Böyle bir hayat yaşamak istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Den
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok net bı sekilde bitir. Kardeşinle ilgilenmen gerketigini kimseye ayricak vaktin olmadığını kesinlikle bı ilisiki istemediğini soyle bırak. Kardeşin için acil şifalar kolaylıklar diliyorum . Kardeş bu candır. Ama bu adamı lütfen şal gitsin. Heleki ağzı yanmış bı insan neden boyle dengesiz bı tipe sabreder.

hiç yorum okumadan yazıyorum

git psikoloğa bassın odasını olay çıkarsın

koruma kararı al ve ayrıl bu adamdan

şaka mı ya

tecrübelisin bu adamla evlenilemeyeceği ortada

senin derdin başından aşkın bir de bu adamı neden kendine yük ediyorsun

sal gitsin

Kurtulmak kolay olmuyor derken?
Tehdit filanmı ediyor sizi öyle.

Erkek olduğu için :)))) gidersem adamın odasını basar ve olay çıkarır biliyorum.

Bu cümleyi hafif bir gurur ile anlatiyorsun. Ordaki yapistirdigin smiley'e bakilirsa. Yani zaten kötü bir evlilik geçirmissin, böyle bir adam ile vakit kaybetmek niye? Kiskanmasi egonumu oksuyor?

Yapman gereken bu adama engeli basmaktir. Gerekirse yeni telefon, yeni sim card almalisin. E-maillerini ne bilim ne herseyini degistir. Adam tehlikeli çünkü. Dikkat etmezsen, sende o gazetelerde çikan haberlerden olursun.

Ve kardesinede yeni bir doktor arayisina girebilirsiniz. Kim bilir aldigi ilaçlar yeterli degildir.

İyi de istemediğiniz yaşamı siz kendinize hazırlıyorsunuz. Evliliği tecrübe etmişsiniz ama hayatınıza yine sıkıntılı bir adamı alıyorsunuz. Kardeşiniz konusunda sizinde bizimde elimizden bir şey gelmez. Katlanmaya ve onunla ilgilenmeye mecbursunuz. Ama erkek arkadaşınızı hayatınızdan çıkarıp en azından bu konuda sıkıntınızı azaltmak tamamen sizin elinizde.
Şimdiden bu tarz kaba, kısıtlayıcı tavırlar sergileyen adamın evlendikten sonra neler yapabileceğini tahmin edebilirsiniz.

Kader; yolun tamamını değil,sadece yol ayrımlarını verir. Güzergah bellidir. Ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse, ne hayatın hakimisin,... Ne de hayat karşısında çaresiz.

En sevdiğim sözlerdendir. Allah'tan gelenler (engelleyemeyeceklerimiz) dışında yaşadığımız her şey bizim seçimlerimizin, bize yapılmasını kabul ettiklerimizin sonucu. Sen ne yaşamak istiyorsan o yolu seçeceksin.

Yani sana inanamadım gerçekten. Bir kere ağzın yanmış boşanmışsın. Şimdi ince eleyip sık dokuyacağına hala milletin şizofren oğlunu iyileştirmek için ugrasıyorsun. Bas tekmeyi yoksa ikinci evlılıgınde hüsran olur bunu bil

Hiç ders almadan bitmiş anlaşılan ilk evliliğiniz

Çok doğru.... Anlıyor olsamda sizi özü bu siz bilirsiniz artık gerisini.

İstemiyosan yaşama yahu zincirle kendine mi bağladı? Ne boş seylerle ugrasiyosunuz şu hayatta ya hayret ediyorum cidden.

Öncelikle o adam psikolojik olarak hasta

Bunu göremiyor musunuz ?

Kıskandık değil ki bu hastalık

Kardeşiniz için bir şey diyemem Allah yardımcınız olsun

Ama bu hasta adamı hayatınızdan çıkarırsanız daha mutlu olacağınızı düşünüyorum.

Binbir özürle yine affet olmadı . Sizin kendinize saygınız , sevginiz yok . Aynen devam . 3.4. Evlilikler içinde yazmazsınız umarım .

Binbir özürle kendini affettirip sonra yine aynı olan adam, ne yaparsa yapsın yine aynı binbir özürle her seferinde affettiğiniz için değişmiyor.

Reactions: Den
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…