Eltinle iletişimi kes kısa ve net
Duymazlıktan gel bana ne deyiver tavrını koyBen zaten kestim bu durumu farkeder farketmez ama o aramaya, anlatmaya devam ediyor engelleyemiyorum ki bu durumu
Bir dahaki sefere aradığında çok işim var, biraz biriktir öyle ara bi seferde anlatırsın de kapaBen zaten kestim bu durumu farkeder farketmez ama o aramaya, anlatmaya devam ediyor engelleyemiyorum ki bu durumu
Onu mesela deli gibi düşünebilirsin. Ne söylediğini bilmeyen biri gibi. Madem eşin problem yapmıyor aranızda karşılaştırmıyor sizi, sen hiç yapma gül geç aman.
İşte sorun sendeeşim dikkate alma, bukadar dert etme kendine, ben burdayım sen kimi dert ediyorsun salla gitsin diyor ama ben boşveremiyorum
ne kv ile muhatap ol bnce cnm nede elti ile
aradğnda açma cnm. duymadım vs dersin yada lavabodayım duştaydım dersin 1-2 kez bahane bulursan belki konuşmak istemediğini anlar eltinBunu nasıl yapabilirim nasl becerebilirim bir anlatsan inan sevap işlemis olursun tatlım
Valla arkadaşım böyle adamı bulmuşun öp başına koy, nimet o ya. Bide bu yüzden kavga mı ediyosuneşim dikkate alma, bukadar dert etme kendine, ben burdayım sen kimi dert ediyorsun salla gitsin diyor ama ben boşveremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?