahha:))) kaynanayi nasil bilirdiniz...???? kendini tokatlardi:)))))))))

vardir boyle yapmasinin bi nedeni ama hastalik oldugunu dusunmuyom cok sukur kurtuluyorsun insallah saglikli ortamda guzel bir hayatin olur

bende hastalık dıycm de sınır krızı gecıren bırı kalk askım yapma bole dedıgımde ıyı davrandıgımda kalkıp normal yuruodu :)) yanı valla hersey bastan asagıya sıkıntıydı da sevdık goremedık kardes napcan?? ınsallah hepimizin, adam gb adam ıstıorum cocukluk yaptıgımda sus kadın desın de gulsun yerı geldıgınde, naz kapris ceksin nolur yaa nolur :))

haahhahahahahaha dusunsene kadın yerden yere atıo kendını, sus sus caktırma bırak kendı halıne deyıp ışığı kapatıp gıdıyomuşsunuzhıhıhıhıhıhıhıhııhıh ne bıleyım ya normal tepkiler ıstıoruz ya cokmu, ele karısınca valla aılenın kıymetını anlıosun,benm aılemde yoktur bole bısı ne dıyım, bızım hayatımız cok kişiye gore cok zordu, cok mucadele verdık anacımla yanlız, benm yasadıgımı yasamamıstır eskı eşim, ama bırgun olsun bole sapıklık etmedım, basşkasına kendıme zarar vermedım, kıskanclık benm kötu huyum, ama cok sukur o da kotu huymu kı dıorum, terapi alıorum gecmişte yaşadıklarımı unutyaım dıye, ıyı bı bırey olmak ıcın, cokmu zor ya ınsan olmak cokmu zor

Valla nıye yaptı bılerekmı goz korkutmak ıcın falan mı yoksa hasta mı onu bılemem ama olay soyle cereyan ettı..bızm kına gecelerınde evde kalınır sakalar falan yapılır.Bız de erkek tarafına saka yaparken gorumce cok buyuk tepkı verdı.Ertesı gun kayınvalıdeye bırı x abla kızın ayıp ettı dedı sadece sonra kv yere attı ıste kendını olay bu kadar basıt...

evet evet genelde eleştırıye gelemıo bole tıpler, esımı kıskanıodum ben, suna mı baktın dıodum hayır dıoduemınmısın deyınce bı bakıodum herıf koşuo :))) cok basıt seyden yapıolar ama bu nedır nedırrrrr ??? bır bılen duyan ıstıorum ya

AY aklima ne geldi ben Almanyada yasiyorum tramvaya bilet cekip biniyoruz...KONTROL memurlari bindi bi seferde...karsimdada süslü püslü gayet sakin bir kadin oturuyodu

kadin memurlari gözünce bi kendini yerlere atmaya sacini basini yolmaya basladi görceksiniz uyanip tabeee bilet almadan kacak binmis..40 euro cezayi yememek icin

ama nasil sanirsin sara krizi geciriyo...memurlar cakti tabi biri baya ugrasti kadinla kadin halen devam ediyo kriz numarasina..neyse yanindaki diger memur birak gidelim

dedi ALLAHINDAN bulsun beyaaa der gibiiydiii hahahahahha...neyse memurlar indi kadin aninda normale döndüüü sacini basini düzeltti yolculuguna devam etti ...ben saskinligindan

inecegim duragi kacirdim artik siz düsünün halimii:))))))))

3 gun gulerım yemn ederım ahahahahha aklımdan cıkmaz ahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…