Bu şekilde adıma açtığı hesabı kapattırmıştım.Diğer platformları bilmem ama kuzeninizin fotoğraflarıyla sahte profili facebookta açıyorsa, facebook'a şikayet ettiğinizde o hesap kapatılıyor. Gerçek hesap sahibine ait foto ve sms mesajları paylaşılırsa facebook bunu dikkate alıp müdahale ediyor hemen.
Yani endişelendirmek istemiyorum ama benimki de ilk böyle başladı, masum aşk ilanları,arkadaşlarıma ve çevreme ulaşma falan. Sonra birgün annem beni aradı, bu çocuk seni çok seviyormuş, bugün bana yardım etti vs diye konuştu şok oldum. Ondan sonra iletişimimiz uzun süre kesildi. Ben vicdan yaptığım için cezaevine gittim ve felaket silsilesi o zaman başladı. Cezaevinden çıktığı bir vakitte önümü kesti, geliceksin gelmeyeceğim gibi bir tartışma çıktı. Zorla arabaya bindirmeye kalktı, bende orada film koptu zaten. İki sevgilimde aynı şeyi yaptı, diğeri yalvardı onunla problemimiz kalmadı ama bu tan bir psikopat, üstüne 6 yıllık bir sevgililik söz konusu olunca.Benim şu an yaşadığım bir sıkıntı yok ancak zamanında atmış olduğu iftiralar canımı sıkıyor. Kendi kendine kurduğu hayal dünyası tehlikeli geliyor. Günün birinde yine bu insanın yalanlarına iftiralarına maruz kalma konusunda endişelerim var. Çünkü aşırı yalancı hasta ruhlu.
Allah korusun uzak etsin sizden ve ailenizden.
Bu şekilde adıma açtığı hesabı kapattırmıştım.
O kadar anormaller gerçekten. Allah uzak etsin böylelerini hepimizden.Ohoo benimki kaç kere açtı da ordan tecrübe kazandım bende. Yetmedi bir yakınımın adına açtı hatta.
Başka kim açmış ? Özellikle denk getirmeye çalışmadım.
Yaklaşık 12 senedir hiçbir şekilde iletişime geçmiyorum. Engelledim sosyal medyadan numaram zaten yok. Ev numaramız aktif değil. Ancak başka bir hesaptan sosyal medya paylaşımını gördüm. 12 senelik ilişki bitti falan yazmış güya istemiş vermemişler iftira atmışlar buna. Atandığını filan yazmış ama atanma filan yok ortada. Hayal dünyasında yaşamaya devam ediyor gibi. Tek dileğim gerçekten başka birinin hayatında olması ve beni unutmuş olması. Çünkü bu kafada birinin neler yapabileceğini kestirmek zor.Yani endişelendirmek istemiyorum ama benimki de ilk böyle başladı, masum aşk ilanları,arkadaşlarıma ve çevreme ulaşma falan. Sonra birgün annem beni aradı, bu çocuk seni çok seviyormuş, bugün bana yardım etti vs diye konuştu şok oldum. Ondan sonra iletişimimiz uzun süre kesildi. Ben vicdan yaptığım için cezaevine gittim ve felaket silsilesi o zaman başladı. Cezaevinden çıktığı bir vakitte önümü kesti, geliceksin gelmeyeceğim gibi bir tartışma çıktı. Zorla arabaya bindirmeye kalktı, bende orada film koptu zaten. İki sevgilimde aynı şeyi yaptı, diğeri yalvardı onunla problemimiz kalmadı ama bu tan bir psikopat, üstüne 6 yıllık bir sevgililik söz konusu olunca.
Teşekkür ederim Allah korudu Tabiki. Ama sana tavsiyem mutlaka bir avukata birine vs danış. Bu böyle olmaz, eğer şimdi bir girişimi varsa kesin bir dille şikayet edeceğini söyle ve hiçbir şekilde iletişime geçme. O korku ona yeter.
Allah korusun sizi. Hasta ruhlu olup yaşattıkları huzursuzluklar yetmiyor bir de yuva mı yıkmaya çalışıyorlar ya. Eşinizle bir ömür mutlu yaşarsınız inşallah.Baskalarinada denk geldim tuhafima gitti
bosver takma kafana böyle psikopatlar dolu hepimiz karsilasiyoruz ama simdi evlendik esim bile tanik oldu oda usandi gitti.
Sağlıklı bir ruha sahip olmadığı kesin. Sanırım çift kişilikli bir arkadaş kendisi. Hiç bulaşmamakta fayda var. Allah yardımcınız olsun ya, biber gazınızı falan yanınızdan eksik etmeyin.Yaklaşık 12 senedir hiçbir şekilde iletişime geçmiyorum. Engelledim sosyal medyadan numaram zaten yok. Ev numaramız aktif değil. Ancak başka bir hesaptan sosyal medya paylaşımını gördüm. 12 senelik ilişki bitti falan yazmış güya istemiş vermemişler iftira atmışlar buna. Atandığını filan yazmış ama atanma filan yok ortada. Hayal dünyasında yaşamaya devam ediyor gibi. Tek dileğim gerçekten başka birinin hayatında olması ve beni unutmuş olması. Çünkü bu kafada birinin neler yapabileceğini kestirmek zor.
