Böyle bir şey mümkün mü?

Keyfinbilir

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
1.403
2.735
733
Kızlar bir polis benden hoşlanıyordu. İstemediğimi söyledim. Uzun süre farklı yollardan ulaştı.Biraz takıntılı gibiydi. Benimle ilgili kimsenin bilmediği şeyleri biliyor. Diyorum acaba whatsapp konuşmamı okuyor ya da telefonumu dinliyor olabilir mi? Komiser kendisi.

Bu denlice takıntılı mıydı size yapar mi ki böyle seyi sizce.

Bu denlice takıntılı mıydı size yapar mi ki böyle seyi sizce.
Çok tanımıyorum kendisini aslında. 2 yıldır ayda bir falan arayıp hayatım hakkında tuhaf detaylar veriyor. Analiz ediyormuş gibi ama o sıra gerçekten gündemim olan şeyler.

ya telefonunuza program kurmuş olması lazım yada izinle falan dinlenebilir ancak telefon. içiniz rahat etsin istiyorsanız bir bilgi işlemciye danışın derim.

Çok tanımıyorum kendisini aslında. 2 yıldır ayda bir falan arayıp hayatım hakkında tuhaf detaylar veriyor. Analiz ediyormuş gibi ama o sıra gerçekten gündemim olan şeyler.
Valla böyle bisey yapiyosa tam psikopat yani. Polis diye böyle seye hakki olamaz yani

Olabilir
Sizin yerinizde olsam numarami degistiririm.hattı da başkasinin üzerine alın anneniz kardesiniz vs.

ya telefonunuza program kurmuş olması lazım yada izinle falan dinlenebilir ancak telefon. içiniz rahat etsin istiyorsanız bir bilgi işlemciye danışın derim.
İnternet ağınızın şifresini hemen değiştirin. en az 13 karakterli bir şifre haline getirin. Örnek: !85Jljde8*421+jhLn gibi sembol rakam ve büyük küçük harf içeren bir hale getirin.
Bilgisayarınıza virüs programı yükleyin ve internet güvenliğini de kurun.
Kullandığınız hattı değiştirin ve kendi adınıza değil bir tanıdığınız adına alın.

Bu şekilde sizinle ilgili bilgilere ulaşmasını zorlaştırırsınız. Şu anda kullandığınız şifre adınız, doğum tarihiniz vs giib basit şeylerse çoktan kırmışlardır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…