böyle bir erkek duydunuz muuuu !!!!!!

Annem o kaynana ıcın edepsızlıgınden yapıyor sucunu bastırmak ıcın demıstı???

mesela bır erkeğın en fazla damarına bassanız napar sıze bıtane cakar gıder demı heeh ıste ben ona razıydım, kac kere bole olmuyo nolur hareketlerıne cekı duzen ver rezıl oluorum herkese dedıysem de dınletemedım

Annem o kaynana ıcın edepsızlıgınden yapıyor sucunu bastırmak ıcın demıstı???

kardsıme ole dıodu, sanırsın bakıo da bastırmaya calısıo gıbı davranıo, demezmı bana sen bana ıftıra atıosun, yabdıodum kadınlar hep bole seyler yapar, azcık gormezden gel, yok ben ıftıra atıomuşum, haksızlıkmıs bu, ya neydı bılemedım rahmetlı:)))

AMANINNN o kadin hic yani kaynana almanyada hic bulunmusmuuu:))))))) tramvaydaki kadin olabilirmiii olmasada burda bir akrabasi fln varmiiikiii:))))))))

Jasminnnn...halen özel msj a cvp yazma yetkim yok TATLIM kendimimi tokatlasam ne yapsam yaaaa:))))))))))

bu kendını atmak ıcın yeterlı bı bahane bence :))) atma sen bebegım atma kendını, artık yerlerden toplayamıycm kımseyı, sana bısı anlatcam, bıgun dısarda koştu kendini yere attı, ama ustu bası pislendi, yatıo yerde, ılerdede köftecı var bole dısarda satılanlardan, neyse amca bana bakıo ona bakıo , ben hıc bana aıt degılmış gb bankta oturuorum, kendı kendıme bu napıo ya dıyıp soka gırıorum, neyse adam yanına gıttı sonra benm yanma gelıp sarhoşmu dedı:))) evet amca dedım cok içmiş ama hala gtmıorum git kıım kahve ıcır falan dıo, tamam amca dedım, gıttım yanına, dedım napıosun allah askına, bak hala konuşuo deyıpppp koşturmacalarına devaö eytı, bız bole orası senın burası benım, yavru ceylanlar gbb seke seke, duse kalka yasadık bu evlılığı herkese nasıp olmaz:))))

kesin sinir hastası yaptıklarının başka açıklaması yokki

bız yenı evlıyız dıye 3 aylıktık ıste herseye tartısıoduk sacma sapan, annesıne en cok, ama ıste nekadar cok tartısırsan tartıs hadı lımıtlerı doldu, kendını atmasına anlam veremıodum aman ne bıleyım allah akıl versın umarım yapmaz

Ya aslında erkeklerın bır cogu etrafa saldırır sınırlendıgınde hanı tv de goruruz aynaya vurma falan.Bazısı telefon kırar bazısı kapıyı camı doker.Bu kendıne zarar vermede bunların bı turevı belkı ılerlermıs boyutu...

jasminnnnnn hay yasaaaa emiiii.....anlatimindaki dogalliga bayildimmm:))))))))) köfteci amca bence daha fazla $oka girmistir emin ollll:))))) hatta köfteciligi birakip kokorec piyasasina

atmistir kendiniii....:))))))))))))))))))

Ya aslında erkeklerın bır cogu etrafa saldırır sınırlendıgınde hanı tv de goruruz aynaya vurma falan.Bazısı telefon kırar bazısı kapıyı camı doker.Bu kendıne zarar vermede bunların bı turevı belkı ılerlermıs boyutu..

.CNMM ILERLEMIS DEMEYELIM BENCE...ERKEKLERiN ÖZÜNE DÖNMÜS HALi DESEK DAHA DOGRUUU:)))))))))

Doktora gitmesi gerek muhakkak.Çocuklar böyle yapar da bir yetişkini ilk kez duydum.

ınternette arastırırken cocuk davranısı dıodu, bulamadım yetıskın yok bole yapan,

kizzzzzzzzzz yine kopardin beniiii:))))))))))))))))))))) senin herif ozaman büyümüste geri kücülemememis cinsindenmisss:)) Hahahahahh

Ya ınan bunu okuyunca kotu oldum yok yanı bır ınsan sırf dıkkat cekmek uste cıkmak ıcın kendını bu kadar rezıl etmez.Hastadır ya boyle amacıma ulasacaksam hıc ulasmayayım daha ıyı.Kendını ıfade edemezmıydı tartısmalar da .yanı savunamaz sacmalarmıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…