Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aylık adam için bu kadar düşünmeye değmez...7 yıllık kocamın bile her gün türlü türlü huyu çıkıyor inan ki
Kendi ağzıyla söylemiş ciddi birşey düşünmediğini fazla kafaya takma takıntı yapma .Merhabalar
2 aydan beri tanıştığım biri var. kendisi askeriyede calısıyor fakat ordan kurtulmak için bır yandan da ıkıncı ogretım okuyor. amacı ileride yuksek lisans yapıp buralardan gitmek. ilk tanıstıgımız zaman bana ilgisi vardı arıyordu, yazıyordu, resım bıle atıyordu. hatta yardım projesınde benım arabaya ıhtıyacım vardı kendisi sagolsun uykusunu bırakıp kosa kosa geldı.
onunla en son gelecek hakkında konusmustuk. gelecekte ciddi bişeyler dusunmedıgını soylemıstı. bende dusunmuyordum henuz ama gelecegın ne getırecegını kım bılebılırdikı belki onun huylarını gorup ben ondan soguyacaktım olmayacaktı ama henuz 2 ay olmus nasıl böyle emin konusabilir anlamamıstım. ona hayatın ne getırecegını bılemeyecegını soyledım sonra bır daha konusmadık.
sımdı hıc benı aramıyor sormuyor yani 4 gunden berı konusmuyoruz. bana zamanının olmadıgını hep söylerdi. tamam yogun ama sosyal mecralara girmek için vakti oluyor o vaktı neden benı aramak yada yazmak ıcın harcamıyor ki. kısacası bana biraz ilgisiz gelıyor. bende bu nedenle onunla konusmayı kestim. acaba ben mı ustune cok gıdıyorum araması ıcın bılemıyorum. fıkırlerınızı beklıyorum.
+1Zaten bir erkeğin kaçmasını istiyorsan ciddi düşündüğünü söyle arkasına bakmadan kaçarlar.diğer konuya gelince yazmak istedikleri zaman en yoğun olduklarında bile yazarlar. Ama istemiyor demek ki yoğunum diyor . .bana kalırsa yazar yakın zamanda .
![]()
Zaten bir erkeğin kaçmasını istiyorsan ciddi düşündüğünü söyle arkasına bakmadan kaçarlar.diğer konuya gelince yazmak istedikleri zaman en yoğun olduklarında bile yazarlar. Ama istemiyor demek ki yoğunum diyor . .bana kalırsa yazar yakın zamanda .
![]()
Hayatında bi başkası olabilir ya da ne bileyim siz ilgisini çekmiyorsunuzdur artık belki. Yazmak isteyen adam iki eli kanda olsa bile yazmaya fırsat bulurdu, fırsat bulamasa bile yaratırdı.
Isteyen arar sorar vakit ayirir.. eskisi gibi fax mi cekiliyor? Mektup mu yaziliyor? Alt tarafi bi msj zor olmamali.. seni umursamiyo bence..
Hiç bişey yapma sakin.
Ne msj at ne ara.
Hatta msj atarsa ararsa cvp verme bitir bence
Şuan aramiyor ama zamanı gelince arayacak hiçbir şey olmamış gibi..Zamanım yok falan palavra. Sende sakin msj çekip arayip falan g....tünü kaldırma. Yaşı kaç?Ciddi düşünmüyormuş hadi ordaaaaan!!! Alttan alttan arıyordur. Belkide vardır biri ya da birileri
Şuan aramiyor ama zamanı gelince arayacak hiçbir şey olmamış gibi..Zamanım yok falan palavra. Sende sakin msj çekip arayip falan g....tünü kaldırma. Yaşı kaç?Ciddi düşünmüyormuş hadi ordaaaaan!!! Alttan alttan arıyordur. Belkide vardır biri ya da birileri