sanırım ıspatlanamıyor....
olur ama çok uğraştırır
ablamda boşanma aşamasında
kocası üstündeki bütün gayrimenkulleri abisinin üstüne devretmiş
kendi işindede işçi olarak çalışıyor grünüyor
avukat ıspatlaması zor demişti
te Allahım yaaa. böylelerinin donuna kadar alacaksın o ayrı ama ıspatlanamaması çok acıbence mutlaka çıkar yolu vardır. her şekilde ıspatlanır gbime geliyor. tabii avukatlar daha iyi bilir. ama benim avukatım çektiğimiz kredinin tarihine göre ablasının düğünü için çekmiştik şöyle demişti: olan malları paylaş borçlara karışma. kk borcu var ise sana hediye alındı senin karışmana gerek yok, ablasının düğünü için kredi çekmiştik belki onu geri alıyor bunu bilemeyiz bunada karışmak zorunda değilsin demişti. yani herşey ıspatlanır tarzında. tavsiye ederim çok dişliydi. eşimde dediki bu çok saçma mallara ortak borçlara değil hepsini beraber yaptık onlarıda ödiycek demişti. avukatta: o zaman piyonist gitsin 60.000 borç kredi çeksin sende buna ortak ol nede olsa boşanamdınız demişti. benimkide tıpış tıpış geri adım attı paramıda verdi.. tavsiye edebilirim. akıl alırsın çok akıllı benimki :)
protokolde borçlar yazmıyor mu canım? mallara da ortak borçlarada ortaksın diyor kanunlar
Çok zor işler vicdan yüklesin rabbim vicdansızlara.
avukatına göre değişiyor işte canım.
şu an boşanma aşamasında mısınız bilmiyorum ama ben olsaydım napardım diye düşündüm yine , sırf bu konular yüzünden boşanmazdım ama en azından bundan sonra için kendimi garantiye almak adına kendimi bir borca sokardım aldığım maaşın tümünü verirdim o borca aldığım şeyde araba olur arsa olur artık neyse onu da yapardım kendi ailemden birinin üzerine neden böyle yaptın derse de sen aynısını yapıyorsun korktuğun bir şey var demekki benden senin yolundan gittim derdim,
ama ne kadar zor değil mi evlendim herşeyim oldu dediğin adama dair bu tarz planlar içinde yaşamak onun nasıl içi rahat ediyorsa çocuğunun annesini bu düşüncelere sokmaya yazık ,
çok zor yaa
bi zamanlar aynı yastığa baş koyduğun adamla davalık olmak başlı başına zor bide üstüne o onu aldı bu bunu verdi muhabbeti cidden çok yıpratıcı olmalı
Allah bu tecrübeyi hiçbirimize yaşatmasın yaşayanlarada sabır selamet ve sonrasındada huzurlu bi hayat versin
çok haklısın saç kururtma makinesinin bile hesabı yapılıyor yani düşün.. Amin Allahım herkesi korusun kimseiy bu muhabbetlere düşürmesin inşallah..
yuva yapmak zor bozmak kolay diyorlar ya, tam tersi aslında, bozarken insanların kişiliği ortaya çıkıyor, cicim aylarının tatlı sözleri yalan oluyor.
Niyeti iyi olmayan insandan hakkını sonuna kadar çatır çatır alacaksın ki canı yansın anlasın dünya onun etrafında dönmüyor.!
işte bunu yaparken o kadar canın yanıyorki sneinde onunda canını yakmak istemiyorsun. yada ben öyleyim. kıyamıyorum, yazık onunda borcu var ben taksitle alırım diyorum. ama bunlar geçince çok koyuyomuş bu alınmayanlar ben öyle duydum :)) ama tabii yinede bana sorarsanız benimki zorla şunuda al dese bile ben inat ettim almıyorum.
ya şuda var canım, diğer konuşmalarımızdan biliyorum seni maddi yönde bi eşya gibi görmediler ya yani bu konuda sıkıntı yaşamadınız evlilik sürecinde, eğer yaşamış olsaydınız sende çöpe atacağını bilerek alırdın eminim, herkesin evliliğinin kuralları ve yaşayışı farklı.
ne demek kandırıldım
tapulara guvenerekmı onlar ıcınmı evlendınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?