• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okudum okudum maalesef ki gözlerim kanaya kanaya tek şeye üzüldüm ya siz öğretmensinz ve çocuklara bir şeyler ögretyorsunz :( ama sizde ne ahlak ne edep ne konuşma seviyesi hiç bir şey yok bide cahil demişsinz burdakilere asıl cahil kim ?
Aslında denilcek çok şey varda gerek yok neyse

Siz ne berbat kalpli insanlarsınız be ? Ağzım açık okuyorum bu kadar mı cahil bu kadar mı negatif olabiliyorsunuz ? Metres nedir pardon resmiyette bitmemiş bir durum asla kadın varken ben olmadım. Sizin gibi insanlar bir de Anneler ve ya anne olacaklar. Vicdansız ve korkunçsunuz. Ben o çocuklara sırf çocuk diye anneleri sokağa attı diye sahip çıktım. Siz ne kötü kalplisiniz, sizin gibi bir kadının tekiydi işte. Düşünün. Bilmediğiniz konular hakkında kendi hayatınızdan örneklendirip kin kusmayın, yazık. Herkes sizin zihniyetinize sahip değil.
Evliliği devam eden bir kişi ile birlikte olmanın adı sevgililik olmaz. Toplumda bunun adı aldatmadır, metresliktir. Mahkeme sürecinin bitmiş olması lazım sevgili olabilmeniz için.

4 çocuklu adamla evlenmek isteyecek ne yaşadın ya? Hayatı veya kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Nedense şu karikatürü hatırlattı bana bu durum:
529EF4AE-F62F-4C68-8B88-73B24F323BF8.webp

Ben hamileyken aldatildim ve ogrenince o travmayla bebegimi kaybettim yillar once. Esim denilen adamla kadin arasindaki yazismalati okumustum. Esimin yazdiklari şöyleydi...
Esim cok cahil insan icine cikaramiyorum
Esim cok kilolu icim almiyor
Esim psikolik tedavi goruyor ve normal davranamiyor...

Gercekler neydi...
Ben yuksek makina muhendisiyim ve ustune hukuk okudum.
1.70 boyunda hamileyken bile 60 kiloyi gecmedim. Cok spor yapan fit biriyim.
Tedavi vs yoktu o da ayri bir yalan.

Cunku esim bir metres istemisti ve metresi kandirmak icin her turlu yalani soylemis. Coook yalvardi bosanmayalim diye is isten gecmisti.

Yani bazi pislik erkekler METRES tutmak icin hikayeler anlatiyorlar. Bilgine..

Okumadan yorum yardırıyorsunuz. Adam EVLİ değil cahil sürüsü, resmiyette öyle. Benimle ilgisi yok bu durumlarının anlamak çok mu zor allahım cahile ne anlatsan boş. Kendimi boşa üzüyorum şu an. Bol bol saydırın, umarım belanızı bulursunuz. Kader döner gelir, hiç merak etmeyin. :)
Resmiyette evliyse evlidir. Bitti.
Bu zamanın metresleri de pek utanmaz :))

Siz ne berbat kalpli insanlarsınız be ? Ağzım açık okuyorum bu kadar mı cahil bu kadar mı negatif olabiliyorsunuz ? Metres nedir pardon resmiyette bitmemiş bir durum asla kadın varken ben olmadım. Sizin gibi insanlar bir de Anneler ve ya anne olacaklar. Vicdansız ve korkunçsunuz. Ben o çocuklara sırf çocuk diye anneleri sokağa attı diye sahip çıktım. Siz ne kötü kalplisiniz, sizin gibi bir kadının tekiydi işte. Düşünün. Bilmediğiniz konular hakkında kendi hayatınızdan örneklendirip kin kusmayın, yazık. Herkes sizin zihniyetinize sahip değil.

Size tüm samimiyetimle söylüyorum bu kişiyi asla terk etmeyin...adamla evlendikten sonra gelip bu konuyu tekrar okuyun. Hayatınızın hatasını yapıyorsunuz şuan olaylara duygusal yaklaştığınız için çok sağlıklı düşünemiyorsunuz ve burada karşıt görüşlere tepkiniz fazlası ile sert. Burada ki hiç bir kadın birbirini tanımıyor nefret etmiyor, yarışmıyor. Herkes sadece kendince fikrini beyan ediyor sizde iyi/kötü yorumları göze alarak konu açtınız. Sevgilinizden eminseniz ve gerçekten mağdur kendisi ise sadece şunu sormak istiyorum neden kk sorma gereği duyuyorsunuz?

Biliyor musunuz bundan 5 sene önce başımdan, kaoslu bol bol mağdur edebiyatı yapan biri ile görüşmem olmuştu ve o zamanlar buraya çok sık takılırdım. Keşke 5 sene önce kk bu adamı anlatıp burada ki bayanların aklına danışsaydım , evet en acımasız yorumu yapıp beni kendime getirseydiler. O zamanlar çekindim konu açmadım sonra ne oldu biliyor musunuz? Mağdur olan şahıs beni mağdur etti :) Siz benim yaptığım hatayı yapmayın kendinize şefkat gösterin , kendiniz önceliğiniz olsun. Bu adamın hayatını yola koymakla uğraşmayın. Herkes olumsuz konuşuyorsa vardır bir bildikleri çünkü herkesin iyi /kötü tecrübeleri var. Bizim tecrübelerimizden faydalanın genç arkadaşım. Kimsenin anası babası değilsiniz bu adam mantığınıza uyuyor olsaydı yorum dahi alma ihtiyacı duymayacaktınız. O yüzden kalbinizi susturup mantığınızı dinleyin pişman olmazsınız.

