ah keske bende o anda söyleyebilseydim ama dilim tutuldu işte aklıma hiçbirsey gelmedi simdi birsürü sey geliyor ama hepsi cok agır kelimeler söylersem cok kırıcı olabilirim cünkü bekledikce demlendi içimde kinim.bana gelecekler az sonra acaba konuyu acsammı bilmiyorum esime kesin söylicem zaten içimde tutamam belki uygun vakitte kayınvaldemlede konusurum birseye kırılırsan bana anlat der bazen ama teyzesiyle cok samimi degilim ama asıl onu mat etmek istiyorum kiraya cıkmayı bile düşünüyorum ben sırf bu yüzden
valla keşke benimkilerin evi olsada böyle deseler çünkü kendi maaşları yada gelirleri dahi olmadığı ve bize muhtaç oldukları halde yapmadık şey söylemedik söz bırakmıyorlar zaten 8 gündür de bizdeler umarım biran önce giderler yoksa bu yaşlılar(daha doğrusu anlayışsız ve cahil olan yaşlılar)bizden uzak olurlar...
arkadaşım sırf bu yüzden kıraya cıkılırmı yaaa
ben neler yasadım bır bılsen.bız evlenırken kayınpedere dedık sen evı tadılat yaptır bız mobılya borclarını odiyelım.tamam dedı.neyse borclar bıttı bızım.1 yıl sonra kayınpeder ben iş kurucam dıger evı satıcam dedı.esim olmaz deyınce kıraya cıkın dedıler.neyse bır sekılde uzlasıldı.ama bıze bırkez cıkın dedıler dıye bız dıken ustundeyızz.sımdı sesımız cıkmıyor ama bırıkım yapıyoruz.ilk bırıkımımızı tamamladıgımızda kendımıze ev alacagız.sunu demek istiyorum ozetle sözüm meclisten dısarı ama ne yapalım ne edelim arkadaslarr kendı alnımızın kazandıgıyla ev alalım kendımıze.kımse bıze laf edemesın.
küçük olsun belki bodrum kat olsun ama bızım olsun huzurumuz olsun.sana tavsiyem bıran once bırıkım yapıp kendınıze ev alın .sevgıyle kala.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?