- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
evet barışmak için canım ....aslında çıkarken de böyle yapıyordu her ayrıldığımızda barıştık diyene kadar eve gitmeme izin vermezdi...nasıl yakandan dusmez duzeltmek ıcınmı ugrasır anlamadım
ole dıodu asırı korkuodu, ama hıc utanma yok herzaman heryerde benle anlaşamadıgı her an , anneısn yannda benm annemn yannda, sokakta, akrabaların yanında, ayyy ben cok bunalmıştım, nefret edıodum tartısmaktan, sokakta kendını yere atmak nedır tovbe tovbe??? :)))) bak yıne gulesım geldı, kardesım dıodukı abla o kendını yere atıosa sende at utansın dıodu yazık ahahahaha
İlk okuduğumda aklıma uçan adam sabri geldi nedense
bende ilk defa duydum, kendini kaybediyo demek ki, Alah yardımcısı olsun
ucan adam sabrimi dedi biri:))))))))))))))))))))
evet senide mi güldürüyodu :)
ucan adam sabrimi dedi biri:))))))))))))))))))))
evet senide mi güldürüyodu :)
SORMA güldürmek ne kelime...sabri ve oradaki herkesin surat ifadeleri tarik mengücün kacisi fln kopuyorum ya:)))
ben boşanıyorum bılıosunuz ancak kafama takılan ınanılmaz b sorun var: esım her sınırlendıgınde kendını yere atıp sınır krızı gecırıordu, bıldıgınız yere, bıkeresınde sokakta yaptı, gıttı cımlerın ustune attı kendını, bagırdı cagırdı, bırde kendıne vuruodu, kafasına, ama nasıl vurmak yazık ben acıordum halıne, gerekçesini soruyorum ben onu sevmıyormusum, ya aebmesem hadı dıyordum kım bnu yaar kendıne??? sıze sorum su bole bır erkek duyup goren bılen varmı?? cok merak edıyorum bu hastamı? hastaysa hastalıgı ne ?? sınırlimi???
İlk okuduğumda aklıma uçan adam sabri geldi nedense
bende ilk defa duydum, kendini kaybediyo demek ki, Alah yardımcısı olsun
eşiniz histerik olabılır histeri yı bi araştırın netten tedavı olmalı belkıde bnde dıkkat cekmek için çocukken annem ılgılensın dıye zıplar fenalaşıyo gıbı yapardım sonraları böle bişi yaptıgımı hatırlamıyorum ama çocukken tamamen annem korksun benımle ılgılensın dıye yaptıgım sey eşinizde dıkkat cekmek sızı endışelendırmek için yapıyo olabılır......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?