konu sahibinin tapularda gözü olduğunu falan sanmıyorum, zaten ilk ev için gözüm yoktu çalışır yeni ev alırız dedim diyo, Allah aşkına kızlar siz olsanız ne düşünürsünüz kocanızla çalışıp didiniyosunuz aldığınız herşey başkasının üstüne yok akraba yok abi, hepiniz hoş mu karşılardınız yani bu durumu, benim malım benim üstüme olur o kadar, aşk sevgi bi yere kadar ama bu arkadaşın kocası başta güvenini sarsmış bi kere, bi daha niye güvensin ki tabiki kendisi ve çocuğu için güvence isteyecek
Adam, boşanma planlarıyla evlenmişyuh! Yazık emek veriyorsunuz,hayatınızı veriyorsunuz adam para,ev,tapu kaçırma derdinde.. Ailesinden böyle görmüş.. Zihniyetleri bozuk işte
Boşanmak mal kaptırmak mı oluyormuş!! Kuranda "boşanırken kadın hiçbir şey istemese bile, hakkı olanı fazla fazla verin" der...
Milletin dini imanı para olmuş,ne yapalım...
ne demek kandırıldım
tapulara guvenerekmı onlar ıcınmı evlendınız?
Bu KK yüzünden paradan nefret ettim ya, özellikle adamlarını herşeyi para olmuş, koynunda yatan karısnın değeri yok olmuş!!!
Böylelerinin donuna kadar alacaksın akılları başına gelsin.!! aldığınıda dağıtacaksın hayır kurumlarına, bu adamların lokması geçmez kursaktan.!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?