- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
Böyle bir adamla birliktesiniz.. Yorum yapmak isterdim ama sonunuz belli. Birlikte olduğunuz adam asıl dert zihinsel engelli kardeşinize kurban olsun kıskançlık engellisi..Merhabalar
Zihinsel engelli bir kardeşim var, özel bir çocuk ve uğraşması çok zor ve beni psikolojik olarak yıpratıyor.Sinir krizi geçiriyor vs ilaç kullanıyoruz ancak bir fayda göremedik her ay doktordayız.
Bununla birlikte özel yaşamımda tam boşandım rahatladım derken yeni biri girdi hayatıma. Bundan 8-9 ay önce. İlk başlarda ufak tefek kıskançlık yapıyordu son zamanlar dozunu arttırdı sürekli üzerimde baskı kurmaya çalışıyor.Sebebi ise seni çok seviyorum her şeyden kıskanıyorum oluyor.
Sinirli ve şiddet yanlısı olmaya başladı birkaç kez bana el kaldırmaya cüret etti patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor yapısı öyle ben birkaç kez ayrılmaya çalıştım. Kavgalarımız ise hep olmayan şeyler yüzünden yok şu adam sana mı baktı yok bu adamı sen tanıyor musun yok garsona teşekkür ettin yok bugun gezmeye mi gittin. Bir daha yapmayacağım değişeceğim düzeleceğim deyip doktora gidip ilaç kullanmaya başladı. Doktor 1 ay sonra kontrole çağırmış. Birkaç gündür ilaçları kullanıyor ancak bu tür ilaçlar etkisini hemen gösteren ilaçlar değil ve ben bir yandan kardeşimle uğraşırken bir yandan da bunlarla uğraşıyorum. Ve artık dayanamaz duruma geldim çok sabırlı bir insanım çok affediciyim, merhametliyim iyiyim hoşum ama ilerisini de düşünmek zorundayım.
Benimle evlilik hayalleri kuruyor, ama evlenirsem ne olacağını tahmin bile etmek istemiyorum. Bu arada 2 yıldır gittiğim psikoloğa gitmemi yasakladı. Erkek olduğu için :)))) gidersem adamın odasını basar ve olay çıkarır biliyorum.
Kurtulmak da kolay olmuyor her seferinde binbir özürle geliyor.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Hele bi evlensin ilk işi boşandığı kocasıyla alakalı kıskançlıkları başlayacak. Onunla nasıl....Böyle bir adamla birliktesiniz.. Yorum yapmak isterdim ama sonunuz belli. Birlikte olduğunuz adam asıl dert zihinsel engelli kardeşinize kurban olsun kıskançlık engellisi..
yaa , gerçekten oluyormu böyle şeyler ..çok tuhaf ya hiç aklıma gelmedi daha önce ve çok kotu bir durumHele bi evlensin ilk işi boşandığı kocasıyla alakalı kıskançlıkları başlayacak. Onunla nasıl....
Gerisini doldurmaya gerek yok
Neyle tehdit ediyor senı?Bende sorunlu biriyle birlikteyim ve kurtulamıyorum eve gelip babamla konuscagini söylüyor hasta bir insan olduğu için korkuyorum hakkımda herşeyi biliyor duyulursa utanacagim şeyler bilmiyorum napcam
Yani adamla ayrılmayacak mısın?Tek tek alıntı yapmadım yorumlar için teşekkür ederim.
Öncelikle burada kimse beni tanımıyor, ancak Allaha şükür ben kendimi tanıyorum.
Bu hayatta kimse mükemmel değildir bu yaşıma geldim hiç dört dörtlük mükemmel bir insan görmedim. En çok da kendimden görmedim. Ben de bir insanım ve biz İnsanoğluyuz, hepimizin zaafları var eksik yönleri var.Bir insan ne kadar iyi olursa olsun %100 iyi mükemmel olması mümkün değil. Ben de bir insanım ve mükemmel değilim işte. Benim de zaaflarım ve eksik yönlerim var. Herkes gibi ben de hata yapan biriyim ve hayatın başında sayılırım. Bazı yorumlar çok acımasız, ancak onlara kızmıyorum onlar mükemmel insan var sanıyorlar. Ya da buradaki herkesi tenzih ederek söylüyorum bazı insanlar zaaflardan ve eksik yönlerden vurmaya çalışan kötü niyetli insanlar. Kötü niyetli insanlar benden önce de vardı, benden sonra da var olmaya devam edecekler bu dünyanın bir gerçeği.
Konumuz bu değil, insanların niyetlerini okuyamayız. Konumuz her insan gibi benim de iyi oldugu kadar eksik yönlerimin de olduğu. Ben mükemmel olmaya çalışmıyorum, eksik yönlerimi tamamlama aşamasında oldugumu biliyorum. Bu hayatta bütün gayem bu şekilde. Siz de eksik yönlerinizi kabul edip en önemlisi de herkes gibi olddugumuzu unutmayıp eksik yönlerinizi tamamlamanız ümidiyle...
Buradan bunu mu çıkardınız???Yani adamla ayrılmayacak mısın?
Hayır ordan bısey çıkarmadım, yorumları bildigim ıcın kimsenin kendisine mukemmelım ben dedıgını gormedım.Buradan bunu mu çıkardınız???
Kimse kendisine mükemmel demedi ancak benim mükkemmel biri olmamı bekledikleri açık. Sorunuza gelince Tabi ki ayrılacağım.Hayır ordan bısey çıkarmadım, yorumları bildigim ıcın kimsenin kendisine mukemmelım ben dedıgını gormedım.
