Böyle bir haber nasıl verilecek şimdi :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar iy geceler günlerdir bu covid mevzusundan stresteyim ben ve ailem corona olduk bizlerin süresi doldu annem ağir geçirdi günlerce sanki bilinci kapalı gibi yattı hiçbirşeyi duymadı bu sürede malesef dedemi kaybettik :( annem çok kötü diye diyemedik yarın artık söylenecek o kadar korkuyorumki annem aşırı panik bir insan duyunca napacaz tansiyon hastasi aynı zamanda ne yapıcaz o an aşırı tereddütteyim ama mecbur artık öğrenmeside lazım artık düşünmekten çok yoroldum ani şeylerde bide bayılıyo annem biz böyle bir haberi nasıl vericez bilmiyorum :(

Basiniz sagolsun ve gecmis olsun. Bir bahaneyle, kontrol vs diyip bir hastanenin aciline goturun. Annenizi bir yere oturtup nobetci doktorla konusun. Gerisini o cozer bence
Teşekkür ederim ama bu süreçte hastanelerden çok korktu hastane lafıni dahi ettirmiyo

Başınız sağolsun.
Soğukkanlı bir aile büyüğünüz varsa o söylesin.
Tansiyon ilacını, tansiyon aletini yanınızda bulundurun.
Kendini rahat hissedeceği bir ortamda olsun.
Sevdikleri yanında olsun 🤷🏻‍♀️

Bir süre alıştırıp hasta diyebilirsiniz belki, sonra yavaş yavaş durumu ağırlaştı vs
Bizim ailede genelde böyle yapılıyor

Bu arada hem geçmiş olsun hem de başınız sağolsun
Bu fikri ben sundum kimse kabul etmedi telefonu günlerdir kapalı telfonumda telefonum diye tutturdu açacak ve mutalak görecek herkes paylasip duruyo o an şok olmasın diye dedilerki diyelim artik teşekkür ederim cok sağolun

Başınız sağolsun.
Soğukkanlı bir aile büyüğünüz varsa o söylesin.
Tansiyon ilacını, tansiyon aletini yanınızda bulundurun.
Kendini rahat hissedeceği bir ortamda olsun.
Sevdikleri yanında olsun 🤷🏻‍♀️
Babam söyleyecek babam ayrı bir evde karantinadaydı yarın bitiyor ilaci sabah aliyor ben hazırlıycam tansiyon aletini ilk müdahele edicem birşey olursa olmazda inşallah

Babam söyleyecek babam ayrı bir evde karantinadaydı yarın bitiyor ilaci sabah aliyor ben hazırlıycam tansiyon aletini ilk müdahele edicem birşey olursa olmazda inşallah

olmaz inşallah. Dedeniz sağlıklı mıydı?

Çok zor başınız sağ olsun :( Allah annenize de sizlere de sabır versin, zor günler geçirmişsiniz, biter inşallah...

Back
X