böyle bir erkek duydunuz muuuu !!!!!!

ya ben kendımı cok rahat ıfade ederım ama o ole degıldı, ıletısımı kotuydu, asosyaldı zaten, ama ben ınu acıodum alıştırıyordum ıste, ıyı bı ınsandı canım ya, keske tedavı olup gorseydı kendını de boşa evlılığımızı yıkmasaydı... ıyıleşirdi belki..aman ne dıyeyım belki daha cok çzülürdüm ilerde, cocugumu alır fırlatırdı heh ozaman kırardım kafasını işte dınlemezdım hasta falan :)

kizlarrr ben yatsam iyi olacak yoksa kocamda agzima kürekleeee kürekle vurucak ehehehheehhe:))) cok güzel bir sohpetti tekrar yazsiriz umarim...ben buralarda olucammm beklerim

efenimmm:))))))))))))))

Bana cok caresız geldı esın yanı derdını anlatamadıgında sınırlerı zayıflayıp bu hareketlerı sergılıyor galıba.Tedavı sart ınsallah bunun farkına varır ve sız ayrılsanız bıle tedavısını olup duzelır.Yazık adamada.

kizlarrr ben yatsam iyi olacak yoksa kocamda agzima kürekleeee kürekle vurucak ehehehheehhe:))) cok güzel bir sohpetti tekrar yazsiriz umarim...ben buralarda olucammm beklerim

efenimmm:))))))))))))))
Iyı geceler..Cok guldun ıns kocan sımdı bu saate kadar napıyordun dıye yerlere atmaz kendını=)))))

benle alakalıdır belkı, ben gıdınce o da duzelmıstır ne dıyım, eger oleyse ben yapıosam ona bunu, kendını mutlu edıcek ınsan bulsun, ama yok sımdı anlamassa ılerde zaten yenı bırıyle olunca onda da bakarkı durum aynı bend bı problem varmıs der, yada demez ole gıder ınş duzelsın tabı ya

Senınle alakalı oldugunu zannetmıyorum sonucta ıs yerınde aılede sokakta ınsan herkesle tartısır.baska bırı de olsa onlada tartısacaktı senın yerınde..Sen uzme kendını=)

Senınle alakalı oldugunu zannetmıyorum sonucta ıs yerınde aılede sokakta ınsan herkesle tartısır.baska bırı de olsa onlada tartısacaktı senın yerınde..Sen uzme kendını=)

zamanla anlarız neden olduğunu, ıllakı arar. bıgun pişman olduugunda derım noldu sana nıye ole yapıomussun, sağol iyi hissettirdiniz gece gece, ALlah razı olsun ıyı sabahlarrr

Su vıcdan denen sey cok kotu.ınsanı dusunmekten mahveder.uzulme sen de hakkınızda hayırlısı olsun..

ayyhh blöf ya da gerçek ne olur hiç kınama...düşünme bile sebebini..
bnm bi arkadaşım vardı ailevi sorunlar yüzünden sinir krizi geçirip ağzı kilitlenip horon teper gibi titriyordu ...
aklım almıyordu nasıl kendine hakim olmaz diye ben olsam yapamam öle diye düşünüp dururdum...al şimdi bende sinirlendiğimde tirtirtitriyorum...kaskatı kesiliyorum...
insanın sinir anı öyle farklıymış ki inanamasın....mesela benim eşim
bişeyde kavga edelim haklı yada haksız olsun barışana kadar yakamdan düşmez saaattlerceeeeeeeeee....sinir bozucu ama huyu sinirini belli etme tarzı
böyle birşey işte...

aman Allahım korusun, kınamıyorum ya, cokta bagrıma bastım aslında, rabbım herkese sıfa versın ne dıyım, nasıl bısı oldugunu bılmıorum adı nedır sınırler ılgılı bı bozukluk sanırım aman rabbım korusun

nasıl yakandan dusmez duzeltmek ıcınmı ugrasır anlamadım

bıde soluodum ya nıyea her dedıgıme bukadar takılıosun sınırlıyken soledım ıste dıodum, eleştırye tahammulu yok, erkekler evet vurdumduymaz olur bu olamıodu anlamadım yaaa

eee işte sebebsiz boşanıyoruz diye dertleniyordun.sebebi varmış.eşin takıntılı biri ve kovulmasını kendine yedirememiş,takıntı yapmış boşanıyor.se4nde üzülme artık.ucuz kurtulmuşsun

evet yaanı duymakla kalmadım şahit oldum kafasına vurup ağlayıp zırladığına biirinin tamamen timsah gözyaşları gözboyama,dikkat çekme, karşısındakinin sömürme olarak yapılan şeyler turp gibidir merak etme sinirinde de psikolojisinde de gram bişe yoktur..
kişilik bozukluğu, hamurunda vardır..

Son düzenleme:

beyni 3-4 yaşında kalmış.hoş çocuklar bile yapmıyor bu kadarını

Herkesin içinde yapıyorsa kendinden geçme hali falandır diye düşündüm.. Keşke iş işten geçmeden bir uzmanla görüşseydiniz. Belki geçmişten gelen sorunları var ve yardıma ihtiyacı vardı

hasta ruhlu tipler pskolojik olarak :) benmde eski sevgilim böyleydi hatta en son ayrıldığımda içtiği kola şişesini kırıp elinin üzerinde parçalamıştı. Aman allah uzak tutsun böylelerinden

hehehehehehe:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…