Ben hamileyken aldatildim ve ogrenince o travmayla bebegimi kaybettim yillar once. Esim denilen adamla kadin arasindaki yazismalati okumustum. Esimin yazdiklari şöyleydi...
Esim cok cahil insan icine cikaramiyorum
Esim cok kilolu icim almiyor
Esim psikolik tedavi goruyor ve normal davranamiyor...

Gercekler neydi...
Ben yuksek makina muhendisiyim ve ustune hukuk okudum.
1.70 boyunda hamileyken bile 60 kiloyi gecmedim. Cok spor yapan fit biriyim.
Tedavi vs yoktu o da ayri bir yalan.

Cunku esim bir metres istemisti ve metresi kandirmak icin her turlu yalani soylemis. Coook yalvardi bosanmayalim diye is isten gecmisti.

Yani bazi pislik erkekler METRES tutmak icin hikayeler anlatiyorlar. Bilgine..
Benimm güzeller güzeli kardesim, bilmez miyim ben iste işin iç yüzünün bu oldugunu bildiğimden açtım agzımı ama ne cehaletim kaldı ne iğrençliğim üstüne de bol bol beddua yedim. Suçlu suçunu bastırırken boyle çemkiriyor iste. Allah yaşatmasın aldatılma acısının agırlıgını tatmayan bilemez hiçbir kosulda da bu adamları ve suç ortaklarını masum görmem.

Ayyyy içim kaldırmadı valla ne desek boş. Boyle bir ilişki nerden tutsan elınde kalıyor halaaaa acaba üzülür mü diyorsunuz. Bacım kaç kurtar kendını üzülen sen olacaksın. Diyorsun ya buralara nasıl geldı anlamadm bi bakmışsınız evlenmıssınz konu oralara geldiyse evlılıge gelmesı muhtemel gerci bosanmada olmamısss amnnn ayrılın ayrılın olacak iş degil. Ailene genclıgıne yazık

Konu içeriği silmek yasak yalnız istediğiniz cevaplar gelmeyince konuyu neden siliyorsunuz konu geri gelecek sizde ban yiyeceksiniz

• Beğen
Reactions: 000
İlişkiyi bitirmek istiyorsanız birbirimizle yapamayız. Ben 4 çocuğun sorumluluğunu alamam olmaz deyin bitirin. Çok düşünmeyin.

Bu arada kusura bakmayın da eşi korunup deyip korunmamış. Ve 4 çocuk olmuş. Öğretmen olmuş birinin buna inandığını mı düşünüyorsunuz?
Tabi ki o çocuklar isteyerek olmuş.

Burada bir üye yazmış. Böyle bir adamla evleneceğime hiç evlenmem kedimle otururum daha iyi olur demiş. Kesinlikle katılıyorum.
Oluru yok bu ilişkinin. Keşke adamla 2 yıl beraber yaşamasaydınız. Adam evliymiş. Size hiç yakıştıramadım. O kadının ahini aldınız. Tövbe edin bir daha evli biriyle beraber aynı evde yaşamayın mazallah önünüze çıkar bu ah.

Hemen tayin isteyip gidin oradan hemen..

Not: Konu silmek yasak. Bunun için ve ettiğiniz laflar için tahminen kallavi bir ceza alacaksınız.

Benimm güzeller güzeli kardesim, bilmez miyim ben iste işin iç yüzünün bu oldugunu bildiğimden açtım agzımı ama ne cehaletim kaldı ne iğrençliğim üstüne de bol bol beddua yedim. Suçlu suçunu bastırırken boyle çemkiriyor iste. Allah yaşatmasın aldatılma acısının agırlıgını tatmayan bilemez hiçbir kosulda da bu adamları ve suç ortaklarını masum görmem.
Lafa bakarım laf mi diye bir de soyleyene bakarım adam mi diye...
Umursamayın söylediği sözleri.. sevgiler😊

Resmi olarak boşanmamış adam evlidir burda bir anlaşalım. Bilmem kaç senedir ayrı yaşıyormuş falan bizi bağlamaz. Ne hikmetse korunuyorum yalanıyla tam 4 kez çocuk “itelemeyi” başarmış bu akıl sağlığı yerinde olmayan ablamız. Bu durumda ya sevgilin pek zeki değil ya da iteleme gibi bir durum yok. Sen zeka seviyeni irdelemiyorum bile, verdiğini cevaplardan, ettiğini hakaretlerden belli.
Yargı dağıtmak ne ayrıca, yazıp durmuşsun? Türkçede öyle bir kalıp yok. Sosyal medya ergenleri gibi konuşup gel bir de burda insanlara cahil diye hakaret et :KK70: Öğretmen olacak bir de, yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X