Böyle bir hayat yaşamak istemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Den
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle bir adamla birliktesiniz.. Yorum yapmak isterdim ama sonunuz belli. Birlikte olduğunuz adam asıl dert zihinsel engelli kardeşinize kurban olsun kıskançlık engellisi..

Ne özürü allah aşkına bu adamı bırakmanın nesi zor. Garsona teşekkür ettin diye sorun çıkaran bir adam. Psikolog erkek diye gitmene izin vermeyen gerçekten iğrenç bir adam. Aklım almıyor yazdıklarını.Bunun neyini bırakmakta zorlanıyorsun. Evli bile değilsin. Niye kendi kendini bu hale sokuyorsun?

Böyle biriyle yola cikacaktiniz madem neden boşandınız ki ?

"Özür diliyor , ayrilamiyorum.. "

Akıllı bir insansanız , bitti diyeceksiniz ve isterse amuda kalkarak günlerce kapınızda yatsa afftemeyeceksiniz.

Yok değilseniz siz bilirsiniz, buyrun üç beş yılınızı daha çöp yapın.

Kardesiniz için sabırlar diliyorum. Zor bir durum. Merhametinden öpüyorum.

Böyle bir adamla birliktesiniz.. Yorum yapmak isterdim ama sonunuz belli. Birlikte olduğunuz adam asıl dert zihinsel engelli kardeşinize kurban olsun kıskançlık engellisi..
Hele bi evlensin ilk işi boşandığı kocasıyla alakalı kıskançlıkları başlayacak. Onunla nasıl....
Gerisini doldurmaya gerek yok

bukadar kıskanç erkekler sevmiyordur, aşşagilik kompleksleri vardır yenilgiyi kabul edemezler..seni çok seviyorum erkek psikologa gitmiceksin diyen erkek seni çok sevmiyordur , kendisinde özgüven yoktur oyuzden senin yasantini sınırlar.....şiddet uygulayan erkek sevmiyordur ,canidir katildir ..

Reactions: Den
Bende sorunlu biriyle birlikteyim ve kurtulamıyorum eve gelip babamla konuscagini söylüyor hasta bir insan olduğu için korkuyorum hakkımda herşeyi biliyor duyulursa utanacagim şeyler bilmiyorum napcam

Tek tek alıntı yapmadım yorumlar için teşekkür ederim.
Öncelikle burada kimse beni tanımıyor, ancak Allaha şükür ben kendimi tanıyorum.
Bu hayatta kimse mükemmel değildir bu yaşıma geldim hiç dört dörtlük mükemmel bir insan görmedim. En çok da kendimden görmedim. Ben de bir insanım ve biz İnsanoğluyuz, hepimizin zaafları var eksik yönleri var.Bir insan ne kadar iyi olursa olsun %100 iyi mükemmel olması mümkün değil. Ben de bir insanım ve mükemmel değilim işte. Benim de zaaflarım ve eksik yönlerim var. Herkes gibi ben de hata yapan biriyim ve hayatın başında sayılırım. Bazı yorumlar çok acımasız, ancak onlara kızmıyorum onlar mükemmel insan var sanıyorlar. Ya da buradaki herkesi tenzih ederek söylüyorum bazı insanlar zaaflardan ve eksik yönlerden vurmaya çalışan kötü niyetli insanlar. Kötü niyetli insanlar benden önce de vardı, benden sonra da var olmaya devam edecekler bu dünyanın bir gerçeği.
Konumuz bu değil, insanların niyetlerini okuyamayız. Konumuz her insan gibi benim de iyi oldugu kadar eksik yönlerimin de olduğu. Ben mükemmel olmaya çalışmıyorum, eksik yönlerimi tamamlama aşamasında oldugumu biliyorum. Bu hayatta bütün gayem bu şekilde. Siz de eksik yönlerinizi kabul edip en önemlisi de herkes gibi olddugumuzu unutmayıp eksik yönlerinizi tamamlamanız ümidiyle...

Yani adamla ayrılmayacak mısın?

Hayır ordan bısey çıkarmadım, yorumları bildigim ıcın kimsenin kendisine mukemmelım ben dedıgını gormedım.
Oyuzden konuyla alakalı sorumu yineledim, ayrılmayacak mısınız?
Kimse kendisine mükemmel demedi ancak benim mükkemmel biri olmamı bekledikleri açık. Sorunuza gelince Tabi ki ayrılacağım.

Çok çok afedersiniz ama ne alaka demeden duramayacağım

Ciddi anlamda sorunlu sevgilinize sorunlu dendiği için alınıp kimse mükemmel değildir diyerek savunmaya çalışıyorsanız buraya konu açmayın. Biz acımasız ve kötü niyetli kadınlarız , psikoloğa bile gitmene laf edecek oradanda hastalıklı adamdan kaç deriz böyle de pisliğiz işte. Sen en iyisi koş yapış ona.

Ben sevgilime sorunlu dendiği için alınmadım ne yazık ki. Siz yanlış anlamışsınız.ben kendimden bahsediyordum. Kötü ve acımasız kısmını niye üstünüze alındınız ki :)

Boşanarak bir erkeğin verdiği mutsuzluktan kurtulan bir kadın olarak niye daha beterine tutuldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…