Hem de nasıl... Daha çok zamanım gitmedi allahtanPalavra palavra..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de nasıl... Daha çok zamanım gitmedi allahtanPalavra palavra..
Tamamen ona karşı hislerim gitti. Saygı olarak bile Yok. Sokaktaki bir insan bile benim için daha değerli. Demekki fiziksel özellik onun için daha çok önemliymiş. Kendisi de yakışıklı değil cidden.. Bulur kendi gibi birini i.Sizin hayatınızda yeri yoksa daha düşünmenize gerek te yok
Aman boşverin değmez bile üzülmeye ciddiyetsiz biri belli ki boşTamamen ona karşı hislerim gitti. Saygı olarak bile Yok. Sokaktaki bir insan bile benim için daha değerli. Demekki fiziksel özellik onun için daha çok önemliymiş. Kendisi de yakışıklı değil cidden.. Bulur kendi gibi birini i.
Benim yaşım 23 onun 25. Zaten bana derdi çok zeki ve olgun bir kadınsın diye. Gerçekten ondan daha olgunum. Hala çocuktu o. Gerçekten değil bu aşk sadece alışkanlık dediğiniz gibi mesajlaşma konuşma yakınlaşma o kadar. Çok güzel yazmışsınız teşekkürler efendim :)Küçükken falan heyecanlı olur da şimdi olsa eeee yeter be derdim :)
Lisede vardı böyle bir arkadaşım.
Daha doğrusu ilkokulda da arkadaştık
Aynı okulu kazanıp birlikte gittik liseyede
4 Sene çok yakın arkadaştık/Benim ara sıra kafamın karıştığı olurdu, ki onu bile bilirdi.
Gece gündüz konuşma, mesajlaşma.
Ne sevgiliyiz ne arkadaş.
Son senemizde biraz daha olgunlaşınca sanırım fikirler düşünceler, ben bu arada kalmışlıktan rahatsız oldum.
Net bir şekilde benim kafam karışıyor diyip mesafe koydum.
Ama o kadar özledim ki, alışkanlık da var bir yandan...
öyle de o saçma durum ortadan kalktı.
Üniversiteye başladığım yıl eşim bırakmadı peşimi. Açık açık söyledim, benim emin olmadığım biri var aklımda, durum budur diye, çok güldü bana :)
Aşk öyle bir şey değil, anlayacaksın dedi.
Gerçekten de öyle oldu.
O zaman hissettiğim şey aşk değilmiş.
O yakınlık, alışkanlık, onsuz yapamama hissi, kuvvetli ama birliktelik için yeterli duygular değildi. Ve bence bu yüzden o birliktelik asla olmadı.
Neyse, bu kadarına gerek yok.
Bir kadınla bir erkeğin bu denli yakın arkadaşlığı kafa karışıklığından başka hiç bir şey kazandırmaz kimseye.
Dediğim gibi, çok çocukluk. O zamanın işleri bu kavak yelleri hikayeleri.
Yetişkin kadın ne istediğini bilir![]()
Benim yaşım 23 onun 25. Zaten bana derdi çok zeki ve olgun bir kadınsın diye. Gerçekten ondan daha olgunum. Hala çocuktu o. Gerçekten değil bu aşk sadece alışkanlık dediğiniz gibi mesajlaşma konuşma yakınlaşma o kadar. Çok güzel yazmışsınız teşekkürler efendim :)
Gerçekten de öyleydi. Hep üzerimde bir yorgunluk vardı. Beni yoruyordu. Kendimi hiç hafif hissetmedim onun yanındayken maalesef.. gerçekten teşekkürlerRica ederim
Hiç kendini de kötü hissetme böyle bir şey olduğu için.
Olur öyle :) her zaman dengeli ve doğru yaşamıyoruz.
Ucu başkasına dokunmayan yanlışlar tecrübedir. Aradaki farkı gerçekten aşık olduğunda daha iyi anlayacaksın.
Yada daha doğru bir birliktelik yaşadığında.
Değerli hissetmek, hafif hissetmek, mutlu olmak gibi şeyler de girecek hayatına :)
mutsuzum, yüreğimde sürekli bir yük, değerli hissetmiyorum ama çok aşığım falan diye kendini tanımladığın ilişkilerden kaç yeter :))
amann boşver elinin kiri olsun tatlım :)Gerçekten de öyleydi. Hep üzerimde bir yorgunluk vardı. Beni yoruyordu. Kendimi hiç hafif hissetmedim onun yanındayken maalesef.. gerçekten teşekkürler![]()
Aramızda bir şey olmadığı için gidip biriyle sevgili olabilirdi. Bunu dediğimde de kızdı.. ama hiç bir zaman bana değer vermedi.. yedekte tutuyormuş işteYani sana aşık değilmiş ama hoşlanıyormuş demek ki ama bi anda hareket eden biriyse seni yedekte tutmuş olabilir
bende aşk işleri yavaş ilerler
2 ay sonra dediği tek şey bende aşk yavaş yavaş başlar çok acele ettin, yeni yeni bir şeyler başlıyordu benim için, artık o şeylerde gitti demesi
Hahahahaha sesli güldüm gerçekten çok yaşayın sizzzz !!Senin aşk işlerini yerim deyip totosuna tekmeyi ilk seferde basmalıydınız.
Kaç kızla görüştü, ne yaptı bilinmez ama üstüne basa basa böyle belirten tiplerin o üstüne bastıkları yerden sorunlu olduklarını düşünürüm ve genellikle de yanılmam. Ukala dümbeleğine bak "İşk işliri yiviş ilirlir bindi", kenara çekil de yolumuza bakak o zaman ağır vasıta seni![]()
Çirkin olduğumu düşünmüyorum. Hatta ondan daha iyiydim. Eğitim olsun her şey olsun. Ama çok çok fazla güzel kız istiyorsa benim sorunum değilÇirkin sen burda dur güzrl bulamazsam gelirim der atalarımız. Teşbihte hata olmaz :)
Ben size çirkin demedim, hatta teşbihte hata olmaZ dedim. güzellik göreceli bir kavramdır ayrıca :)Çirkin olduğumu düşünmüyorum. Hatta ondan daha iyiydim. Eğitim olsun her şey olsun. Ama çok çok fazla güzel kız istiyorsa benim sorunum değil
Birisine karsi hissettigimizin gercek ask ya da baska bir duygu olup olmadigini nasil anlayacagiz peki? :))Rica ederim
Hiç kendini de kötü hissetme böyle bir şey olduğu için.
Olur öyle :) her zaman dengeli ve doğru yaşamıyoruz.
Ucu başkasına dokunmayan yanlışlar tecrübedir. Aradaki farkı gerçekten aşık olduğunda daha iyi anlayacaksın.
Yada daha doğru bir birliktelik yaşadığında.
Değerli hissetmek, hafif hissetmek, mutlu olmak gibi şeyler de girecek hayatına :)
mutsuzum, yüreğimde sürekli bir yük, değerli hissetmiyorum ama çok aşığım falan diye kendini tanımladığın ilişkilerden kaç yeter :))