Böyle bir gecmisle sans vermelimiyim?

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
mrb hanimlar
Ben 24 yasindayim bi dügünde biriyle tanismistim kendisi 32 yasinda neyse ondan sonra aradan 3-4 gün sonra bulusmaya karar verdik cünki bulusunca daha iyi sohbet ediliyor tanisiliyor vs vs.
Neyse dügün günü görünüs olarak zaten cok hosuma gitmisti kendisi o gün konusmasinida cok begenmistim olgun agir biri.

gel gelelimki bulustugumuz güne iki gün önce tabi sohbet daha detayli oldugu icin birbirmiz hakkinda cok sey ögrendik.
Meger bu genc yasta 19yasindayken ilk askiyla evlenmis ama kisa süre sonrada bosanmislar birde bir cocuklari olmus. Ardindan 5 yil iliskisi olmus beraber yasamislar bildiginiz evlilik hayati gibi iste bunu bi nevi ikinci evlilik olarak görüyorum. Bunlari duydugumda zaten sok oldum ne diyecegimi bilemedim ama belli etmedim.

Dün beni aradi yine bulusmak istedigini dedi ve benim ne düsündügümü sordu bulusmayi sürdürelim mi diye.
Bende bana dürüst oldugu icin tesekkür ettim sonucta saklayabilirdi ama cocugu oldugu icin ve bir nevi iki evlilik yaptigi icin sürdüremicegimi dedim. Sonucta kizlar ben bekarim ve bazi seylerin ilkini esimle yasamak isterim mesela cocuk heycani balayi dügün heycani vs.
Ama acikcasi cokta hoslanmistim kendisinden ve cok iyi anlastik simdi kafam cok karisik ve üzgünüm...

bana biraz yardim edin yanlis mi yapiyorum yoksa cokmu zorlanirim devam sürdürürsem

mrb hanimlar
Ben 24 yasindayim bi dügünde biriyle tanismistim kendisi 32 yasinda neyse ondan sonra aradan 3-4 gün sonra bulusmaya karar verdik cünki bulusunca daha iyi sohbet ediliyor tanisiliyor vs vs.
Neyse dügün günü görünüs olarak zaten cok hosuma gitmisti kendisi o gün konusmasinida cok begenmistim olgun agir biri.

gel gelelimki bulustugumuz güne iki gün önce tabi sohbet daha detayli oldugu icin birbirmiz hakkinda cok sey ögrendik.
Meger bu genc yasta 19yasindayken ilk askiyla evlenmis ama kisa süre sonrada bosanmislar birde bir cocuklari olmus. Ardindan 5 yil iliskisi olmus beraber yasamislar bildiginiz evlilik hayati gibi iste bunu bi nevi ikinci evlilik olarak görüyorum. Bunlari duydugumda zaten sok oldum ne diyecegimi bilemedim ama belli etmedim.

Dün beni aradi yine bulusmak istedigini dedi ve benim ne düsündügümü sordu bulusmayi sürdürelim mi diye.
Bende bana dürüst oldugu icin tesekkür ettim sonucta saklayabilirdi ama cocugu oldugu icin ve bir nevi iki evlilik yaptigi icin sürdüremicegimi dedim. Sonucta kizlar ben bekarim ve bazi seylerin ilkini esimle yasamak isterim mesela cocuk heycani balayi dügün heycani vs.
Ama acikcasi cokta hoslanmistim kendisinden ve cok iyi anlastik simdi kafam cok karisik ve üzgünüm...

bana biraz yardim edin yanlis mi yapiyorum yoksa cokmu zorlanirim devam sürdürürsem

Evlenip boşanmak suç değil ama neden boşandığı önemli bence. Baştan söylemiş olması iyi bir davranış. Eğer kimsenin çocuğuna bakamam yapamam kabul edemem diyorsanız gerçekten iyi olmuş. Sizin için sakıncası yoksa görüşebilirsiniz elbette. Beraber yaşama mevzusu o iki kişiyi ilgilendirir. Sonuçta size evlilik değilde beraber yaşayalım demiyorsa.
Yani aslında herşey sizin beklentileriniz ve kabul edilebilir olarak gördüklerinize göre değişir.
Hayırlısı.

