böyle bir erkek duydunuz muuuu !!!!!!

İlk okuduğumda aklıma uçan adam sabri geldi nedense
bende ilk defa duydum, kendini kaybediyo demek ki, Alah yardımcısı olsun

Böyle birini tanıdım. İlgi çekmek için abartıyordu.

ben aynen buna benzer bir insanla çıkmıştım.
sinirlendiğinde üste çıkmak için kendini yerlere atıp yağmurda çamurda yerlerde debeleniyordu.evin tek çocuğu ve çok şımarıktı.ben yaptıklarını şımarıklığına bağlıyordum

benim kocamda çok sinirlidir ama hiç böyle yaptığını görmedim bu normal bir durum değil
boşver canım zaten boşanıyorsun kafanı yorma aksine kurtluluyorum bu ruh hastasından diye sevin

nasıl yakandan dusmez duzeltmek ıcınmı ugrasır anlamadım
evet barışmak için canım ....aslında çıkarken de böyle yapıyordu her ayrıldığımızda barıştık diyene kadar eve gitmeme izin vermezdi...
ilk başlarda tatlı gelsede sonradan insan yıpranıyor....doğru düzgün tartışamıyorsun işte....

var canım böyle insanlar.konversiyon bunun adı.dikkat çekmek için yaparlaar genelde.bize çok gelir işte eşiyle,kayınvalidesiyle felan tartışan kadınlar olur genelde hastalarımız erkekler de var ama.bayılmış gibi yaparlar yada sinir krizi geçiriyormuş gibi yaparlar.ama gerçekten psikiyatrik bi rahatsızlığı da olabilir.o anı görmek lazım tabii.

Bu dediğinizi yetişkinler değil, şımarık, kaybetme korkusu olan, ilgi çekmek isteyen, istediğini zorlada olsa yaptırmaya alışmış, küçük çocuklar yapar. Eşinizin sanırım çocukluktan kalan sorunları var, tedavi olması şart..

Benim merak ettiğim; böyle kendini yere atıp, dövündükten sonra napıyordu, hiç utanmıyor muydu yaptıklarından, bide dışarda bile atıyormuş kendini yere, yanınıza gelen, noluyor diyen falan olmuyormuydu, ne cevap veriyordu eşiniz, Allah Allah gerçekten şaşkınlığımdan soruyorum bunları, hiç yakıştıramadım koca adama bu hareketleri, ilginç...

yazdıklarınızı az çok okudumda bence çok fazla önyargılı olanlar... böyle diyorum çünkü maalesef haftasonu bende benzer şeyler yaşadım. sadece televizyonlarda gördüğüm bu şeyi anlamlandıramazdım taa ki başıma gelene kadar. öyle bir sinir geliyor ki insana bişeylere zarar vermek içinizdeki kini kusmak istiyorsunuz ama bunu kimseye yapmamak için kendinize yapıyorsunuz.. üstelik o ruh haliyle aman dikkat çekiyim yok benimle ilgilensinler hiç aklıma gelmedi. herkes bir olmaz tabii ama kolay bi durum değil vesselam:26:

bütün yorumları okuyamadım ama bu lafa bi kopacammm haaahaaa

haha hele esra ceyhanın evet, sabri bey napıyosunuz, deyişi yok mu, olay...
napacak adam, uçtu işte

ahahahhaha sanki adamin gözü o an esrayi görüyodu oyyyy:)) bence sabrinin beyne giden kablolarinin 2 tanesini yanlis baglamislar:))))))))))

eşiniz histerik olabılır histeri yı bi araştırın netten tedavı olmalı belkıde bnde dıkkat cekmek için çocukken annem ılgılensın dıye zıplar fenalaşıyo gıbı yapardım sonraları böle bişi yaptıgımı hatırlamıyorum ama çocukken tamamen annem korksun benımle ılgılensın dıye yaptıgım sey eşinizde dıkkat cekmek sızı endışelendırmek için yapıyo olabılır......

olabilir yaa ne dıyım kı ıns duzelır

cnm kusura bakma konun cıddı bır konu ama..
ben televızyonda gormustum bı adamı..
ucuyormus sözde..
kendını yerlere atıp çırpınıp kendıne vuruyordu..
o geldı aklıma..
bir an önce kurtulursun ıns..
hastalık bu bence baska acıklaması yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…