- Konu Sahibi jasmindgrsy
-
evet evet genelde eleştırıye gelemıo bole tıpler, esımı kıskanıodum ben, suna mı baktın dıodum hayır dıoduemınmısın deyınce bı bakıodum herıf koşuo :))) cok basıt seyden yapıolar ama bu nedır nedırrrrr ??? bır bılen duyan ıstıorum ya
sende aynı annem gb:)) anneme dıorum bole bole yapıo aman sana vurmasında yapsın dıo :))
Annem o kaynana ıcın edepsızlıgınden yapıyor sucunu bastırmak ıcın demıstı???
Jasminnnn...halen özel msj a cvp yazma yetkim yok TATLIM kendimimi tokatlasam ne yapsam yaaaa:))))))))))
kesin sinir hastası yaptıklarının başka açıklaması yokki
mesela bır erkeğın en fazla damarına bassanız napar sıze bıtane cakar gıder demı heeh ıste ben ona razıydım, kac kere bole olmuyo nolur hareketlerıne cekı duzen ver rezıl oluorum herkese dedıysem de dınletemedım
AMANINNN o kadin hic yani kaynana almanyada hic bulunmusmuuu:))))))) tramvaydaki kadin olabilirmiii olmasada burda bir akrabasi fln varmiiikiii:))))))))
Doktora gitmesi gerek muhakkak.Çocuklar böyle yapar da bir yetişkini ilk kez duydum.
Doktora gitmesi gerek muhakkak.Çocuklar böyle yapar da bir yetişkini ilk kez duydum.
Haklisin benim oglum 2,5 yasindayken yapiodu böylee seyleriii delirodum resmen yaa...
bu kendını atmak ıcın yeterlı bı bahane bence :))) atma sen bebegım atma kendını, artık yerlerden toplayamıycm kımseyı, sana bısı anlatcam, bıgun dısarda koştu kendini yere attı, ama ustu bası pislendi, yatıo yerde, ılerdede köftecı var bole dısarda satılanlardan, neyse amca bana bakıo ona bakıo , ben hıc bana aıt degılmış gb bankta oturuorum, kendı kendıme bu napıo ya dıyıp soka gırıorum, neyse adam yanına gıttı sonra benm yanma gelıp sarhoşmu dedı:))) evet amca dedım cok içmiş ama hala gtmıorum git kıım kahve ıcır falan dıo, tamam amca dedım, gıttım yanına, dedım napıosun allah askına, bak hala konuşuo deyıpppp koşturmacalarına devaö eytı, bız bole orası senın burası benım, yavru ceylanlar gbb seke seke, duse kalka yasadık bu evlılığı herkese nasıp olmaz:))))
okadar sınır bozucuki durum ıtıbarıyle, agzına kurekle vurasın gelıo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?