Eltinle arana mesafe koy ve durumu eşine yansıtıp da boşuna huzursuzluk çıkarmayın sizde söylemişsiniz zaten o egosunu tatmin edip mutlu oluyor siz evde eşinizle kavga edip mutsuz oluyorsunuz takma onu ve mesafeni koyFazla iyi niyetli düşündüm galiba ki böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi, hep insanlar abartıyor derdim yanılmışım. Ben eltimle gerçekten kız kardeş gibi oluruz sanıyordum.
Ben iki aylık evliyim, sorun eltim aslında daha nişanlılık döneminden başlamıştı. Hiç görünür sorunumuz yok bayılıyoruz birbirimize yani o bana bayılıyor kardeşi gibi seviyor ama gel gelelim kardeşim gibi seviyorum diye destan yaptığı beni hep demoralize etmeye çalışıyor.
Hiç aramaz (sorunum bu değil) ama kayınvalidem nezaman ona hediye alsa, gezmelere götürse aynı akşam bilemedin diğer gün bunu anlatmak için arar. Hatta bunu nişanlılık döneminde farketmemiştim ve kızmıştım kayınvalideme bir keresinde, eltimin istediği buymuş meğer aramızı açmak.
Sorun yok aramızda kv ile ama soğukluk girince bilirsiniz zaten eltimi daha çok sever yani eltim sayesinde bu beynime kodlandı artık. Doğru yanlış ayırtedemiyorum, kvdede çok iyi sayılmaz eşim benim nişanlıma niye bunları yapmıyorsun demiş o dönem, senin nişanlın eltisini kıskanmasın bakalım demiş, adım hiç yoktan kıskançada çıktı
Yeteeer diye bağırmak istiyorum artık, geriliyorum, hatta üzülüyorum, boşveremiyorum... Eltim iki yüzlü bana kötülüğü dokunmadı ama psikolojimi bozdu artık
Hep konuyu değiştiriyorum konuşurken ama o diyeceğini diyor egosunu tatmin ediyor.. Geriye gergin bir ben kalıyor ve eşimle tartışıyoruz boşu boşuna
Bunu nasıl durdurabilirim?
Nasıl boşverebilirim? Umrumda olmaması için ne yapmam lazım?
Canim ben eltimle ve kv ayni yerde yasiyorum mustakil ev bizimkisi 3 de ayni yerdeyiz aslinda beraber oturacak insan degilim de hayat bazen insana istemedigi seyleri yaptiriyor malesef neyse o baskabir konu benin elti m cok kiskanc nisanlandigindan beri beni kiskaniyor halbuki ortada kiskanacak bir durumda yok ama cahil kendini yetistirememis kv arkasindan konusuyor yuzune gelince tik yok tam aksine dersinki bu gelin bunu cok seviyor ben 8 yillik evliyum en basindan beri kv arama belirli bir seviye koydum saygi duyarim o ayri ama benim ve hayatimla ilgili ne bilim evimle ilgili hicbirseye karisamaz karistirmadim cunku eltimin hatalarini cok soyler o kadar iyi olmasina gore aralari ayni yerde ama ayri bir hayat suruyorum kimsede ses cikarmaz esimde dahil sende takma ister istemez duygularini belli ediyorsun ona firsat vermis oluyorsun sakin yapma biraz uzun oldu ama kusura bakma canimBunu nasıl yapabilirim nasl becerebilirim bir anlatsan inan sevap işlemis olursun tatlım
Senin adına üzüldüm kuzum bu işler çok zormuş el' ile uğraşmakBen de elti konusu acaktim ki bu tesaduf oldu eltim le kaynim 2 aylik evli kacarak evlendiler acaba benmi yanlis anliyorum dedim ama malesef esim hatta kv dem bile farkinda ama kv de yinede eltimden taraf sirf beni sevmedigi icin ...benim eltim de beni kiskaniyor acik ve net en iyisi tavrini koy ve samimi olma ben bi kere gittim evine ama o hic haber vermeden 4 5 kez evime geldi hep bi laf vurmalar falan sabrediyorum sadece
Gezmelere götürse derken?Afedersiniz kayinvideniz köpek mi gezdiriyo.Bunları taktığınıza göre yaşınız baya küçük olmalı.Olgunlaşmayı bekleyin bu duygulardan kurtulmak icin.
o lafını ver susma senden yasca küçük haddini bilsin diyor ama kız sinsi belki de tepki vermem içinde yapıyor olabilir birde bişey desem kv ve görümcede hemen ondan taraf olur bakalım benden uzak olsun yeterSenin adına üzüldüm kuzum bu işler çok zormuş el' ile uğraşmak
Peki eşin ne diyor bu konuda
Tabi ki hoşuma gider ama bana yapmayıp eltime yapıyosa umrumda olmaz.Kayınvalideniz eltinizi daha cok seviyor olabilir,kafa yapıları daha çok uyuyodur vs.Bundan daha doğal ne olabilir.Sizin yerinizde olsam kendi hayatıma bakarım.Elti,kv,görümce ekseninde bi hayat sizi huzursuz eder.Eltiniz anlattıkça aa sana hediye mi almış,ne güzel çok yakışmis deyin.Birlikte biyerlere gittiklerinde aa nasıl bi yer biz de arkadaşlarla gitmek istiyoduk oraya deyin vs.Bi süre sonra susacaktır.Siz bozulduğunuzu belli ettikçe o bundan zevk alıp bire bin katıp anlatıyordur.Tabirim icin özür dilerim.Ama eltimi gezmelere götürüyo demeniz garip geldiYaşım 24 aslında ama belkide yeterli olgunlukta değilimdir olabilir
Demek istediğim onu arayıp yemeğe götürmesi nebileyim alışverişe götürmesi
Seni annen teyZen ya da kv farketmez mesela arasa kızım hadi sana yemek ısmarlayayım hem görüşürüz sohbet ederiz, kızım maaşımı aldım hadi alışverişe gidelim arasa etse hoşuna gitmez mi?
Çok kaba bir tabir olmuş doğrusu köpek mi gezdiriyo demen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?