Böyle bir ilişki mantıklı mı ? LÜTFEN yardımlarınızı bekliyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sallamak için yorum yazmayın ya aldatılmadı. Ben yokken bitmişti zaten ya ne kıtsınız allah kocalarınıza sabır versin insanı delirtirsiniz cahilliğinizle
İnsan gibi konuşulsa hak veririm. Allah aşkına gelen komboları görmüyor musunuz? Bilip bilmeden hakaret yağdırılır mı?
Sizden başka hakaret eden görmüyorum ben de dahil herkese yardırdınız.. benim sizden fazla eğitimim sizden fazla maaşım var.. eşimle sahur yaptık mışıl mışıl uyuyor huzurla.. deliren delirten sizsiniz hatta bence o adamın karısını da adamla birlikte sen delirttiniz.. beni bile sinir ettiniz.

Sen üstünzekasin o yuzden ileriyi görüyosun belli ki
Ögretmen olup 4 çocuklu evli bir adam bulamadigimiz icin kiskancliktan öldük burda inanilmaz bisiy gercekten kadin bile degiliz yani o derece senin yaninda asdafasfas

Adami bırakamaman mevzusu da mumkun degil kestirip atarsin biter giter 26 yasindaymissin madem yasina göre bul kadpina dayaniyosa polise sikayet et bunlar zor seyler degil ama bence sende öyle bi dusunce yok adami savunup duruyosun

:KK70: tamam herkes troll yorumlarınızı beğendi egonuz okşandıysa konudan dağılın can sıkıntınızı ve öfkenizi kusabileceğiniz çok konu var sitede. Harap olmayın daha fazla.
Ben önerim de ciddiyim burda ki mutsuz ezik kadınlardan fikir alacağına git bu dünyada senin üzülmeni istemeyen annenden fikir al .Yada dostundan kuzeninden onlar daha çok yardımcı olur.

Mune çok da şeyimdeydi. Hanımefendi insanların hayatları sizin gibi buradan ibaret değil maalesef. İşimiz gücümüz var. Ancak danışmak için geliriz. Siz buraya kök salmaya devam edin, dışarıda çektiğiniz ezikliği bilgisayar başında bastırın da bastırın millete kin kusarak. Hayatınız buradan ibaret olmasın size önerim, yalnız kalmaya devam edersiniz . Sevgiler:)
Bu nasıl bir üsluptur ya ayıp
Bide öğretmen olacaksınız yazık
Üyeye yaptığınız yorumun son cümlesi içler acısı
Sizin hayatınızı yaşamaktansa yalnızlığı tercih edecek çok akıllı insan var bu sitede şükür ki.

Güzel dille yorum yapan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ama şunu bilin ki, ben yokken zaten aylardır ayrı yaşıyorlardı. Ha bir de kendi çocuğunu suda boğmaya çalışan bir anneyi de savunmayın bir zahmet. Her şey anlatılmıyor. Ben ondan bahsetmemek için ruh sağlığının iyi olmadığını söyleyip geçtim. İnsan bu kadar da sorgusuz sualsiz saldırmaz günahtır. Benim yaptığım hata ise hata. Ama kimsenin hakkına girmedim asla ve asla. Siz de benim hakkıma girmeyin. Yanlış konuşuyorsunuz. İnsanlara sormak gerek, anlamak gerek. Ben zaten üzmeden nasıl bitirebilirim diye sordum. Adam haketmese sürdürmezdim herhalde ilişkiyi ? insanlığa davet ediyorum.. ya da gelmeyin. İnsan insanın ayıbını örter, siz açıyorsunuz. ALLAH sizin şerrinizden korusun, yakınlarınıza sabır versin
Canım kardeşim haklı olabilirsin ancak bu onların problemi sen onların işine girmeyiver nasıl girdiysen öyle de çık
Yazık sana ailene, sevenlerine
İnanki insanın kendi çocuklarına sabri kalmıyor Evlendin diyelim 10 yıl sonra ne yapacaksın
Bu adam eski karısına neyle yaftalamışsa seni de aynı şekilde yaftalar hiç merak etme
Hatta senin onların evliliğini bozduğunu bile söyleyebilir
Her neyse de çabuk uzaklaş gül gibi öğretmensin istediğin gibi istediğin kişi ile evlenirsin
Bu adam hayatımda yokken nasıl yaşıyordun çok mu kötüydü yine öyle yaşamaya devam et ne olacak
Yapılan yorumlara lütfen üzülme inanki herkes empati kurarak yazmış
Sen de dışardan bakan bir göz olarak bu konuyu okusaydın sen de onlar gibi yazardın
Çünkü aklın yolu bir

