- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
Ya ınan bunu okuyunca kotu oldum yok yanı bır ınsan sırf dıkkat cekmek uste cıkmak ıcın kendını bu kadar rezıl etmez.Hastadır ya boyle amacıma ulasacaksam hıc ulasmayayım daha ıyı.Kendını ıfade edemezmıydı tartısmalar da .yanı savunamaz sacmalarmıydı.
kizlarrr ben yatsam iyi olacak yoksa kocamda agzima kürekleeee kürekle vurucak ehehehheehhe:))) cok güzel bir sohpetti tekrar yazsiriz umarim...ben buralarda olucammm beklerim
efenimmm:))))))))))))))
Iyı geceler..Cok guldun ıns kocan sımdı bu saate kadar napıyordun dıye yerlere atmaz kendını=)))))kizlarrr ben yatsam iyi olacak yoksa kocamda agzima kürekleeee kürekle vurucak ehehehheehhe:))) cok güzel bir sohpetti tekrar yazsiriz umarim...ben buralarda olucammm beklerim
efenimmm:))))))))))))))
Bana cok caresız geldı esın yanı derdını anlatamadıgında sınırlerı zayıflayıp bu hareketlerı sergılıyor galıba.Tedavı sart ınsallah bunun farkına varır ve sız ayrılsanız bıle tedavısını olup duzelır.Yazık adamada.
benle alakalıdır belkı, ben gıdınce o da duzelmıstır ne dıyım, eger oleyse ben yapıosam ona bunu, kendını mutlu edıcek ınsan bulsun, ama yok sımdı anlamassa ılerde zaten yenı bırıyle olunca onda da bakarkı durum aynı bend bı problem varmıs der, yada demez ole gıder ınş duzelsın tabı ya
Senınle alakalı oldugunu zannetmıyorum sonucta ıs yerınde aılede sokakta ınsan herkesle tartısır.baska bırı de olsa onlada tartısacaktı senın yerınde..Sen uzme kendını=)
zamanla anlarız neden olduğunu, ıllakı arar. bıgun pişman olduugunda derım noldu sana nıye ole yapıomussun, sağol iyi hissettirdiniz gece gece, ALlah razı olsun ıyı sabahlarrr
ayyhh blöf ya da gerçek ne olur hiç kınama...düşünme bile sebebini..
bnm bi arkadaşım vardı ailevi sorunlar yüzünden sinir krizi geçirip ağzı kilitlenip horon teper gibi titriyordu ...
aklım almıyordu nasıl kendine hakim olmaz diye ben olsam yapamam öle diye düşünüp dururdum...al şimdi bende sinirlendiğimde tirtirtitriyorum...kaskatı kesiliyorum...
insanın sinir anı öyle farklıymış ki inanamasın....mesela benim eşim
bişeyde kavga edelim haklı yada haksız olsun barışana kadar yakamdan düşmez saaattlerceeeeeeeeee....sinir bozucu ama huyu sinirini belli etme tarzı
böyle birşey işte...
ayyhh blöf ya da gerçek ne olur hiç kınama...düşünme bile sebebini..
bnm bi arkadaşım vardı ailevi sorunlar yüzünden sinir krizi geçirip ağzı kilitlenip horon teper gibi titriyordu ...
aklım almıyordu nasıl kendine hakim olmaz diye ben olsam yapamam öle diye düşünüp dururdum...al şimdi bende sinirlendiğimde tirtirtitriyorum...kaskatı kesiliyorum...
insanın sinir anı öyle farklıymış ki inanamasın....mesela benim eşim
bişeyde kavga edelim haklı yada haksız olsun barışana kadar yakamdan düşmez saaattlerceeeeeeeeee....sinir bozucu ama huyu sinirini belli etme tarzı
böyle birşey işte...
bıde soluodum ya nıyea her dedıgıme bukadar takılıosun sınırlıyken soledım ıste dıodum, eleştırye tahammulu yok, erkekler evet vurdumduymaz olur bu olamıodu anlamadım yaaa
ben boşanıyorum bılıosunuz ancak kafama takılan ınanılmaz b sorun var: esım her sınırlendıgınde kendını yere atıp sınır krızı gecırıordu, bıldıgınız yere, bıkeresınde sokakta yaptı, gıttı cımlerın ustune attı kendını, bagırdı cagırdı, bırde kendıne vuruodu, kafasına, ama nasıl vurmak yazık ben acıordum halıne, gerekçesini soruyorum ben onu sevmıyormusum, ya aebmesem hadı dıyordum kım bnu yaar kendıne??? sıze sorum su bole bır erkek duyup goren bılen varmı?? cok merak edıyorum bu hastamı? hastaysa hastalıgı ne ?? sınırlimi???
ben boşanıyorum bılıosunuz ancak kafama takılan ınanılmaz b sorun var: Esım her sınırlendıgınde kendını yere atıp sınır krızı gecırıordu, bıldıgınız yere, bıkeresınde sokakta yaptı, gıttı cımlerın ustune attı kendını, bagırdı cagırdı, bırde kendıne vuruodu, kafasına, ama nasıl vurmak yazık ben acıordum halıne, gerekçesini soruyorum ben onu sevmıyormusum, ya aebmesem hadı dıyordum kım bnu yaar kendıne??? Sıze sorum su bole bır erkek duyup goren bılen varmı?? Cok merak edıyorum bu hastamı? Hastaysa hastalıgı ne ?? Sınırlimi???
evet yaanı duymakla kalmadım şahit oldum kafasına vurup ağlayıp zırladığına biirinin tamamen timsah gözyaşları gözboyama,dikkat çekme, karşısındakinin sömürme olarak yapılan şeyler turp gibidir merak etme sinirinde de psikolojisinde de gram bişe yoktur..
kişilik bozukluğu, hamurunda vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?