O kadar anormaller gerçekten. Allah uzak etsin böylelerini hepimizden.
Şu anda benim bulunduğum şehirde değil ancak bir ihtimal gelip de karşıma çıkmaz inşallah. Çünkü sessiz kaldıkça cesaret alıyor bu tip insanlar.Sağlıklı bir ruha sahip olmadığı kesin. Sanırım çift kişilikli bir arkadaş kendisi. Hiç bulaşmamakta fayda var. Allah yardımcınız olsun ya, biber gazınızı falan yanınızdan eksik etmeyin.
Allah korusun sizi. Hasta ruhlu olup yaşattıkları huzursuzluklar yetmiyor bir de yuva mı yıkmaya çalışıyorlar ya. Eşinizle bir ömür mutlu yaşarsınız inşallah.
Çok doğru. Bu kararlı yapıya geç ulaşıyor insan. En çok dikkat ettiği yerden vurulunca insan üzülüyor ancak dediğiniz gibi çekinmemek korkmamak gerek. Yoksa cesaret alıp iyice çirkefleşiyorlar. Allah bizleri böyle tehlikeli insanlardan korusun. İyilerle karşılaştırsın hepimizi.Amin amin. Sizin hakkınızda ne dediğine hiiç takılmayın, zaten bu konudaki tedirginliğinizi anladığı an bunu koz kullanacaktır hep size karşı, meselâ "amcana/halana/teyzene/babana(ulaşabileceği herkesi, sülâleyi) da şunu anlatayım da bakalım o ne diyecek" tarzında tehditlere başvurur ve hatta da yapar. Kimbilir benim hakkımda kimlere neler neler uydurdu bu ruh hastası ama hiç de umurumda değil çünkü beni bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir, bi manyağın lafına bakacak halleri yok herhalde, bakan da baksın.
Güzel dilekleriniz, tüm destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.ALLAH razi olsun canim sende takma kurtulmussun hayatina bak artik rabbim sanada güzel bir evlilik nasip etsin insALLAH gönlünce
Kaç kişi şikayet ettik inanın kapatılmadı.Kuzenimin kendi hesaplarını engellediği için bu kişi beni taklit ediyor diye şikayette edemiyor.Az önce yeniden baktık kuzenimin en yakın 4 kız arkadaşı ve benim fotolarımla sahte hesap açmış başka isimlerle kuzenimin fotosuyla açtığı sahte hesaba bizleri kız kardeş olarak kaydetmiş.Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.Adam üşenmemiş gitmiş bir sürü sahte hesaplar açmış 30’dan fazla (inanın abartmıyorum) kendi(kuzenimin fake hesap) duvarına doğum günü mesajları yazmış.Siz anlayın nasıl bir ruh hastası.Diğer platformları bilmem ama kuzeninizin fotoğraflarıyla sahte profili facebookta açıyorsa, facebook'a şikayet ettiğinizde o hesap kapatılıyor. Gerçek hesap sahibine ait foto ve sms mesajları paylaşılırsa facebook bunu dikkate alıp müdahale ediyor hemen.
Biz ne kadar şikayet ettiysekte ne yazık ki kapatmadı facebook ve instagram.Çok ilginç ya.Allah’ından bulsun inşallah.Ama bu işin peşini bırakmayacağım.Bu şekilde adıma açtığı hesabı kapattırmıştım.
Allah korusun ya. Tamamen ruh hastası. Allah bu insanın kötülüklerinden korusun sizleri. Bence de en doğrusu suç duyurusunda bulunmak. Çünkü bu denli sıkıntılı birinin sağı solu belli olmaz.Kaç kişi şikayet ettik inanın kapatılmadı.Kuzenimin kendi hesaplarını engellediği için bu kişi beni taklit ediyor diye şikayette edemiyor.Az önce yeniden baktık kuzenimin en yakın 4 kız arkadaşı ve benim fotolarımla sahte hesap açmış başka isimlerle kuzenimin fotosuyla açtığı sahte hesaba bizleri kız kardeş olarak kaydetmiş.Yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.Adam üşenmemiş gitmiş bir sürü sahte hesaplar açmış 30’dan fazla (inanın abartmıyorum) kendi(kuzenimin fake hesap) duvarına doğum günü mesajları yazmış.Siz anlayın nasıl bir ruh hastası.
Kendisi zamanında kuzenime telefon almıştı hediye olarak,biz kabul etme demiştik ona ama dinlememişti bizi.meğer içine gps yerleştirtmiş o derece takık.Suç duyurusunda bulunduk bugün 6 kişi.Gerisini o düşünsün.Allah korusun ya. Tamamen ruh hastası. Allah bu insanın kötülüklerinden korusun sizleri. Bence de en doğrusu suç duyurusunda bulunmak. Çünkü bu denli sıkıntılı birinin sağı solu belli olmaz.
Allah korusun ya. En iyisini yapmışsınız. Umarım en kısa zamanda hak ettiği cezayı alır. Çok geçmiş olsun.Kendisi zamanında kuzenime telefon almıştı hediye olarak,biz kabul etme demiştik ona ama dinlememişti bizi.meğer içine gps yerleştirtmiş o derece takık.Suç duyurusunda bulunduk bugün 6 kişi.Gerisini o düşünsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?