böyle bir insana ne yapmalıyım?

Zaten bir erkeğin kaçmasını istiyorsan ciddi düşündüğünü söyle arkasına bakmadan kaçarlar .diğer konuya gelince yazmak istedikleri zaman en yoğun olduklarında bile yazarlar. Ama istemiyor demek ki yoğunum diyor . .bana kalırsa yazar yakın zamanda .

Hayatında bi başkası olabilir ya da ne bileyim siz ilgisini çekmiyorsunuzdur artık belki. Yazmak isteyen adam iki eli kanda olsa bile yazmaya fırsat bulurdu, fırsat bulamasa bile yaratırdı.

Kendi ağzıyla söylemiş ciddi birşey düşünmediğini fazla kafaya takma takıntı yapma .

"Zamanim yok" ifadesi tamamen palavra.

Gelecek muhabbeti urkutmustur.

Velhasil, zaman kaybi.

+1

Şuan aramiyor ama zamanı gelince arayacak hiçbir şey olmamış gibi..Zamanım yok falan palavra. Sende sakin msj çekip arayip falan g....tünü kaldırma. Yaşı kaç?Ciddi düşünmüyormuş hadi ordaaaaan!!! Alttan alttan arıyordur. Belkide vardır biri ya da birileri

Gelecekte gözü olan adam alıp yüzüğü geliyor hiç takma kafana.

Hiç bişey yapma sakin.
Ne msj at ne ara.
Hatta msj atarsa ararsa cvp verme bitir bence

Isteyen arar sorar vakit ayirir.. eskisi gibi fax mi cekiliyor? Mektup mu yaziliyor? Alt tarafi bi msj zor olmamali.. seni umursamiyo bence..

yazsa ne degısıcekkı canım 5 oldu bugun. bundan sonra yazsa duzeltıcekmı kı bazı seylerı. dun sosyal mecraya gırmıs mesela.
whatsapp a da gece girmiş. oralara gırenın zamanı vardır demek bana gore nasılsın demek cok mu zaman alıyor.

Hayatında bi başkası olabilir ya da ne bileyim siz ilgisini çekmiyorsunuzdur artık belki. Yazmak isteyen adam iki eli kanda olsa bile yazmaya fırsat bulurdu, fırsat bulamasa bile yaratırdı.

hayatında kımse olmadıgından emınım. olsa ben yanındayken fire verırdı ki ben mutlaka yakalardım ama demekkı cıddı olmak onu korkuttu. cunku tek amacı okulu bıtırıp askerıyeden istifa etmekti

Hiç bişey yapma sakin.
Ne msj at ne ara.
Hatta msj atarsa ararsa cvp verme bitir bence

bugun 5 gun oldu konusmayalı gece whatsappa gırmıs ustelık sosyal mecrada checkın bıle yapmıs. onları yapan bır ınsanın vaktı var demektır bana gore. zaten kafamda bıtırdım. kendı kaybeder.

canım yaşı 27. suan lısansa yenı basladı ama bır yandanda askerıyede calısıyor. bırı yok sanmıyorum. olsa ben mutlaka yakalardım . mesela sosyal mecraya gırıyor beyfendı ama bana gelınce zamanım yok. bende aramıyorum canım zaten gururuma dokunuyor bu yaptıgı. ben boga burcuyum ınatcıyım o ise ıkızler tam bır dengesız

cnm baktım sosyal mecrada ekledıklerı kızların cogu rus bence kesın amacı farklıydı rusları sankı tanıyor da eklıyor ergenmıs cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…