Adam dürüstmüş

Siz de kendinizce haklı gerekçeler ileri sürüyorsunuz

Arada da 8 yaş var ki siz küçüksünüz daha kimler çıkar karşınıza

Bir de sonuçta çocuk var o da sorumluluk ayrıca ilki yaşamak vs değil de sizin ve onun beklentileri uyuşmaz

Adam yine de bunları baştan bil sonra bozuşmayalım demiş ki bir alkış lazım ona

ben olsam görüşmezdim.bu kadar yıla 2 evlilik sığdırıpta bitiren birinde sıkıntılı birşey olduğunu düşünüp uzak dururdum

Boşanmış olması kötü biri yapmaz onu ama hiçbir konuda seninle aynı heyecanı paylaşmayacak. Düğün telaşı balayı çocuk vsvs..
O zaman çok hayal kırıklığına uğrarsın. Şunuda söyleyeyim doğal olarak hep 2.planda olacaksın. Önce çocuğu gelecek onun için. Normali bu zaten ama şimdi kaldırabilirim sandığın bu şey çok zoruna gider evlenince.

Ben bu kadar takılmazdım açıkçası. Geçmiş geçmişte kaldıysa sorun olmamalı ve daha önceden de denildiği gibi dürüst olması çok önemli hatta bence en önemlisi bu. Hepimiz hata yapabiliriz geçmişte bu çok normal.

Yine de çocuk durumu biraz karıştırıyor. Eğer babanın yanında değilse yine de düşünülebilir. Sonuç olarak insanları geçmişleriyle değil karakterleri ile yargılamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.

Çok doğru bir karar vermişsiniz, görüşmeyin bence .hem aranızdaki yaş farkı da çok, o bir çok şeyi yaşamış,senin ilklerin onun için çok sıradan olacak..çocuğu var hep sknti olur bunlar ilerde. ayrica 32 yasina 2 evlilik siğdirmis,çapkinmidir nedir.Daha 24 yaşındaymissiniz,karşınıza daha ne güzel insanlar çıkar,uzulmeyin..yol vermek en güzeli

Bazı şeyler size göre yanlıştır, başkasına göre doğrudur. Eğer bunlar sizi sürekli rahatsız edecek şeylerse uzak durun. Ne kendinizi ne karşınızdaki kişiyi huzursuz etmeyin boş yere. Bunun yerine kendi değer yargılarınıza uygun biriyle birlikte olursunuz zamanı gelince.

Adam yaşadığı şeylerin arkasında durmuş, dürüst davranmış, size anlatmış. Bu güzel bir davranış. Evlilik yaptığında çok küçük yaştaymış, ben olsam ciddiye almam o evliliği. Evcilik oynamıştır ancak o yaşta. Sonradan biriyle birlikte yaşamasına gelince bunu size hiç anlatmayabilirdi de. Demek ki bunu bir kaçamak, yanlış bir şey gibi görmüyor. Bana göre bu saygı duyulacak bir durum. İnsanlar aynı evde yaşamadan öyle çirkin şeyler yaşayıp, bir de bunları saklıyorlar ki, bunu da düşünmek lazım. Ama dediğim gibi bunlar size ters gelen şeylerse reddetmeniz en mantıklısı. Önemli olan adamın önceki hayatının size göre yanlış mı, doğru mu olduğu...

ben öyle biriyle yapamazdım.. tabiki boşanılabilinir. yarın bi gün bizde boşanabiliriz ama bekleniler yaklaşım bakış açısı çok farklı oluyor. ilişki konusunda 2 ciddi tecrübesi var.. ve daha 24 yaşındasın.. bence doğruyu yapmışsınız geri dönme.. böyleleri tecrübeliler kadın gönlünü fethetmei de iyi bilirler kanma derim

Evet kizlar bende dürüstlügünü alkisliyorum cünki düsünüyorumda kör kütük asik olup baglansaydim sonradan bunlari söyleseydi daha kötü olurdu.
Asla yargilamiyorum kendisini sonucta evlenip bosanmak kötü birsey degil cocugnun olmasida kötü birsey degil ama mesele kimin bu durumlarla yasayabilecegi. Ben kendisine aynen öylede söyledim yasadiklarin kötü degil ama ben kendimi bildigim icin 2.planda olarak yapamayacagimi bildigim icin devamini getiremiyecegiz dedim.

Ailen ne düşünüyor ya da nasıl bakar bu konuya onu da göz önünde bulundurarak devam veya tamam kararı almalısın. İlk görüşmelerde çok iyi anlaştık kararı vermek çok sağlıklı değil. Tabi ki kader. E evlenip boşanmış olmak da suç değil. Herkesin başına gelir. Ama şu noktada detaylı düşünmelisin ki sonra geri dönmek istemeyecek kadar çok sevdiğinde işler daha da zorlaşmasın.

Back
X