- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.049
- 598
- Konu Sahibi flowers0805
mail yöneticilere gidecek neticede herkesin göreceği bir mail değil. o forum yetkilileride seni deşifre etmez. kaldıki deşifre ederlerse bu suçtur ve çatır çatır tazminat alırsın. ayrıca eskişeheşirde yani sadece eskişehirde adım ve soyadımla aynı olan 5 kişi var :) bir tanede boluda hemşire var adım ve soyadımla aynı. mailleri sürekli bana geliyor ordan biliyorum. çokta dert etme bence boşver..Bu kısmı okudunuz mu ?
Ekleme: Bugün çok sıkıntılıyım. Nedeni aynı bu konuyu başka bir forumda daha sormuştum, burdan birkaç saat önce. Ordaki görüşlerde hakaret edildiği için burda da sorma ihtiyacı duydum, o yüzden iki kez sormuş oldum soruyu farklı forumlarda. Diğer sorduğum forumda konunun silinmesi için e mail adresimle rica ettim. Ama atladiğim bir şey vardı. Ben e mail adresimin tam ismim ve soyismim olduğunu adresin de isim ve soyisimden oluştuğunu unuttum. Tam ismimle e mail gönderildi. Kendi kendimi ifşa etmiş oldum. Canım çok sıkılıyor. Çok kötüyüm. Ben bu akılsızlık la kendimi daha çok rezil edecem galiba. Başım çok ağrıyor strese girdim bu yüzden. Kendi kendimin kuyusunu kazmiş oldum resmen. Ben yaşamayı beceremiyorum artık. Her şeyi elime yüzüme bulaştirdim. Çok üzgünüm. Psikolojim harap oldu.