Böyle bir ruh hastası ile karşılaşmış olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dryfc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
2.568
1.628
133
35
Nereden başlayayım bilmiyorum. Uzun olacak gibi kusuruma bakmayın. Hayatımda sadece bir kere birini sevdim, çok sevdim, olmadı ayrıldık ergenlik zamanlarımdı küçüktüm daha ama bir insan ancak bu kadar sevilebilirdi. Lise zamanlarıydı. Ayrılık acısıyla internette benden büyük biriyle tanışmıştım ama asla sevgili edinmek değildi amacım. Neyse karşımdaki kişi benim ayrıldığım kişiyi çok sevdiğimi, bir daha kimseyi sevemeyeceğimi filan gayet iyi biliyordu. Konuşma ilerledikçe ben seni seviyorum, bırakmam demeye, ya benimsin ya kara toprağın şeklinde konuşup kendi kendine hikayeler uydurmalara başladı. Uzaklaşmaya çalışsam da bırakmadı yakamı. Kanser olduğunu iyileştiğini, dolandırıldığını anlatıyor, sürekli okuldan arkadaşlarıma ahlaksız iftiralar atıyor, kendi kendine hikayeler uyduruyordu. Hiçbirine inanmıyordum ama yalan söylüyorsun diyemiyordum çocuktum.
O zamanlar meşhur msn uygulaması vardı oradan yazıyordu. Okulumu, evimi filan biliyordu. Asla bu kişiye onu sevdiğimi filan söylemedim. Birkaç ay sonra bu kişinin bir arkadaşı bana yazdı x senin hakkında şöyle böyle dedi diye, güya imam nikahı kıymışız ve bundan öte daha da iğrenç iftiralar. O an kaynar sular döküldü başımdan aşağı. Nasıl kurtulacağımı bilemedim. Şimdi olsa getir bakalım o imamı derdim. İspat et tüm iftiralarını der gider şikayet ederdim polise, savcılığa. İftiralarını yüzüne vurdum uzaklaştım. Bana sen benim namusumla oynadın, beni kandırdın falan dedi ki yok artık dedim bu kadar hasta olabilir bir insan. Tabii evimizi aradı, iftiralar attı yine bana, ailem bir daha rahatsız ederse şikayetçi olacaklarını söylediler daha da muhatap olmadı. Ancak beni seneler önce utanmadan sosyal medyadan eklememişti engelledim. Sonradan liseden arkadaşlarımdan duyduğuma göre benimle ilgili bir sürü iğrenç bel altı iftiralar atıp durmuş.
Ben bu iğrenç mahlukatın bana yaşattığı sıkıntıyı hiç unutamıyorum. İnsanlardan, erkeklerden korkar oldum. Allah biliyor hiçbir zaman ahlak dışı, hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yapmadım. Ne kadar dikkat etmeye çalışsam da beni bu noktadan vurmaya çalışan bu iğrenç insan yüzünden kimseye güvenemiyorum. Yakın zamanda başka bir hesaptan sosyal medyasına baktım inşallah evlenmiştir diye düşünüp. Orada da evlenmek istediği kişinin babasının kızı vermediğini, kendine iftira attıklarını filan yazmış. Şu kadar yıllık ilişkimiz bitti diye yazmış ama bahsettiği kadar geriye gidince o zamanlara yani benimle konuştuğu zamanlara denk geliyor. Kendi kendine şiirler filan yazmış yine şiirler içerisinde bel altı iftiralar güya ayrıldığı kişiye. Umarım başka biridir bahsettiği kişi. Çünkü kendi kendine benim adıma sosyal medya hesabı açmışlığı, benim adıma başkalarıyla konuşmuşluğu var bu şahsiyetin. Siz böyle hasta ruhlu biriyle karşılaştınız mı hiç?

Adam bildigin ruh hastasiymis. Bu adam boyle diye herkes boyle degil. Guven konusuna bir sey diyemem ben de zor guvenen bir insanim. Cok cabuk guvenmek bana normal gelmiyor ama karsi taraf o guveni bir sekilde size veriyor.
Yolunuz bahtiniz acik olsun.

Valla imtermetten boyle saplantili sapik ruh hastasi bulman normal cunki adi ustunden internet siz dua edin caniniza kiymamis boyle belali kisiler cok gordum ailesine varana kadar siddet uygulayani bunlar saplantili manyak tavsiyem tanimadginiz insanlarla kesinlijle hele bide internnetten boyle insanlarla konusmayin

Evet kuzenime kafayı takmış adi bi pislik.Hatta geçenlerde yine hortladı.Kuzenim evlenince kudurdu.Gitmiş kuzenimin fotolarıyla başka isimli hesaplar açmış.Yazdık çizdik şikayet ederiz dedik bizleri engelleyip hesapları dondurdu.Sonra bi baktık yeniden açmış.Polis,savcı korkusu filan olmuyor böylelerin.Gerçi kuzenim kocasına söylemiyor bi söylese görecek gününüde...En güzel yıllarını verdi kuzenim bu adiye.Adam evliymiş.Sahte boşanma kağıdı bile getirmişti önümüze.Hasta bunlar ya ruh hastası çok net.

Elbette çok saçma bir yöntem tanışmak için. Ah zamanı geriye alabilsem böyle aptalca bir şey yapmazdım ki. İnternet çok tehlikeli bir ortam gerçekten.

Elbette çok saçma bir yöntem tanışmak için. Ah zamanı geriye alabilsem böyle aptalca bir şey yapmazdım ki. İnternet çok tehlikeli bir ortam gerçekten.
Evet malesef gecmis olsun umarim pesinize takilmaz bidaha

Benim anlamadığım sizin internetten tanıştığınız kişi, ev adresinizi telefonunuzu nasıl öğrendi, eski sevgilinizle, lise arkadaşlarınızı nasıl tanıdı?
Hayret etmedim açıkçası neler neler duyuyoruz. Artık yaşınız büyük korkmayın size karşı bir hareketi olursa burnundan fitil fitil getirirsiniz.

