Böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Belki amaci sizi kiskandirmak degildir eltinizin. Sadece anlatmis olmak icin anlatiyordur. Ya da gevezedir herkese konjsmayi seviyordur ama amaci sizi kiskandirmak degildir. Niyeti kotu olsa, baska seylerde yapardi bence.

Sen uzulcegine o üzülsun canım o bile bile yapıyo sende Susma o anlatinca söyle koca bi kahkaha at ardından ayy canım ne yaptığınız da seni ne kadar sevdiği de beni hiç ilgilendirmiyo ilgilencek daha önemli şeylerim var de tatlı tatlı dizine söyle bi vur sonra dur sana bi kahve yapayım de

Valla arkadaşım böyle adamı bulmuşun öp başına koy, nimet o ya. Bide bu yüzden kavga mı ediyosun

Ama annesini savunuyor kuzum bende sinir oluyorum tamam eltim abartıyor belki ama doğruluk payı var kvde melek değil ki

He he diyip geciceksin kafana taktigin anda sen uzuldugunle kaliyorsun eltin istedigine ulasiyor bosuna kocanla geriliyorsun sen evliligine bak kocanla ilgilen bol bol onlarida bayramda gorursun iste iki saat icin disini sıkacaksin mecburen

Canım çalışıyor musun bilmiyorum ama kendine bır meşgale bul bak o zaman ne kendini üzersin,ne de onların yaptıkları canını sıkar.

Herkesi kendin gibi görme işte üzülen biz oluyoruz bende senin gibiyim ama iyilerin şansı yok canım

Eşinle sorun yoksa aranda onunla iletişimini kestiysen sorun yok vakti çokmuş kadının bunları yapacak demek ki ..Fesat kadın

bizim burda bi laf vardır kuma gemisi yürümüş de elti gemisi yürümemiş diye senin elti de o hesap demek ki.sen ne yap biliyormusun o seni arayıp da kv ile yaptıklarını anlatınca aaa öylemi canım ne iyi olmuş oh bak ne güzel gezmişsiniz de bir kaç defa bunu yaparsan o da yaptığının işe yaramadığını görecek ve vazgeçecek inan bana ayrıca onun laflarıyla da eşinle aranı bozma

anlatsın

ne var he de geç

burda da herkes bir şey anlatıyor mesela

ne olmuş ki

eltin de anlatırsa gezmeye gittik vs

sen de ona yarın kv nin işi düşünce de sen yap seni gezdirdi vs der intikamını alırsın

ama 2 ayık evlilikte eltiyi vs ne kafana takacaksın ki

10 yıllık evliyim

eltim ile aynı şehirdeyiz evlerimizin arası 10 dakika sürmez ki burası büyük şehir çok yakın demek 10 dakika

ama 10 yıl boyunca toplam gördüğüm 10 u bulmaz

telefon numarası da hali ile yok

huzurluyuz

herkes kendi hayatını yaşar bana ne

takıntı haline getirmişin. bunun için kaynana kocaya eleştirilir mi yahu? adam tabi anasını savunur. onların arasındaki ilişkiden sanane? sen kendi ilişkine bak. önceliğin kocan olsun, kocanla beraber git ziyaretini yap, hanım hanım otur ve dön. bu ne ya aranızda neyin rekabeti bu?

Sende bana bisey aldı falan dediğinde , hiiimm benim.ihtiyacım yok ya ne gerek var kocam dururken hem falan dersin.

AYNEN KATILIYORUM.
KOCALAR AYRI EVLER AYRI .
NO STRES NO PROBLEM SEKERIM...
TAKMIYCAN ARAMIYCAN SORMIYCAN...
ARAYANADA IKI KERE TERS CEVAP VERDINMI CEKIRGE 3UNCUYE SICRAMAYA CESARET EDEMEZ.
BU KONUDA BURDA KAPANIR.SAYET BEN OYLE YAPTIM COK RAHATIM.TAVSIYE EDERIM...

Bende de var aynisindan ama ben hic önemsemiyorum .dunyalarimiz farklı ne yaparsa yapsın .hissederim duyarım ama ne hali varsa görsün banane der gecerim

Eltini kayinvalideni umursama tek yapacağın bu

Ahh arkadaşm okuyunc benim gibi biri daha dedm aynı kv ve eltiden nasıl oldukki şaşırdım.. Ama ben şöyle yaptm sanada tavsiyem kv ile mesafeli ol.. İnanki değmez.. Gül geç aradığında hı hıı de gör bak o sinir olacak ve aramayacak onada mesafeni koy.. Ben eltimle konuşmuyorm kv ile de mesafeliym bundan anladılarr akrabalıkları bu

Her seferinde canının sıkıldığıyla, o boş ve fesat insanı sürekli düşündüğünle kalacaksın bir süre daha.. Biraz zaman geçsin hiiiiiçççç takmamaya başlarsın inşallah ama bu konuyla ilgili eşinle sakın tartışma değmez çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…