Mune çok da şeyimdeydi. Hanımefendi insanların hayatları sizin gibi buradan ibaret değil maalesef. İşimiz gücümüz var. Ancak danışmak için geliriz. Siz buraya kök salmaya devam edin, dışarıda çektiğiniz ezikliği bilgisayar başında bastırın da bastırın millete kin kusarak. Hayatınız buradan ibaret olmasın size önerim, yalnız kalmaya devam edersiniz . Sevgiler:)
Üsluba terbiyeye bak!!!Emin ol hayatta senin gibi konuşmam. Mune Mune

Siz burda iki mesajda çığrınızdan çıktınız, hakaretlere başladınız.Kimbilir o kadın neler yaşadı da psikolojisi bozuldu konu sahibi..Sizde çok iyi bir ruh haline sahip görünmüyorsunuz..
Lütfen bilip bilmeden konuşmayalım, konu sahibinin ruh ve akıl sağlığının yerinde olup olmadığını doktor ve hukuk onaylamamış. Adamın karısı onaylanmış yüksek yüksek tepelere evler kurulmuş, üç vakte kadar da dört çocuk yumurta toplamaya gidecekmiş çiftliğe. Durum bundan ibaret.

Ben önerim de ciddiyim burda ki mutsuz ezik kadınlardan fikir alacağına git bu dünyada senin üzülmeni istemeyen annenden fikir al .Yada dostundan kuzeninden onlar daha çok yardımcı olur.
Onlara anlatamadığı İcin buraya yazmıs zaten Ki belki sansını denedi ama burdakı mesajların benzeri yorumlarla karsilasti.. Arkadaslar kınamayın bence insan kınadığını yasamadan olmez... Ben neyi kınadımsa hayatımda bizzat yasadım... Konu sahibide biliyordur nerde yanlıs nerde dogru yaptıgını insan bazen istemeden olayların ıcınde kendini buluyor dahil oluyor ne neden demeyin etiketlemeyin hemen.... Mesajlara cok uzuldum gercekten.... İnsanın ıcınde bulunduğu durumu bilmeden kadının kadını fıslemesıne ayrıca uzuldum.

Aslında nazik bir dille uzun uzun yazacaktım ama ağzınızın ne kadar bozuk olduğunu görünce hevesim kaçtı.
Sadece resmiyette evliler = evliler demektir. Başka nasıl bi' tanımı olacak zaten anayasada?
Gelen basit eleştirilere bile bu kadar tetiklenmenizi sağlıklı bulmuyorum. Ya trollsünüz ya da olgun bir insan değilsiniz. Çocuklara çok üzüldüğünüz için bu kadar duygusal yaklaştığınızı umuyorum

Onlara anlatamadığı İcin buraya yazmıs zaten Ki belki sansını denedi ama burdakı mesajların benzeri yorumlarla karsilasti.. Arkadaslar kınamayın bence insan kınadığını yasamadan olmez... Ben neyi kınadımsa hayatımda bizzat yasadım... Konu sahibide biliyordur nerde yanlıs nerde dogru yaptıgını insan bazen istemeden olayların ıcınde kendini buluyor dahil oluyor ne neden demeyin etiketlemeyin hemen.... Mesajlara cok uzuldum gercekten.... İnsanın ıcınde bulunduğu durumu bilmeden kadının kadını fıslemesıne ayrıca uzuldum.
Kınamıyorum ama insanlar mantıklı cevaplar vermiş onlara demediği kalmamış.Tamam kınamak yanlışsa hakaret etmek doğru mu?Biz de biliyoruz onlara soramadığını çünkü onlar da burdakiler gibi hatta daha büyük tepkiler verecekti.Ee o zamn onlarada mı ezik mutsuz vs.diyecekti.Insanlari yanlizlikla sucluyorsun ama etrafinda derdini anlatacağın kimse yok bu ironiye ne demeli??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X