- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi kevsertuncer
-
Konunu arkadaşların alıntıları sayesinde okudum.Kesinlikle bu Adamla beraber olmalısın Kevser.İkiniz birbirinizi tamamlamışsınız.Aman diyim ayrılıp başkalarıyla beraber olmaya kalkmayın
Cevap yazmışsınız ama ne demek istediğinizi anlamadım ben :)
En cokta ilgimi ceken kadinin kocasini kandirip 4kere cocuk yapmasiVeeiiiy zaten 3 seneye 4 çocuk. Kadın hastaysa adam delirtmiştir çocuk doğurta doğurta 3 senede... Kadın hiç dinlenememiş ki. Bu öğretmen hanım da 3 seneye 4 çocuk sığdırıp çıldırmak istiyorsa buyursun ne diyek
Evet mesajı sildiğini sonra farkedince anladım ne demek istediğinizi :)Konu sahibi ilk mesajı silmişti de sadece siz alıntılamışsınız amme hizmeti olarak. Onu demek istemiştim ama gece geç saat olunca işte :))
Ne saçma bir yorum bu ya valla konu sahibinden yazdıklarından daha sinir bozucu kınamakmış biri insan öldürünce kimbilir ne derdi vardı diyip bağrımıza mı basalım ? doğru ya da yanlış vardır vicdan diye birşey var empati var var oğlu var kınamıyorum böyle kadınların Allah belasını versin diyorum sen de neye destek verdiysen o olursun inşallah başına gelmez o zaman kınamayı görüsün işteOnlara anlatamadığı İcin buraya yazmıs zaten Ki belki sansını denedi ama burdakı mesajların benzeri yorumlarla karsilasti.. Arkadaslar kınamayın bence insan kınadığını yasamadan olmez... Ben neyi kınadımsa hayatımda bizzat yasadım... Konu sahibide biliyordur nerde yanlıs nerde dogru yaptıgını insan bazen istemeden olayların ıcınde kendini buluyor dahil oluyor ne neden demeyin etiketlemeyin hemen.... Mesajlara cok uzuldum gercekten.... İnsanın ıcınde bulunduğu durumu bilmeden kadının kadını fıslemesıne ayrıca uzuldum.
Esıyle ilgili olan kısım esınede uzuldunuzmu demıssınızneyi yazdınız anlamadım
Dogru cok sacma ama sizin yazdıklarınız cok mantıklı yargıladınız kınadınız metres dediniz konu sahibi size defalarca kendini anlatmaya calıstı ilk hakareti burda bı grup kimse yaptı napsaydı eyvallahmı deseydi sizler hayatınızda hıc hata yapmadınız mı... Evli bı adamla beraber olmasını tabiki desteklemedım ben ama sizin yaralarınız var erkekte herhalde cok mutlu oldugu yuvada arayıs ıcıne girmez ole deılmı ben niye aldatılmıyorum arkadasım neye destek veriyorsam o olurmusum ınsallah ınsallah cunku ben kimseyi yargılamıyırum anlamaya calısıyorum sıızn gbı hemen metres diye fıslemıyorım konu sahibine zaten yaotıgının yanlıs oldugunu soledım ama sizin gbı hemen hakaret etmedim adam kımbılır ne anlattı dedim neye inandırdı dedim adam akıllı okuyun mesajlarıNe saçma bir yorum bu ya valla konu sahibinden yazdıklarından daha sinir bozucu kınamakmış biri insan öldürünce kimbilir ne derdi vardı diyip bağrımıza mı basalım ? doğru ya da yanlış vardır vicdan diye birşey var empati var var oğlu var kınamıyorum böyle kadınların Allah belasını versin diyorum sen de neye destek verdiysen o olursun inşallah başına gelmez o zaman kınamayı görüsün işte
Metres hakaret degil ki , bir tanimDogru cok sacma ama sizin yazdıklarınız cok mantıklı yargıladınız kınadınız metres dediniz konu sahibi size defalarca kendini anlatmaya calıstı ilk hakareti burda bı grup kimse yaptı napsaydı eyvallahmı deseydi sizler hayatınızda hıc hata yapmadınız mı... Evli bı adamla beraber olmasını tabiki desteklemedım ben ama sizin yaralarınız var erkekte herhalde cok mutlu oldugu yuvada arayıs ıcıne girmez ole deılmı ben niye aldatılmıyorum arkadasım neye destek veriyorsam o olurmusum ınsallah ınsallah cunku ben kimseyi yargılamıyırum anlamaya calısıyorum sıızn gbı hemen metres diye fıslemıyorım konu sahibine zaten yaotıgının yanlıs oldugunu soledım ama sizin gbı hemen hakaret etmedim adam kımbılır ne anlattı dedim neye inandırdı dedim adam akıllı okuyun mesajları
Dogru cok sacma ama sizin yazdıklarınız cok mantıklı yargıladınız kınadınız metres dediniz konu sahibi size defalarca kendini anlatmaya calıstı ilk hakareti burda bı grup kimse yaptı napsaydı eyvallahmı deseydi sizler hayatınızda hıc hata yapmadınız mı... Evli bı adamla beraber olmasını tabiki desteklemedım ben ama sizin yaralarınız var erkekte herhalde cok mutlu oldugu yuvada arayıs ıcıne girmez ole deılmı ben niye aldatılmıyorum arkadasım neye destek veriyorsam o olurmusum ınsallah ınsallah cunku ben kimseyi yargılamıyırum anlamaya calısıyorum sıızn gbı hemen metres diye fıslemıyorım konu sahibine zaten yaotıgının yanlıs oldugunu soledım ama sizin gbı hemen hakaret etmedim adam kımbılır ne anlattı dedim neye inandırdı dedim adam akıllı okuyun mesajları
Peki burda para karsılıgı birilerıyle beraber olan birisi yazsaydı onada durum tespiti yapacakmıydınız konu sahibi sizden tanımmı istedi yol gosterın dedi yardım edin dedı beni anlamaya calisin dedi...Metres hakaret degil ki , bir tanim
Evli bir insanla beraber olana ve beraber yasayana metres denir , acin tdk yi bakin
Bu kinamak degil , bir durum tespiti
Mune çok da şeyimdeydi. Hanımefendi insanların hayatları sizin gibi buradan ibaret değil maalesef. İşimiz gücümüz var. Ancak danışmak için geliriz. Siz buraya kök salmaya devam edin, dışarıda çektiğiniz ezikliği bilgisayar başında bastırın da bastırın millete kin kusarak. Hayatınız buradan ibaret olmasın size önerim, yalnız kalmaya devam edersiniz . Sevgiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?