böyle bir korkuyu daha önce hissetmedim...

allahım çok şükür dedım eşim dıyınce...çok kötüymüş gercekten ama nasıl anlatmışsınız gercekten yaşadım benımde eşim gece nöbete gider bıran korktum sonra eşim dıyınce rahatladım...eşinizde sizi arasaymış keşke eve gelmeden ınsan kafayı sıyırır allah korusun...benım eşim arkadan bıle sarılamaz ben geldım der oyle sarılır gerci başta yapardı ama uyardım artık yapmıyo...neyse cok gecmış olsun sonucun ıı olması rahatlatıcı...

valla nasıl yazmış öyle, kilitlendim okudum hatta okurken yaşadım

teşekkür ederim bizim kendi işimiz olduğu için eşim böyle zırt pırt gelir...
ama önce ışıkları yakar sonra hemen tv yi açar ben alışkın olduğum için kalkıp bakmam bile...

sen ışıkları es geç git camla uğraş bide boz camı kırarcasına sert aç,sonra etrafı toplamaya koyul önce ışığı açsana be adam yahu...

Ay cok gecmis olsun. ben de anlatiyim 1 ay once ananeme kalmaya gittim. Evi mustakil 3 katli. Gece actim gozumu odamin kapisi acik. Merdivenden biri cikti hemen yandaki odaya girdi. Anane sen misin dedim. Cevap yok. Ananeeeeeee diye ciglik attim ses yok. Kim var orda diye ortaligi ayaga kaldirdim. Ses yok. Ananem geldi baska odadan noldu dedi. O odaya biri girdi dedim. Gitti bakti dedem o odada oturuyo sigara yakmis gece 3. Niye cevap vermiyosun dite sorduk. Dede demedin anane dedin niye cevap veriyim dedi. Sabaha kadar agladim sonra. Uyku ilaclari sakinlestirici hicbi sey kar etmedi. Hala etkisindeyim. Hic korkak bi insan degilim. Ama ben kafayi siyiricaktim

değilmi yani....

sen kafayı sıyırcaktın ama ben dedene çok güldüm, mantıklı cevap vermiş adam

dedede bı alem dede demedınkı anne dedin....

töbe töbe dedede az değilmiş yani

bızde bır kardeş var sağolsun eşşek şakalarını çok sever...kucuk kardeşim lavaboya gitmiş buyuğüde o gidince carşafın altında küçüğün yatağının altına gizlenmiş bızımkıde yatağa bir giriyo çığlılar atarak kaçıyo annem babam çok korkuyo hırsız var dıye yada bırıne bişey oldu dıye koşuyolar odaya...ve benım kardeşim halen kendıne gelemedı o gunden beri tek başına yatamıyo ki 12 yaşında...çok dıkkat etmek gerek bu tür durumlara...

sen kafayı sıyırcaktın ama ben dedene çok güldüm, mantıklı cevap vermiş adam

dedede bı alem dede demedınkı anne dedin....

Anneannem ne zamandir dedemin tuhaflastigindan sikayet ediyodu. Inanmiyoduk. Ciddiymis kadin ya. Ben ciglik atiyorum adam sigara keyfi yapiyo. Dede desem cevap vercek miydi emin drgilim ya. Zevk aldi korkumdan adam

Anneannem ne zamandir dedemin tuhaflastigindan sikayet ediyodu. Inanmiyoduk. Ciddiymis kadin ya. Ben ciglik atiyorum adam sigara keyfi yapiyo. Dede desem cevap vercek miydi emin drgilim ya. Zevk aldi korkumdan adam

çok cool yanlız, hayal ettimde gece 3 de koltukta elinde sigara, dede demedin ki diye

Çok geçmiş olsun ben okurken gerildim, siz kimbilir neler hissettiniz.

Biz gece yatak odamızın kapısını da kilitleyip yatıyoruz, o zaman kendimi daha güvende hissediyorum ben.

Allah korusun hırsız da girse, bizim odamıza girip bize bir şey yapmaz diye düşünüyorum.

Tedirgin uyuyanlar var ise, bir nebze daha rahat uyutuyor.

ay adam ne kadar rahat

Yasadim resmen okurken:/

Bizim komsunun evine hirsiz girmisti, amca yatak odasinda tikirtilara uyanmis kafasini kaldirmis hirsizla gozgoze gelmis. Hirsiz da yat lan geri deyince pasa pasa yatmis adam...

Su hayatta en korktugum sey hirsiz sanirim. Bi'ara bizim buraya sarmislardi o donemden beri gece uykum hic yok illa hava aydinlanacak. İsin komigi gece dortte icerden ses gelse gider bakarim hirsizi gorsem altima ederim ama bi'sey yapabilecek gibi bi'de sesi ariyorum

ben de anlatıcam

1) duş alıyordum 2 yıl kadar önce. birden elektrikler gitti. ben tir tir titriyorum fayansa dayandım aklımdan da kesin biri yalnız başıma eve girip çıktığımı gördü beni gözüne kestirdi o gün de süslü püslü çıkmıştım dışarı biri elektriğimi kesti de bana tecavüz edecek fikri var (paranoyada son nokta) bir de çırılçıplağım hani hırsız olsa önüne atlasam çıplak çıplak tam işine gelicek adamın 1 saat sonra banyodan fırladığım gibi salona koştum deli gibi dönüyorum kapıları kapatıyorum karanlıkta yokluyorum her yeri hani hırsız olsa yoklayarak bulucam bereket sonra sigortaya bakmak aklıma geldi de kurtuldum

2) bu yıl oldu. evde yalnızım. şimdiki evimin kapıları sürgülü. o sürgü sesini duydum salondan ama bu sefer atak davrandım salon kapısını açtığım gibi "kim var lan orda" diye bağırdım hani sert olucam ya korkutucam kapıyı açar açmaz da elimdeki örtüyü fırlattım güya adamın üstüne atıp şaşırtıcam rüzgardan açılmış meğer

yaa işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…