Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşmuyorum zaten artıkSeni sevmiyor boşver gitsin
Belirsizlik beni yoruyor..Netlik istemenizi çok yerinde buldum, tebrik ediyorum. Bazı aciz kadınlar var kaybederim korkusuyla bunu yapamayan. Ayrıca konunun güzellikle hiç bir ilgisi yok, o adam dengesiz. Herkes her şeyin güzellikle çözülebileceğini sanıyor. Eğer öyle olsaydı buradaki kadınların hepsi çirkin olurdu. Çünkü burada bir sürü aldatılmış, terk edilmiş, reddedilmiş, evde kalmış, değer verilmemiş kadın okuyoruz her gün.
Birisine karsi hissettigimizin gercek ask ya da baska bir duygu olup olmadigini nasil anlayacagiz peki? :))
Ben gerçekten elimden geleni yaptım onun için.. iş arıyordu iş bulmaya çalıştım. Hiç bir kız sevdiğim yemekleri yapmadı dedi ben yaptım.. Yani elimden ne geliyorsa yaptım. Herkes de bana der çok saf düşüncelisin diye.. Ama artık öyle bir kız olmayacağım. Ondan sonra çok değiştim ve soğukkanlı oldumBen daha çok
Böyle saf kızlarımız kaldı mı diye düşünmeye başladım
Oooo kendisine bunu söyleseydim varya kıyameti koparırdı çünkü yaptığı ile söylediği aynı olmayan biriydi artık konuşmuyorum zatenSeni yedekte tutuyor
Yoklukta iş görür diye
HaklısınızSizi sevmiyor, ama ilginiz hoşuna gidiyor, onu da kaybetmek istemiyor. Kadın olsun erkek olsun kendine aşık olunmasını sever, insanı bir durum.
Aslında kişinin aşktan beklentisi ile alakalı bir şey tanımladığı ‘gerçek aşk’ olgusu.
Ben beni mutlu etmeyen, melankoliye sürükleyen, canımı acıtan, ruhuma yük olan, gece uykularımı kacıran şeyin aşk olmadığına karar verdim :) eğer aşk buysa bu insanı insanlıktan çıkaran şey ise teşekkür ederim ama kalsın :)
Ben ruhumu iyileştiren, huzur bulduğum, baktığımda gülümsediğim, mutlu oldugum, kafamı yastığa koyduğumda güzel seyler andıgım, değerli hissettiğim, gözlerine bakmaktan sıkılmadığım, birlikte gülebildiğim, sırtımı yaslayabildiğim şey neyse onu seçiyorum :))
Bence aşk böyle bir şey olmalı cunku.
Ama dönün bakın, aşkı genelde acı çekmekle tanımlarlar :) şiirler, şarkılar, hikayeler mutlu aşkı anlatmaz çünkü mutlu aşk zaten sessiz sakin kendi halinde uyumlu akar gider yaşamın içinde.
İnsanlar da anlatılanlara bakıp aşkın daha acılı bir şey olduğuna karar veriyor bence :) Mesele anlatılmayan/anlatılamayan ama kendi beklediğini bulmakta sanırım.