Oyuzden konuyla alakalı sorumu yineledim, ayrılmayacak mısınız?
Anladım ıyı gecelerKimse kendisine mükemmel demedi ancak benim mükkemmel biri olmamı bekledikleri açık. Sorunuza gelince Tabi ki ayrılacağım.
Çok çok afedersiniz ama ne alaka demeden duramayacağımTek tek alıntı yapmadım yorumlar için teşekkür ederim.
Öncelikle burada kimse beni tanımıyor, ancak Allaha şükür ben kendimi tanıyorum.
Bu hayatta kimse mükemmel değildir bu yaşıma geldim hiç dört dörtlük mükemmel bir insan görmedim. En çok da kendimden görmedim. Ben de bir insanım ve biz İnsanoğluyuz, hepimizin zaafları var eksik yönleri var.Bir insan ne kadar iyi olursa olsun %100 iyi mükemmel olması mümkün değil. Ben de bir insanım ve mükemmel değilim işte. Benim de zaaflarım ve eksik yönlerim var. Herkes gibi ben de hata yapan biriyim ve hayatın başında sayılırım. Bazı yorumlar çok acımasız, ancak onlara kızmıyorum onlar mükemmel insan var sanıyorlar. Ya da buradaki herkesi tenzih ederek söylüyorum bazı insanlar zaaflardan ve eksik yönlerden vurmaya çalışan kötü niyetli insanlar. Kötü niyetli insanlar benden önce de vardı, benden sonra da var olmaya devam edecekler bu dünyanın bir gerçeği.
Konumuz bu değil, insanların niyetlerini okuyamayız. Konumuz her insan gibi benim de iyi oldugu kadar eksik yönlerimin de olduğu. Ben mükemmel olmaya çalışmıyorum, eksik yönlerimi tamamlama aşamasında oldugumu biliyorum. Bu hayatta bütün gayem bu şekilde. Siz de eksik yönlerinizi kabul edip en önemlisi de herkes gibi olddugumuzu unutmayıp eksik yönlerinizi tamamlamanız ümidiyle...
Ciddi anlamda sorunlu sevgilinize sorunlu dendiği için alınıp kimse mükemmel değildir diyerek savunmaya çalışıyorsanız buraya konu açmayın. Biz acımasız ve kötü niyetli kadınlarız , psikoloğa bile gitmene laf edecek oradanda hastalıklı adamdan kaç deriz böyle de pisliğiz işte. Sen en iyisi koş yapış ona.Tek tek alıntı yapmadım yorumlar için teşekkür ederim.
Neyle tehdit ediyor senı?
Bazen ölümden bahsediyor bazen görüntü var elimde diyo eski ilişkilerimi yüzüme vuruyor onlara gostercem diyo duyulacak diye şikayetçi olamıyorumNeyle tehdit ediyor senı?
Ben sevgilime sorunlu dendiği için alınmadım ne yazık ki. Siz yanlış anlamışsınız.ben kendimden bahsediyordum. Kötü ve acımasız kısmını niye üstünüze alındınız ki :)Ciddi anlamda sorunlu sevgilinize sorunlu dendiği için alınıp kimse mükemmel değildir diyerek savunmaya çalışıyorsanız buraya konu açmayın. Biz acımasız ve kötü niyetli kadınlarız , psikoloğa bile gitmene laf edecek oradanda hastalıklı adamdan kaç deriz böyle de pisliğiz işte. Sen en iyisi koş yapış ona.
Boşanarak bir erkeğin verdiği mutsuzluktan kurtulan bir kadın olarak niye daha beterine tutuldunMerhabalar
Zihinsel engelli bir kardeşim var, özel bir çocuk ve uğraşması çok zor ve beni psikolojik olarak yıpratıyor.Sinir krizi geçiriyor vs ilaç kullanıyoruz ancak bir fayda göremedik her ay doktordayız.
Bununla birlikte özel yaşamımda tam boşandım rahatladım derken yeni biri girdi hayatıma. Bundan 8-9 ay önce. İlk başlarda ufak tefek kıskançlık yapıyordu son zamanlar dozunu arttırdı sürekli üzerimde baskı kurmaya çalışıyor.Sebebi ise seni çok seviyorum her şeyden kıskanıyorum oluyor.
Sinirli ve şiddet yanlısı olmaya başladı birkaç kez bana el kaldırmaya cüret etti patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyor yapısı öyle ben birkaç kez ayrılmaya çalıştım. Kavgalarımız ise hep olmayan şeyler yüzünden yok şu adam sana mı baktı yok bu adamı sen tanıyor musun yok garsona teşekkür ettin yok bugun gezmeye mi gittin. Bir daha yapmayacağım değişeceğim düzeleceğim deyip doktora gidip ilaç kullanmaya başladı. Doktor 1 ay sonra kontrole çağırmış. Birkaç gündür ilaçları kullanıyor ancak bu tür ilaçlar etkisini hemen gösteren ilaçlar değil ve ben bir yandan kardeşimle uğraşırken bir yandan da bunlarla uğraşıyorum. Ve artık dayanamaz duruma geldim çok sabırlı bir insanım çok affediciyim, merhametliyim iyiyim hoşum ama ilerisini de düşünmek zorundayım.
Benimle evlilik hayalleri kuruyor, ama evlenirsem ne olacağını tahmin bile etmek istemiyorum. Bu arada 2 yıldır gittiğim psikoloğa gitmemi yasakladı. Erkek olduğu için :)))) gidersem adamın odasını basar ve olay çıkarır biliyorum.
Kurtulmak da kolay olmuyor her seferinde binbir özürle geliyor.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?