Yapmadığınız bir şey için asla ama asla üzülmeyin moralinizi bozmayın bu daha çok dikkat çeker. Mesajları falan sildinmi? en büyük hatan bu olmus.. biri sana böyle demiş deseler al bak o bana neler demiş derdin. Üzüldüm inş toplarsın kendini

Çok teşekkür ediyorum. Travma oldu bu karaktersiz insan bana. Şu an 28 yaşındayım. Henüz lise 2 dönemlerindeydim bunlar olduğunda. Şimdiki aklım olsa hiç muhatap olmazdım ya da bu iftiraları duyduğum an haddini bildirirdim.

Allah korusun kuzeninizi o kişiden. Kendi kendilerine ne yaşıyorlarsa nasıl bir hastalıksa Allah korusun böylelerinden herkesi.

Tanıştığımız sitede aynı liseden arkadaşlar vardı. Bu kişi okumuyordu tabii. Telefon ve adres konusuna gelirsek yine düzenbazca kurduğu oyunlarla öğrenmişti o zamanlar. Hatta ev numaramızı bulup yalan dolanla babamın numarasını almıştı o zamanlar.

evet oyle ruh hastası bırkac kısı tanıdım bana takıntılı bır cocukda oldu gecmıste
ama ben sızın gıbı muhattap olmadım onla hıc ve bu sekılde kafama takmadım
hele msn zamanları falan dıyorsunuz ben ortaokul lısedeyken populerdı msn kac yıl gecmıs gıtmıs bosverın

Çok uzun zaman oldu inanın. O zamanlar tüm adreslerimi kapatmıştım. Okulumu bitirdim, atandım. Bir daha ne başkasıyla muhatap oldum ne de güvenebildim. Benim çalıştığım alanda işe başlamış başka bir şehirde ama atandım diye yazmış sosyal medyada ki çalıştığı branşta öyle bir şey mümkün değil kendini memur olarak tanıtmış. Umarım yaşadığım şehre gelmez. Yoksa bu hasta ruhlu insan hiç haberim olmadan iğrenç oyunlarını sürdürür diye tereddüt ediyorum.

Uzmeyin kendinizi. Herkes hata yapar yasiniz da kucukmus. Bu size bir tecrube katmis. Boyle serefsiz biri icin kendinizi uzdugunuze degmez.

sızın bulundugunuz sehıre gelse bıle gorusmedıgınız surece sızı nasıl bulacak bulamaz kı kac bın ınsan ıcınden. ona ınanmayacak kadar akıllı olsun kızlar kafalarını calıstırsınlar bosverın
bukadar takılıyorsanız gecmıse destek alın aslında yasadıgınız buyuk bırsey degıl adamın bırı kafaya takmıs sızınle ugrasmıs gecmıs gıtmıs hemen hemen herkesın basına gelebılen bırsey bu

engelle ve tüm paylaşımlarını arkadaşların görebilsin. kafana takacağın bir şey yok böyle tipler çok internette gerçekten.

zamanında internetten şizofren bir kızla tanışmıştım. onunla arkadaş olduk sanıyordum ama o beni benim ona anlattığım, gün boyunca yaşadıklarım önerdiklerim, izlediklerim anlattıklarım vs her şeyi biriktirip başkasıyla konuşmak için kullanıyormuş
her şeyi de yalanmış üzülmüştüm ben de.
bu da böyle bi anımdır. var yani böyle hikayeler.

Uzmeyin kendinizi. Herkes hata yapar yasiniz da kucukmus. Bubsize bir yecrube katmis. Boyle serefsiz biri icin kendinizi uzdugunuze degmez.
Bu kişi benim çalıştığım alanda işe başlamış. Umarım yaşadığım, çalıştığım şehre gelmez. Hayatım boyunca asla bir daha karşılaşmak istemediğim iğrenç biri bu. Sosyal medyada kendi kendine bir şeyler yazmış bahsettiği zamanlarda benimle konuşuyordu. Güya o zamandan bu zamana kaç küsür yıllık ilişkisi bitmiş. Belki kendi kendine hayal dünyasında yaşıyor ya da başka bir oyun oynuyor bilmiyorum. Dilerim o zamanlardan bu yana konuştuğu kişi ben değilimdir. O kafadaki insandan her şeyi beklerim.

Ben ahlaki olarak doğru bulmadığım şeyleri yapmamaya çalıştıkça buradan beni vurmaya çalışanlar yüzünden sürekli tereddüt içerisinde yaşadım. Ne kadar dikkat etsem de böyle iğrenç iftiralarla karşılaşmış olmak beni gerçekten çok etkiledi. Çocukluk travması resmen.

boyle ınsan cok belkı en yakın sandıgınız kısı sosyopat bılemezsınız kı
okulda ıste sokakta el sıkıstıgınız selam verdıgınız komsu esnaf bılemezsınız
ama herkesede tereddutle yaklasılmaz . mesafe en guzelı genelde bıraz sohbetde ınsanların sectıklerı kelımelerden ne oldukları az cok bellı oluyor . bu guven problemını cozmenız lazım once kendınıze guvenın . ve kendınızle ılgılı sızın bıldıgınız sıze yeter aman ınsanlara oyle soyledı onlar hakkımda ne dusunure takılmamak lazım. bu tedırgınlıgın sonu yok en ıyısı dusunmemek . sosyal medyada da engelleyın kendısını bakmayın hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…